Circuit Germania - Pe urmele Teutonilor

Circuit Germania - Pe urmele Teutonilor
Cel mai bun pret
898EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Germania - Pe urmele Teutonilor Circuit Germania - Pe urmele Teutonilor Circuit Germania - Pe urmele Teutonilor Circuit Germania - Pe urmele Teutonilor Circuit Germania - Pe urmele Teutonilor Circuit Germania - Pe urmele Teutonilor Circuit Germania - Pe urmele Teutonilor

Germania - Pe urmele Teutonilor

Ziua 1: Bucure╚Öti - Stuttgart – Munchen (230 Km) (2 nop╚Ťi) 

Întâlnire pe aeroportul Henri Coand─â cu înso╚Ťitorul de grup ╚Öi plecare c─âtre Munchen. Sosire ╚Öi cazare în zona Munchen, Hotel Dolomit 2* sau similar.

Tur panoramic al capitalei Bavariei. Acesta include: Marienplatz (pia╚Ť─â central─â înc─â din sec. XII), care se remarc─â prin cl─âdirea impresionant─â a prim─âriei, în stil gotic, catedrala Frauenkirche (simbol al ora╚Öului datorit─â celor dou─â turnuri), ber─âria Hofbrauhaus, cea mai celebr─â din Germania, cu preparate tipic bavareze ╚Öi propria marc─â de bere. Turul contin─â cu: Palatul Residenz, fost─â re╚Öedin╚Ťa oficial─â a monarhilor Bavariei în perioada 1385-1918. Este variant─â german─â a palatelor imperiale vieneze Hofburg ╚Öi Schonbrunn. Continu─âm cu parcul Englischer Garten, castelul Nymphenburg în stil baroc, Olympiapark, Olympia Turm, Deutsches Museum (cel mai mare muzeu tehnic din lume, situat pe o insul─â de pe râul Isar).  

 

Ziua 2: Munchen - Salzburg

Mic dejun urmat de excursie op╚Ťional─â Salzburg si Alpii bavarezi. Ve╚Ťi putea vedea încânt─âtorul Chiem, numit ╚Öi „Marea Bavariei”, care, cu o suprafa╚Ť─â de aproape 80 km², este cel mai mare lac din Bavaria. Mergem ╚Öi în Salzburg, ora╚Öul lui Mozart, unde vom face plimb─âri prin frumosul ora╚Ö baroc, ce impresioneaz─â prin arhitectura cl─âdirilor ╚Öi peisaje. De remarcat sunt, de exemplu, cetatea Hohensalzburg ╚Öi locul de na╚Ötere al lui Mozart. Catedrala, Palatul Hellbrunn ╚Öi fântânile. Ora╚Öul vechi ofer─â multe alte atrac╚Ťii care merit─â, de la buticuri fine ╚Öi delicatese culinare la art─â. cultur─â ╚Öi alte elemente fascinante din via╚Ťa Salzburgului. Mergem apoi prin frumoasa regiune Salzkammergut pân─â la lacul Wolfgang. Acolo pute╚Ťi face o excursie cu barca într-un peisaj încânt─âtor. Reîntoarcere la Munchen. 

 

Ziua 3: Munchen - Castelele Neuschwanstein ┼či Linderhof - Regensburg (1 noapte)

Op╚Ťional, excursie la castelele Bavariei, construite de Regele Ludwig al II-lea al Bavariei, în sec. XIX. Cele dou─â castele sunt foarte diferite ca stil, dar la fel de impresionante. Neuschwanstein reprezint─â inspira╚Ťia pentru Castelul Frumoasei din P─âdurea Adormit─â din parcurile Disney ╚Öi a fost gândit s─â aib─â aspectul unui castel medieval, mul╚Ťi vizitatori fiind uimi╚Ťi s─â afle c─â nu este de fapt mai vechi de 150 de ani. Castelul Linderhof este mai mic ╚Öi stilul rococo se reflect─â în extravagan╚Ťa mobilierului ╚Öi a decora╚Ťiunilor interioare. O atrac╚Ťie important─â la Linderhof o constituie gr─âdinile, foarte elegante ╚Öi con╚Ťinând numeroase sculpturi alegorice. 
Plecare c─âtre Regensburg. Cazare în zona Regensburg, la Star Inn Hotel 3* sau similar.

