Circuit Germania - Pe urmele Teutonilor

Circuit Germania - Pe urmele Teutonilor
Cel mai bun pret
898EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Germania - Pe urmele Teutonilor Circuit Germania - Pe urmele Teutonilor Circuit Germania - Pe urmele Teutonilor Circuit Germania - Pe urmele Teutonilor Circuit Germania - Pe urmele Teutonilor Circuit Germania - Pe urmele Teutonilor Circuit Germania - Pe urmele Teutonilor

Germania - Pe urmele Teutonilor

Ziua 1: București - Stuttgart – Munchen (230 Km) (2 nopți) 

Întâlnire pe aeroportul Henri Coandă cu însoțitorul de grup și plecare către Munchen. Sosire și cazare în zona Munchen, Hotel Dolomit 2* sau similar.

Tur panoramic al capitalei Bavariei. Acesta include: Marienplatz (piață centrală încă din sec. XII), care se remarcă prin clădirea impresionantă a primăriei, în stil gotic, catedrala Frauenkirche (simbol al orașului datorită celor două turnuri), berăria Hofbrauhaus, cea mai celebră din Germania, cu preparate tipic bavareze și propria marcă de bere. Turul contină cu: Palatul Residenz, fostă reședința oficială a monarhilor Bavariei în perioada 1385-1918. Este variantă germană a palatelor imperiale vieneze Hofburg și Schonbrunn. Continuăm cu parcul Englischer Garten, castelul Nymphenburg în stil baroc, Olympiapark, Olympia Turm, Deutsches Museum (cel mai mare muzeu tehnic din lume, situat pe o insulă de pe râul Isar).  

 

Ziua 2: Munchen - Salzburg

Mic dejun urmat de excursie opțională Salzburg si Alpii bavarezi. Veți putea vedea încântătorul Chiem, numit și „Marea Bavariei”, care, cu o suprafață de aproape 80 km², este cel mai mare lac din Bavaria. Mergem și în Salzburg, orașul lui Mozart, unde vom face plimbări prin frumosul oraș baroc, ce impresionează prin arhitectura clădirilor și peisaje. De remarcat sunt, de exemplu, cetatea Hohensalzburg și locul de naștere al lui Mozart. Catedrala, Palatul Hellbrunn și fântânile. Orașul vechi oferă multe alte atracții care merită, de la buticuri fine și delicatese culinare la artă. cultură și alte elemente fascinante din viața Salzburgului. Mergem apoi prin frumoasa regiune Salzkammergut până la lacul Wolfgang. Acolo puteți face o excursie cu barca într-un peisaj încântător. Reîntoarcere la Munchen. 

 

Ziua 3: Munchen - Castelele Neuschwanstein şi Linderhof - Regensburg (1 noapte)

Opțional, excursie la castelele Bavariei, construite de Regele Ludwig al II-lea al Bavariei, în sec. XIX. Cele două castele sunt foarte diferite ca stil, dar la fel de impresionante. Neuschwanstein reprezintă inspirația pentru Castelul Frumoasei din Pădurea Adormită din parcurile Disney și a fost gândit să aibă aspectul unui castel medieval, mulți vizitatori fiind uimiți să afle că nu este de fapt mai vechi de 150 de ani. Castelul Linderhof este mai mic și stilul rococo se reflectă în extravaganța mobilierului și a decorațiunilor interioare. O atracție importantă la Linderhof o constituie grădinile, foarte elegante și conținând numeroase sculpturi alegorice. 
Plecare către Regensburg. Cazare în zona Regensburg, la Star Inn Hotel 3* sau similar.

 

Ziua 4: Regensburg - Leipzig - Berlin (498 Km) (2 nopți)

Regensburg este situat pe Valea Dunării, care formează insule pitorești, pe care se află câteva berării tipic bavareze (biergarten). Centrul medieval cu străduțe înguste și numeroase magazine de artizanat și suveniruri a fost declarat parte a Patrimoniului Mondial UNESCO. Simbolul arhitectural al orașului este Podul de Piatră peste Dunăre, care a fost construit în sec. XII.
Transfer la Berlin cu oprire la Leipzig, oraș-emblemă al fostei Germanii de Est, al cărui nume tradus în limbă română este Lipsca (strada Lipscani din București este numită așa datorită negustorilor din Leipzig care își deschiseseră magazine aici). Arhitectura se remarcă printr-un contrast între clădirile istorice și cele moderne. Principalele obiective sunt: cădirea vechii primărie, piața Naschmarkt, Alte Borse (vechea bursă) și parcurile care ocupă o mare parte din suprafața orașului. 
Sosire și cazare în zona Berlin, la  Come Inn Berlin Kurfürstendamm Opera 3* sau similar.

