Circuit Indonezia si insula zeilor

Circuit Indonezia si insula zeilor
Cel mai bun pret
2650EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Indonezia si insula zeilor Circuit Indonezia si insula zeilor Circuit Indonezia si insula zeilor Circuit Indonezia si insula zeilor

 

Despre ce este vorba în această călătorie?

Insule tropicale, temple antice, mâncare delicioasă și cultură bogată vă așteaptă în această aventură de 14 zile prin Bali și Java, două dintre cele mai incredibile insule din Indonezia. Plimbați-vă prin altare uimitoare, cutreierați câmpurile luxuriante de orez, bucurați-vă de apusurile de soare glorioase de pe plajă și lăsați Indonezia să-și facă magia.

 

Ziua 1: Sosire Bali - Ubud
Întâlnire în Aeroportul Henri Coandă cu reprezentantul Jinfo Tours pentru zborul cu destinația Bali. "Om suastiastu" și bine ați venit în Bali, supranumită "INSULA ZEILOR". Un loc care evocă o imagine a paradisului, Bali este destinat fiecărui iubitor de plajă, cultura locală căutând ideea de armonie și liniște interioară. Înconjurată de orezării verzi luxuriante și paradisul pasionaților de yoga, artiști și gurmanzi deopotrivă, Bali este cu adevărat special. Transfer la hotel, cină și cazare la Radha Phala Ubud/similar.

 

Ziua 2: Obiective turistice în Bali
După micul dejun, ziua de astăzi se anunță plină de aventură. Vom începe cu o vizită la Mas Village și un atelier tradițional de sculptură în lemn, urmată de explorarea teraselor verzi luxuriante din Tegallalang, una dintre cele mai definitorii priveliști ale Balilor. Continuăm cu o vizită la o plantație de cafea pentru a afla cum se face băutura noastră preferată de dimineață (cu degustare, desigur), înainte de a savura un prânz inedit – o masă tradițională balineză cu vedere la un munte vulcanic sacru în fundal. Ziua nu s-a încheiat încă; ne întoarcem în Ubud pentru a vizita "Puri Saren Agung" sau Palatul Ubud, fosta reședință oficială a familiei regale din Ubud. În cele din urmă, prima zi se încheie cu o excursie la piața Ubud, unde aveți timp să cumpărați obiecte de artă și artizanat local.
Mese incluse: Mic dejun, prânz

 

Ziua 3: Zi liberă în Ubud
Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională în Ubud. Aveți șansa să explorați Ubud, având opțiunea de a vizita faimoasa pădure de maimuțe, locul unde peste 700 de macaci gri cu coadă lungă se plimbă liberi printre ruinele templului. Opțional, puteți participa la una dintre experiențele noastre, abordând adevăratul spirit al orașului Ubud. Dimineața, vă puteți alătura cursului nostru de gătit pentru a învăța secretele mâncărurilor tradiționale balineze, iar după-amiaza puteți avea o experiență spirituală prin yoga, unde toate nivelurile sunt binevenite.

 


Ziua 4: Ubud - Sanur
Mic dejun. Astăzi ne îndreptăm spre frumoasa plajă Sanur, dar nu înainte de o zi plină de acțiune, explorând obiectivele turistice. Prima oprire va fi la Templul Ulun Danu din secolul al 17-lea, dedicat Zeiței Apelor și construit pe insulele mici ale lacului Bratan. Continuăm călătoria către Mengwi și templul Taman Ayun, construit în 1634, înconjurat de un șanț larg și cu numeroase curți care adăpostesc Meru-uri (altare pe mai multe niveluri). Ultima vizită a zilei va fi la cel mai fotografiat templu din Bali, Tanah Lot. Situat pe o stâncă bătută de valuri, acest templu din secolul al 16-lea rămâne o atracție deosebită. Încheiem ziua la sunetul blând al valurilor, în Sanur.
Mese incluse: Mic dejun, prânz

 

Ziua 5: Sanur
Ce poate fi mai reconfortant decât să te trezești știind că oceanul este la doar o aruncătură de băț? Timp liber pentru plajă și relaxare sau opțiunea de a face o excursie în Denpasar, capitala Bali, călătorind cu stil într-un VW Kombi vintage. După-amiază, ne îndreptăm spre Uluwatu, o zonă superbă cu templul Pura Uluwatu în vârf. Seara, vom asista la un spectacol tradițional de dans balinez Kecak, urmat de o cină cu fructe de mare proaspete pe plaja Jimbaran.
Mese incluse: Mic dejun, Cină

 

Ziua 6: Bali - Java - Yogyakarta (3 nopți)
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Yogyakarta. O altă zi, o altă insulă indoneziană! La aterizare, veți observa imediat diferențele pe care le aduce Java, cea mai populată insulă din lume, cu peste jumătate din populația Indoneziei. După o scurtă oprire pentru lăsarea bagajelor, ne vom orienta ca localnicii într-un tur cu Becak (ricșă javaneză). Vă veți minuna de abilitățile șoferilor de a naviga ușor pe străzile aglomerate. Urmează o cină bogată cu specialități locale înainte de un eveniment special - un spectacol de dans balinez Kecak care prezintă povestea mitologică javaneză "Ramayana". Vă veți lăsa fermecați de dansul grațios, costumele bogat ornamentate și instrumentele muzicale unice.
Mese incluse: Mic dejun, Cină. Cazare la Innside by Melia Yogyakarta/similar