 

Ziua 4: Regensburg - Leipzig - Berlin (498 Km) (2 nop╚Ťi)

Regensburg este situat pe Valea Dun─ârii, care formeaz─â insule pitore╚Öti, pe care se afl─â câteva ber─ârii tipic bavareze (biergarten). Centrul medieval cu str─âdu╚Ťe înguste ╚Öi numeroase magazine de artizanat ╚Öi suveniruri a fost declarat parte a Patrimoniului Mondial UNESCO. Simbolul arhitectural al ora╚Öului este Podul de Piatr─â peste Dun─âre, care a fost construit în sec. XII.
Transfer la Berlin cu oprire la Leipzig, ora╚Ö-emblem─â al fostei Germanii de Est, al c─ârui nume tradus în limb─â român─â este Lipsca (strada Lipscani din Bucure╚Öti este numit─â a╚Öa datorit─â negustorilor din Leipzig care î╚Öi deschiseser─â magazine aici). Arhitectura se remarc─â printr-un contrast între cl─âdirile istorice ╚Öi cele moderne. Principalele obiective sunt: c─âdirea vechii prim─ârie, pia╚Ťa Naschmarkt, Alte Borse (vechea burs─â) ╚Öi parcurile care ocup─â o mare parte din suprafa╚Ťa ora╚Öului. 
Sosire ╚Öi cazare în zona Berlin, la  Come Inn Berlin Kurfürstendamm Opera 3* sau similar.

 

Ziua 5: Berlin 

Tur panoramic al Berlinului, una dintre cele mai cosmopolite capitale europene, ce a cunoscut o rena╚Ötere cultural─â ╚Öi artistic─â dup─â cel de-al Doilea R─âzboi Mondial. Turul include:  Brandenburger Tor (Poarta Brandenburg, simbolul ora╚Öului, monument construit în sec. XVIII, care în perioada Zidului Berlinului s-a aflat la limita dintre Berlinul de Vest ╚Öi cel de Est), elegantele bulevarde Unter den Linden ╚Öi Kurfürstendamm (sau Ku’Damm, zon─â care atr─âgea lumea bogat─â din Berlinul de Vest; aici se afl─â Biserica memorial─â Kaiser Wilhelm), Tiergarten (cel mai mare parc al capitalei, care ad─âposte╚Öte Gr─âdin─â Zoologic─â), ruinele Zidului Berlinului (cea mai lung─â por╚Ťiune a zidului r─âmas─â intact─â se nume╚Öte East Side Gallery ╚Öi este celebr─â pentru desenele sale), catedrala (Berliner Dom,  în stil baroc, impozant─â prin dimensiuni), Reichstag (Parlamentul, renumit pentru frumoasa panoram─â oferit─â de domul de sticl─â; vizitarea domului este gratuit─â, dar datorit─â cererii mari trebuie f─âcut─â rezervare cu cel pu╚Ťin o lun─â înainte), Checkpoint Charlie, simbol al R─âzboiului Rece (pichet militar ╚Öi loc de trecere între Berlinul comunist ╚Öi cel capitalist), Potsdamer Platz, Memorialul Holocaustului (complex modernist în aer liber), Alexanderplatz, punctul central al Berlinului de Est cu turnul de televiziune (Fernsehturm), înalt de 368 metri. 

 

Ziua 6: Berlin - Potsdam - Hamburg (2 nop╚Ťi) 

Op╚Ťional, excursie la Potsdam, important─â destina╚Ťie cultural-istoric─â de lâng─â Berlin. Se viziteaz─â parcul în care se afl─â palatele lui Frederic cel Mare, regele Prusiei, parc ce reprezint─â cea mai mare atrac╚Ťie turistic─â din Germania, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO. Cel mai celebru este Palatul Sanssouci, considerat echivalentul german al Palatului Versailles, cu toate c─â este mai mic. A fost construit la mijlocul sec. XVIII, în stil rococo ╚Öi a fost o oaz─â regal─â de relaxare, numele lui însemnând „fara griji” în limba francez─â. Celelalte cl─âdiri monumentale din parcul Sanssouci sunt Palatul Nou (mai mare decât Palatul Sanssouci), Palatul Charlottenhof, Oranjeria ╚Öi Templul Chinezesc. Gr─âdinile ce înconjoar─â palatele sunt deosebite prin structura lor geometric─â ╚Öi statuile decorative. 
 Dup─â-amiaz─â, plecare c─âtre Hamburg, al doilea centru urban al Germaniei, ora╚Ö-port cunoscut drept Vene╚Ťia Nordului, datorit─â numeroaselor sale canale. Cazare în zona Hamburg, la Ibis Alsterring 2* sau similar. 

