Circuit Germania - Pe urmele Teutonilor

Circuit Germania - Pe urmele Teutonilor
Cel mai bun pret
de la 599EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Germania - Pe urmele Teutonilor Circuit Germania - Pe urmele Teutonilor Circuit Germania - Pe urmele Teutonilor Circuit Germania - Pe urmele Teutonilor Circuit Germania - Pe urmele Teutonilor Circuit Germania - Pe urmele Teutonilor Circuit Germania - Pe urmele Teutonilor

Circuit Germania - Pe urmele Teutonilor

Program 2019

Ziua 1: Bucuresti - Stuttgart - Munchen (230 Km) (2 nopti)

Intalnire pe aeroportul Henri Coanda cu insotitorul de grup si plecare catre Stuttgart. Sosire si scurt tur panoramic al capitalei landului Baden-Wurttemberg, unul dintre cele mai bogate orase ale Germaniei: Schlossplatz, piata centrala unde se organizeaza numeroase concerte in aer liber, evenimente si targuri, Castelul Vechi – in prezent muzeu de arta (sec. XV), Castelul Nou care domina Schlossplatz pe o latura (sec. XIX), Konigstrasse (artera comerciala principala), biserica Stiftskirche.

Timp liber pentru cumparaturi sau optional se viziteaza unul dintre muzeele auto pentru care este renumit Stuttgart, Mercedes Benz sau Porsche. Muzeul Mercedes Benz impresioneaza atat prin designul modern al cladirii cat si prin gama larga de exponate ce acopera intreaga istorie a marcii de lux, fiind vizitat de aproximativ 1 milion de turisti anual.

Dupa-amiaza, plecare catre Munchen si cazare in zona Munchen. Hotel Dolomit 2*, Goethestraße 11, 80336 München / similar.

 

Ziua 2: Munchen

Tur panoramic al capitalei Bavariei, cel mai vizitat si in acelasi timp cel mai conservator oras din Germania.

Turul include: Marienplatz (piata centrala incepand cu sec. XII, care se remarca prin cladirea impresionanta a Primariei in stil gotic), Catedrala Frauenkirche (simbol al orasului cu cele 2 turnuri), Beraria Hofbrauhaus (cea mai celebra berarie din Germania, ofera preparate tipic bavareze si are propria marca de bere Hofbrau), Residenz (palatul regal in stil renascentist, varianta germana a palatelor imperiale vieneze Hofburg si Schonbrunn), parcul Englischer Garten, Castelul Nymphenburg in stil baroc, Olympiapark - locul unde s-a desfasurat Olimpiada de vara din 1972, Olympia Turm, Deutsches Museum - cel mai mare muzeu tehnic din lume, situat pe o insula in mijlocul raului Isar. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 3: Munchen - Castelele Neuschwanstein si Linderhof - Regensburg (1 noapte)

Optional - excursie la Castelele Bavariei, construite de Regele Ludwig al II-lea al Bavariei in sec. XIX. Cele doua castele sunt foarte diferite ca stil, dar la fel de impresionante.

Neuschwanstein reprezinta inspiratia pentru Castelul Frumoasei din Padurea Adormita din parcurile Disney si a fost gandit sa aiba aspectul unui castel medieval, multi vizitatori fiind uimiti sa afle ca nu este de fapt mai vechi de 150 de ani. Castelul Linderhof este mai mic si stilul rococo se reflecta in extravaganta mobilierului si a decoratiunilor interioare.

O atractie importanta la Linderhof o constituie gradinile, foarte elegante si continand numeroase sculpturi alegorice.

Plecare catre Regensburg si cazare in zona Regensburg. Star Inn Hotel 3*, Bahnhofstraße 22, 93047 Regensburg / similar.

Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 4: Regensburg - Leipzig - Berlin (498 Km) (2 nopti)

Regensburg este situat pe Valea Dunarii, care formeaza in oras cateva insule pitoresti pe care se afla cateva berarii tipic bavareze (“biergarten”). Cu prilejul turului pietonal, veti descoperi de ce este unul dintre cele mai vizitate orase germane.

Centrul medieval cu stradute inguste si numeroase magazine de artizanat si suveniruri a fost declarat parte a Patrimoniului mondial UNESCO. Simbolul arhitectural al orasului este Podul de Piatra peste Dunare, care a fost construit in sec. XII si pana in 1930 a fost singurul pod din Regensburg.

Transfer la Berlin cu oprire la Leipzig, oras-emblema al fostei Germanii de Est, al carui nume tradus in limba romana este „Lipsca” – strada Lipscani din Bucuresti este numita datorita negustorilor din Leipzig care isi deschisesera magazine. Arhitectura se remarca printr-un contrast intre cladirile istorice si cele moderne. Principalele obiective sunt vechea Primarie, Piata Naschmarkt, Alte Borse („vechea bursa”) si parcurile care ocupa o mare parte din suprafata orasului.

Sosire si cazare in zona Berlin. Come Inn Berlin Kurfürstendamm Opera 3*, Kurfürstendamm 180, 10707 Berlin / similar. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 5: Berlin

Tur panoramic al Berlinului, una dintre cele mai cosmopolite capitale europene, ce a cunoscut o renastere culturala si artistica dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial: Brandenburger Tor (Poarta Brandenburg, simbolul orasului, monument construit in sec. XVIII, care in perioada Zidului Berlinului s-a aflat la limita dintre Berlinul de Vest si cel de Est), bulevardele elegante Unter den Linden si Kurfurstendamm (sau Ku’Damm, zona care atragea lumea bogata din Berlinul de Vest in perioada separatiei orasului; aici se afla Biserica memoriala Kaiser Wilhelm), Tiergarten (cel mai mare parc al capitalei, care adaposteste Gradina Zoologica), ruinele Zidului Berlinului (cea mai lunga portiune a zidului ramasa intacta se numeste East Side Gallery si este celebra pentru desenele sale), Catedrala (Berliner Dom - in stil baroc, impozanta prin dimensiuni), Reichstag (Parlamentul - devenit atractie turistica de nivel mondial datorita frumoasei panorame oferite de Domul de sticla; vizitarea Domului este gratuita, dar datorita cererii mari trebuie facuta rezervare cu cel putin o luna inainte), Checkpoint Charlie, simbol al Razboiului Rece (pichet militar si loc de trecere intre Berlinul comunist si cel capitalist), Potsdamer Platz, Memorialul Holocaustului (complex modernist in aer liber), Alexanderplatz - punctul central al Berlinului de Est cu turnul de televiziune (Fernsehturm) inalt de 368 metri. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 6: Berlin - Potsdam - Hamburg (2 nopti)

Optional - excursie la Potsdam, importanta destinatie cultural-istorica de langa Berlin. Se viziteaza parcul in care se afla palatele lui Frederic cel Mare, regele Prusiei, parc ce reprezinta cea mai mare atractie turistica din Germania parte a Patrimoniului mondial UNESCO. Cel mai celebru este Palatul Sanssouci, considerat echivalentul german al Palatului Versailles ca eleganta, cu toate ca este mai mic.

Palatul a fost construit la mijlocul sec. XVIII in stil rococo si a fost o oaza regala de relaxare, numele lui insemnand „fara griji” in limba franceza. Celelalte cladiri monumentale din parcul Sanssouci sunt Palatul Nou (mai mare decat Palatul Sanssouci), Palatul Charlottenhof, Oranjeria si Templul Chinezesc. Gradinile ce inconjoara palatele sunt deosebite prin structura lor geometrica si statuile decorative.