 

Ziua 7: Vizitarea obiectivelor turistice din Java
Mic dejun. Java vă va cuceri cu farmecele sale. Astăzi, vizităm obiectivele turistice esențiale, concentrându-ne pe frumoasele temple ale orașului. Începem cu templul Borobudur, considerat cel mai mare sanctuar budist din lume și un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Continuăm cu alte complexe de temple, începând cu Mendut, care adăpostește o impresionantă statuie a lui Buddha. Urmează oprirea la Templul Pawon, cu acoperișul său ornamentat, și încheiem ziua cu vizita la templul Prambanan. Aici, veți descoperi arta hinduismului și veți admira basoreliefurile care prezintă faimoasa poveste Ramayana. Cu alei sinuoase și terenuri superbe, templul Prambanan este recunoscut drept unul dintre cele mai frumoase altare hinduse din lume. După o zi plină, vă întoarceți la hotel pentru relaxare, înot sau pur și simplu pentru a savura un cocktail, reflectând asupra unei zile de neuitat.
Mese incluse: Mic dejun.

 

Ziua 8: Ziua fără Java
Mic dejun. Timp liber sau opțional, puteți participa la o excursie la Batik și Wayang Kulit, un tur de o zi întreagă ideal pentru cei care doresc să descopere meșteșugurile locale cu artizani talentați din Java. Veți explora Batik, o formă de pictură incredibil de complexă, având ocazia să o încercați sub îndrumarea unui expert. În plus, veți descoperi meșteșugul Wayang Kulit sau Păpușile din Piele. Vizitând studiourile lor, veți vedea artizanii la lucru și veți învăța despre filosofia din spatele creațiilor lor. Ziua se încheie cu un prânz delicios înainte de a vă întoarce în oraș.

 

Ziua 9: Solo
După micul dejun, vom pleca spre Solo, unde vom vizita un atelier de confecționare a păpușilor tradiționale și un atelier de fabricare a gamelanului (instrument muzical local). Vom continua cu o demonstrație de confecționare a baticurilor celebre în întreaga lume. Cazare la hotel Novotel Solo.

 

Ziua 10: Solo - Tosari
Mic dejun. Transfer cu trenul către Tosari (9 ore). Cazare la hotelul Bromo Cottages.

 

Ziua 11: Tosari – Kalibaru
Dimineața devreme, veți urca la bordul unui vehicul off-road pentru a realiza o ascensiune spectaculoasă pe Muntele Bromo și pentru a admira răsăritul. Călătoria continuă pe-a lungul calderei vulcanice, unde cenușa și lava întărită creează un peisaj selenar. Transfer la Kalibaru. Cazare la Margo Utomo Hill View Resort.

 

Ziua 12: Kalibaru
Vom vizita plantatii de cafea si cacao si vom invata sa recunoastem plantele care rodesc mirodenii precum piper, vanilie si cuisoare.

 

Ziua 13: Kalibaru – Jakarta
După micul dejun, ne îndreptăm către Jakarta. Cazare la MERCURE HOTEL.

 

Ziua 14: Jakarta
Mic dejun. Tur de oraș în Jakarta. Vizităm Piața Merdeka, un punct principal al orașului, cu numeroase clădiri guvernamentale, inclusiv biroul ministerului, biroul prezidențial și punctul de reper al Jakartei, Monumentul Național, situat în mijlocul pieței. Vizităm Monumentul Național, o structură înaltă de 132 de metri, cu o flacără cu frunze de aur în vârf, simbolizând independența națiunii. Este o atracție importantă a orașului, iar subsolul monumentului găzduiește o expoziție cu 48 de diorame care prezintă istoria Indoneziei de la preistorie până în prezent. (Notă: Monumentul Național este închis în fiecare zi de luni; se poate vizita doar zona exterioară a monumentului). Continuăm cu vizitarea Catedralei din Jakarta, construită în stil gotic în 1891, cu un turn înalt și ferestre înalte decorate cu picturi pe sticlă. În interiorul bisericii, veți găsi trei altare care formează un semicerc, precum și un altar vechi și frumos care reflectă sunetul ca o scoică. Vizităm apoi Moscheea Istiqlal, cea mai mare moschee din Asia de Sud-Est și a șasea moschee din lume ca mărime în ceea ce privește capacitatea de credincioși. Aflată în centrul orașului, aproape de Catedrala Națională, moscheea simbolizează pacea și toleranța religioasă. (Notă: Moscheea Istiqlal este închisă în fiecare vineri). Finalizăm turul cu Orașul Vechi Batavia, care a fost centrul dominației olandeze în timpul colonizării Indoneziei. Aici, fostele birouri ale guvernatorului, bănci, spitale, oficii poștale și tribunale au fost transformate în muzee. În Orașul Vechi Batavia, puteți întâlni meșteri păpușari, învăța despre fabricarea păpușilor din Indonezia, participa la cursuri despre cum să jucați păpuși și admira colecții de wayang din diverse regiuni ale Indoneziei. Portul vechi din Jakarta, situat în capul Batavia, vă va introduce în atmosfera istorică cu vechiul "pod mobil" din secolul al XVII-lea. Acest port a fost folosit pentru prima dată de portughezi și olandezi la sosirea lor în Indonezia. Se remarcă faptul că nivelul mării din Jakarta este mai ridicat decât nivelul uscatului din zidul din jurul zonei portuare. Mic dejun inclus.