 

Ziua 5: Berlin 

Tur panoramic al Berlinului, una dintre cele mai cosmopolite capitale europene, ce a cunoscut o renaștere culturală și artistică după cel de-al Doilea Război Mondial. Turul include:  Brandenburger Tor (Poarta Brandenburg, simbolul orașului, monument construit în sec. XVIII, care în perioada Zidului Berlinului s-a aflat la limita dintre Berlinul de Vest și cel de Est), elegantele bulevarde Unter den Linden și Kurfürstendamm (sau Ku’Damm, zonă care atrăgea lumea bogată din Berlinul de Vest; aici se află Biserica memorială Kaiser Wilhelm), Tiergarten (cel mai mare parc al capitalei, care adăpostește Grădină Zoologică), ruinele Zidului Berlinului (cea mai lungă porțiune a zidului rămasă intactă se numește East Side Gallery și este celebră pentru desenele sale), catedrala (Berliner Dom,  în stil baroc, impozantă prin dimensiuni), Reichstag (Parlamentul, renumit pentru frumoasa panoramă oferită de domul de sticlă; vizitarea domului este gratuită, dar datorită cererii mari trebuie făcută rezervare cu cel puțin o lună înainte), Checkpoint Charlie, simbol al Războiului Rece (pichet militar și loc de trecere între Berlinul comunist și cel capitalist), Potsdamer Platz, Memorialul Holocaustului (complex modernist în aer liber), Alexanderplatz, punctul central al Berlinului de Est cu turnul de televiziune (Fernsehturm), înalt de 368 metri. 

 

Ziua 6: Berlin - Potsdam - Hamburg (2 nopți) 

Opțional, excursie la Potsdam, importantă destinație cultural-istorică de lângă Berlin. Se vizitează parcul în care se află palatele lui Frederic cel Mare, regele Prusiei, parc ce reprezintă cea mai mare atracție turistică din Germania, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO. Cel mai celebru este Palatul Sanssouci, considerat echivalentul german al Palatului Versailles, cu toate că este mai mic. A fost construit la mijlocul sec. XVIII, în stil rococo și a fost o oază regală de relaxare, numele lui însemnând „fara griji” în limba franceză. Celelalte clădiri monumentale din parcul Sanssouci sunt Palatul Nou (mai mare decât Palatul Sanssouci), Palatul Charlottenhof, Oranjeria și Templul Chinezesc. Grădinile ce înconjoară palatele sunt deosebite prin structura lor geometrică și statuile decorative. 
 După-amiază, plecare către Hamburg, al doilea centru urban al Germaniei, oraș-port cunoscut drept Veneția Nordului, datorită numeroaselor sale canale. Cazare în zona Hamburg, la Ibis Alsterring 2* sau similar. 

 

Ziua 7: Hamburg 

Hamburg este un oraș fascinant, destinație cultural, dar și nod comercial important, fiind al treilea port european după Rotterdam și Anvers. În toată istoria sa, a fost un oraș independent, membru al Ligii Hanseatice, liber și în Sfântul Imperiu Roman. A fost  oraș-stat până la unificarea Germaniei sub Otto von Bismarck, iar acest lucru se reflectă în mândria locuitorilor săi. Turul panoramic include: portul turistic pe malul râului Elba, Speicherstadt, cel mai mare district de depozite din lume, construit la sfârșitul sec. XIX, bisericile Sf. Michaelis și Sf. Peter, turnul bisericii Sf. Nikolai (cea mai înaltă clădire din lume între 1874 și 1876), primăria, considerată a avea una dintre cele mai spectaculoase fațade din lume, lacul Binnenalster (situat în mijlocul orașului, cu clădiri elegante pe malurile sale) și Aussenalster, Reeperbahn și cartierul roșu, parcul Planten un Blomen. Hamburg are aproximativ 2500 de poduri, adică mai mult decât au împreună Londra, Amsterdam și Veneția. Persoanelor interesate de tehnică militară le recomandăm o vizită la submarinul U-434, fost submarin sovietic de spionaj, unul dintre foarte puținele din lume care au fost transformate în muzee. 

 

Ziua 8: Hamburg - București 

Transfer la aeroport, pentru zborul de retur către București..

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului.

Castele Neuschwanstein si Linderhof - 104 euro/persoană 

Potsdam - 74 euro/ persoană 

Salzburg si Alpii bavarezi - 114 euro/persoană 

Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un minimum de 20 de persoane. Pentru un grup mai mare sau mai mic, tarifele se recalculează

* Excursiile opționale sunt nerambursabile.

 

J’Info Pont…
Vizitează Germania 
în perioada aprilie – octombrie  
De luat în bagaj: haine și încălțăminte comodă, borsetă, dicționar de limba germană, aparat foto.
De cumpărat: ciocolată, ceramică/porțelan, figurine sub formă de porc 
Mâncare și băutură : celebrul strudel german Apfestrudel, berea germană

 

Bilete de avion București - Stuttgart/Hamburg – București

Taxe de aeroport

7 nopți cazare, hoteluri de 3*

Mic dejun

Transport cu autocar/microbuz/cursă locală conform cu itinerariul excursiei

Tururi panoramice în: Stuttgart, Munchen, Berlin, Hamburg

Asistență turistică

 

Excursii opționale 

Taxe intrări la obiectivele turistice

Asigurare medicală

Asigurare storno

Bagaj de cală 

Supliment plecari iunie, iulie, august 99 euro/persoană

germania, circuit germania 2023, vacanta germania 2023, castele bavaria, castele Neuschwanstein Linderhof, cavaleri, teutoni, europa, oferta circuite J'info Tours, Munchen, bilet avion ieftin Munchen, Hamburg, Salzburg

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
1,79600EUR
7 nopti

Info Practic

J’Info Pont…
Vizitează Germania 
în perioada aprilie – octombrie  
De luat în bagaj: haine și încălțăminte comodă, borsetă, dicționar de limba germană, aparat foto.
De cumpărat: ciocolată, ceramică/porțelan, figurine sub formă de porc 
Mâncare și băutură : celebrul strudel german Apfestrudel, berea germană