Dupa-amiaza, plecare catre Hamburg, al doilea centru urban al Germaniei, oras-port cunoscut drept „Venetia Nordului” datorita numeroaselor sale canale. Cazare in zona Hamburg. Ibis Alsterring 2*, Pappelallee 61, 22089 Hamburg / similar. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 7: Hamburg

Hamburg este un oras fascinant cu mai multe fatete, fiind in acelasi timp destinatie culturala si un nod comercial important – al treilea port european dupa Rotterdam si Anvers. Hamburg a fost in toata istoria sa un oras independent – membru al Ligii Hanseatice, oras liber in Sfantul Imperiu Roman si oras-stat pana la unificarea Germaniei sub Otto von Bismarck, iar acest lucru se reflecta in mandria locuitorilor sai.

Turul panoramic include: portul turistic pe malul raului Elba, Speicherstadt – cel mai mare district de depozite din lume, construit la sfarsitul sec. XIX, bisericile Sf. Michaelis si Sf. Peter, turnul bisericii Sf. Nikolai (cea mai inalta cladire din lume intre 1874-1876), Primaria (considerata a avea una dintre cele mai spectaculoase fatade din lume), lacurile Binnenalster (situat in mijlocul orasului, cu cladiri elegante pe malurile sale) si Aussenalster, Reeperbahn si cartierul rosu, parcul Planten un Blomen.

Hamburg are aproximativ 2500 de poduri, adica mai mult decat au impreuna Londra, Amsterdam si Venetia. Persoanelor interesate de tehnica militara le recomandam o vizita la submarinul U-434, fost submarin sovietic de spionaj, unul dintre foarte putinele submarine din lume care au fost transformate in muzee. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 8: Hamburg - Bucuresti

Transfer la aeroport pentru zborul de retur catre Bucuresti. Mese incluse: mic dejun.

 

 

  • Castelele Neuschwanstein si Linderhof - 85 euro/persoana, include: transport, bilete de intrare si asistenta turistica in limba romana
  • Potsdam - 45 euro/persoana, include: transport si asistenta turistica in limba romana; nu sunt incluse intrarile.

 

* Excursiile optionale sunt nerambursabile.

Plecari-Sosiri

Bucuresti 07:07 - Stuttgart - 8:30

Hamburg 09:30 - Bucuresti - 13:30

Clima: continentala

Perioade recomandate: mai-septembrie

Ce sa luati in bagaj: haine si incaltari comode, borseta, dictionar de limba germana, aparat de fotografiat

Ce sa cumparati: ciocolata, ceasuri cu cuc, seturi din portelan

Mancare si bautura: celebrul strudel german “Apfelstrudel’’, berea germana

 

Bilet de avion Bucuresti - Stuttgart/Hamburg - Bucuresti
7 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 2*/3*
Transport cu autocar/microbuz/cursa locala clasa Turist conform cu itinerariul excursiei
Tururi panoramice Stuttgart, Munchen, Berlin, Hamburg
Program de vizite conform itinerariului

Asistenta turistica in limba romana

Taxele de aeroport 145 Euro/persoana

Supliment plecari iunie, iulie, august 99 euro/persoana
Excursiile optionale propuse
Taxele de intrari la obiectivele turistice
Taxe de oras

Asigurarea medicala
Asigurarea storno

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului.

germania, circuit germania 2019, vacanta germania 2019, castele bavaria, castele Neuschwanstein Linderhof, cavaleri, teutoni, europa, oferta circuite J'info Tours, Stuttgart, bilet avion ieftin Munchen

Rezervare online

Serviciu Perioade Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Perioade
Disponibilitate
disponibil
Pret
1,19800EUR
7 nopti

Info Practic

Clima: continentala

Perioade recomandate: mai-septembrie

Ce sa luati in bagaj: haine si incaltari comode, borseta, dictionar de limba germana, aparat de fotografiat

Ce sa cumparati: ciocolata, ceasuri cu cuc, seturi din portelan

Mancare si bautura: celebrul strudel german “Apfelstrudel’’, berea germana