 

GRUP.MINIM 15 PERSOANE

 

CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:

 

 

 • Excursie opțională în Ubud.
 • Excursie opțională la Batik și Wayang Kulit.
  • Aceasta este o excursie de o zi întreagă, în care puteți descoperi meșteșugurile locale, inclusiv Batik (o formă de pictură complicată) și Wayang Kulit (păpuși de piele).

 

 • Bali - Ubud: Paradis cu orezării verzi, cultură și plaje; Sculptură în lemn la Mas Village; Terasă verde Tegallalang; Plantatie de cafea; Palatul Ubud și piața locală.
 • Bali - Sanur: Templul Ulun Danu; Templul Taman Ayun; Tanah Lot pe stâncă; Plajă și relaxare în Sanur.
 • Bali - Uluwatu: Plajă în Uluwatu; Templul Pura Uluwatu; Dans balinez Kecak și cină cu fructe de mare pe plaja Jimbaran.
 • Java - Yogyakarta: Templul Borobudur, Patrimoniul UNESCO; Templul Prambanan; Spectacol de dans balinez Kecak.
 • Solo: Atelier de păpuși tradiționale; Atelier de fabricare a gamelanului și demonstrație de baticuri.
 • Tosari - Kalibaru: Ascensiune pe Muntele Bromo pentru răsărit; Plantatii de cafea și cacao.
 • Jakarta: Piața Merdeka; Monumentul Național; Catedrala din Jakarta; Moscheea Istiqlal; Orașul Vechi Batavia și portul vechi.

 

Nota: Itinerariul include experiențe culinare, activități opționale precum cursuri de gătit și yoga, precum și explorarea meșteșugurilor locale.

Zbor: Turkish Airlines

Clima: tropicală
Moneda: rupie indoneziană
De luat în bagaj: haine ușoare, cu mâneca lungă/scurtă, tricouri, jeans, șlapi, creme de plajă, ochelari de soare. Pentru vizita lăcașurilor de cult, se recomandă mai ales pentru femei haine care să acopere brațele și picioarele. 
Mâncare și băutură: Nasi Goreng sau Mie Goreng ( orez prăjit sau noodles prăjite), de diferite tipuri: cu legume, cu fructe de mare sau cu pui. Soto ayam - supa de pui tradițională preparată cu ou, legume și mirodenii. Încercați vinul de orez si sucurile de fructe. Iubitorii de cafea trebuie să știe ca în Bali se găsește kopi luwak, cea mai scumpă și mai rafinată cafea din lume. Berea locală se numeşte Bintang.

 • Asigurare medicală 
 • Asigurare storno
 • Excursii optionale
 • Orice alt serviciu neinclus în program
 • Nu sunt incluse taxele locale de oras/statiune.
  Supliment camera dubla tip twin (doua paturi).
   

Bali, Ubud, plajă, cultură, armonie, liniște, orezării, yoga, artiști, gastronomie, Mas Village, sculptură în lemn, terase verzi, Tegallalang, plantație de cafea, masă tradițională, Puri Saren Agung, piața Ubud, Sanur, Templul Ulun Danu, Mengwi, Templul Taman Ayun, Tanah Lot, ocean, Denpasar, VW Kombi vintage, Uluwatu, Pura Uluwatu, dans balinez Kecak, plaja Jimbaran, Bali - Java - Yogyakarta, Becak, dans balinez Ramayana, Innside by Melia Yogyakarta, templul Borobudur, Mendut, Templul Pawon, te

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
pachet

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
5,30000EUR
Reducere 25% valabila pana la 31.12.2023
5,30000EUR
14 nopti

Info Practic

Clima: tropicală
Moneda: rupie indoneziană
De luat în bagaj: haine ușoare, cu mâneca lungă/scurtă, tricouri, jeans, șlapi, creme de plajă, ochelari de soare. Pentru vizita lăcașurilor de cult, se recomandă mai ales pentru femei haine care să acopere brațele și picioarele. 
Mâncare și băutură: Nasi Goreng sau Mie Goreng ( orez prăjit sau noodles prăjite), de diferite tipuri: cu legume, cu fructe de mare sau cu pui. Soto ayam - supa de pui tradițională preparată cu ou, legume și mirodenii. Încercați vinul de orez si sucurile de fructe. Iubitorii de cafea trebuie să știe ca în Bali se găsește kopi luwak, cea mai scumpă și mai rafinată cafea din lume. Berea locală se numeşte Bintang.