 

Ziua 7: Hamburg 

Hamburg este un ora╚Ö fascinant, destina╚Ťie cultural, dar ╚Öi nod comercial important, fiind al treilea port european dup─â Rotterdam ╚Öi Anvers. În toat─â istoria sa, a fost un ora╚Ö independent, membru al Ligii Hanseatice, liber ╚Öi în Sfântul Imperiu Roman. A fost  ora╚Ö-stat pân─â la unificarea Germaniei sub Otto von Bismarck, iar acest lucru se reflect─â în mândria locuitorilor s─âi. Turul panoramic include: portul turistic pe malul râului Elba, Speicherstadt, cel mai mare district de depozite din lume, construit la sfâr╚Öitul sec. XIX, bisericile Sf. Michaelis ╚Öi Sf. Peter, turnul bisericii Sf. Nikolai (cea mai înalt─â cl─âdire din lume între 1874 ╚Öi 1876), prim─âria, considerat─â a avea una dintre cele mai spectaculoase fa╚Ťade din lume, lacul Binnenalster (situat în mijlocul ora╚Öului, cu cl─âdiri elegante pe malurile sale) ╚Öi Aussenalster, Reeperbahn ╚Öi cartierul ro╚Öu, parcul Planten un Blomen. Hamburg are aproximativ 2500 de poduri, adic─â mai mult decât au împreun─â Londra, Amsterdam ╚Öi Vene╚Ťia. Persoanelor interesate de tehnic─â militar─â le recomand─âm o vizit─â la submarinul U-434, fost submarin sovietic de spionaj, unul dintre foarte pu╚Ťinele din lume care au fost transformate în muzee. 

 

Ziua 8: Hamburg - Bucure╚Öti 

Transfer la aeroport, pentru zborul de retur către București..

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului.

Castele Neuschwanstein si Linderhof - 104 euro/persoan─â 

Potsdam - 74 euro/ persoan─â 

Salzburg si Alpii bavarezi - 114 euro/persoan─â 

Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un minimum de 20 de persoane. Pentru un grup mai mare sau mai mic, tarifele se recalculeaz─â

* Excursiile op╚Ťionale sunt nerambursabile.

 

J’Info Pont…
Viziteaz─â Germania 
în perioada aprilie – octombrie  
De luat în bagaj: haine ╚Öi înc─âl╚Ť─âminte comod─â, borset─â, dic╚Ťionar de limba german─â, aparat foto.
De cump─ârat: ciocolat─â, ceramic─â/por╚Ťelan, figurine sub form─â de porc 
Mâncare ╚Öi b─âutur─â : celebrul strudel german Apfestrudel, berea german─â

 

Bilete de avion Bucure╚Öti - Stuttgart/Hamburg – Bucure╚Öti

Taxe de aeroport

7 nop╚Ťi cazare, hoteluri de 3*

Mic dejun

Transport cu autocar/microbuz/curs─â local─â conform cu itinerariul excursiei

Tururi panoramice în: Stuttgart, Munchen, Berlin, Hamburg

Asisten╚Ť─â turistic─â

 

  • Excursii op╚Ťionale 
  • Taxe intr─âri la obiectivele turistice
  • Asigurare medical─â
  • Asigurare storno
  • Bagaj de cal─â 
  • Nu sunt incluse taxele locale de oras/statiune.
  • Supliment camera dubla tip twin (doua paturi).
  • Supliment plecari iunie, iulie, august 99 euro/persoan─â

germania, circuit germania 2023, vacanta germania 2023, castele bavaria, castele Neuschwanstein Linderhof, cavaleri, teutoni, europa, oferta circuite J'info Tours, Munchen, bilet avion ieftin Munchen, Hamburg, Salzburg

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
1,79600EUR
7 nopti

Info Practic

J’Info Pont…
Viziteaz─â Germania 
în perioada aprilie – octombrie  
De luat în bagaj: haine ╚Öi înc─âl╚Ť─âminte comod─â, borset─â, dic╚Ťionar de limba german─â, aparat foto.
De cump─ârat: ciocolat─â, ceramic─â/por╚Ťelan, figurine sub form─â de porc 
Mâncare ╚Öi b─âutur─â : celebrul strudel german Apfestrudel, berea german─â