Circuit Islanda - Tinutul focului si al gheturilor

Circuit Islanda - Tinutul focului si al gheturilor
Cel mai bun pret
1950EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Islanda - Tinutul focului si al gheturilor Circuit Islanda - Tinutul focului si al gheturilor Circuit Islanda - Tinutul focului si al gheturilor Circuit Islanda - Tinutul focului si al gheturilor Circuit Islanda - Tinutul focului si al gheturilor Circuit Islanda - Tinutul focului si al gheturilor

Islanda - ╚Üinutul focului ╚Öi al ghe╚Ťurilor

 

Ziua 1: Bucure┼čti-Reykjavik (6 nop┼úi) 

Întâlnire cu reprezentantul J’Info Tours pe aeroportul Henri Coand─â pentru zborul spre Reykjavik, capitala cea mai nordic─â din Europa. Transfer la hotel. Cazare în zona Reykjavik la 201 HOTEL / similar. 
  

Ziua 2: Reykjavik 

Tur panoramic de ora┼č, ce include centrul vechi, Muzeul Na┼úional al Islandei, Perlan (punct de belvedere), Catedrala Na┼úional─â, Casa Hofdi (unde s-au întâlnit Ronald Reagan ┼či Mihail Gorbaciov la sfâr┼čitul R─âzboiului Rece), Prim─âria, Lacul Tjornin, Parlamentul, re┼čedin┼úa preziden┼úial─â, vechiul port, Biserica luteran─â Hallgrimskirkja (cea mai înalt─â biseric─â din Islanda, 75 metri), Muzeul Saga, sala de concerte Harpa, Muzeul de Sculptur─â Asmundur Sveinsson (intrarea nu este inclus─â). 
  

Ziua 3: Laguna Albastr─â (50 km) 

Diminea┼ú─â, excursie op┼úional─â la Pe┼čtera de Lav─â Raufarhólshellir, situat─â la 40 km est de Reykjavik. Aici mergem pe urmele valului de lav─â care a curs la erup┼úia Leitahraun în urm─â cu 5200 ani. Explor─âm pe┼čtera împreun─â cu un ghid local. 
 Seara, mergem la Laguna Albastr─â, un complex spa geotermal aflat la aproximativ 30 de minute în afara ora┼čului. Laguna se afl─â în Peninsula Reykjanes, situat─â în zona de rift dintre pl─âcile tectonice eurasiatic─â ┼či nord-american─â. Datorit─â bog─â┼úiei în minerale, Laguna Albastr─â este centru curativ, cu efecte terapeutice miraculoase asupra pielii. Se spune c─â baia ╚Öi tratamentele cu n─âmol de aici întineresc pielea b─ârba┼úilor cu pân─â la 4 ani ┼či pe cea a femeilor cu pân─â la 10 ani. (nu include bilet de intrare la Laguna Albastra)
 

Ziua 4: Cercul de Aur (115 km) 

Excursie op┼úional─â Cercul de Aur, cel mai popular traseu al Islandei, care cuprinde cel mai mare gheizer, Strokkur care, la interval de câteva minute, arunc─â în aer o coloan─â de ap─â fierbinte înalt─â de 30 metri ┼či ┼či cea mai înalt─â cascad─â, Gullfoss, aflat─â pe râul Hvita, ce cade în trei trepte într-un canion adânc de 62 metri. Izvorul termal Geysir a dat na┼čtere termenului folosit acum în întreag─â lume pentru acest fenomen. În continuare, vizit─âm Parcul Na┼úional Thingvellir, unul dintre pu┼úinele locuri unde putem admira Dorsala Atlantic─â, ce separ─â placa eurasiatic─â de cea nord-american─â, deasupra nivelului m─ârii. Cele dou─â pl─âci tectonice se afl─â într-o continu─â mi┼čcare ┼či, prin dep─ârtarea lor una de alta, m─âresc teritoriul Islandei cu câ┼úiva cm în fiecare an. Tot în Parcul Thingvellir a fost fondat în anul 930 primul parlament din lume, Althing. 
 

Ziua 5: Coasta sudic─â – Laguna glaciar─â Jokulsarlon (350 km) 

Excursie op┼úional─â pe coast─â sudic─â, c─âtre laguna glaciar─â Jokulsarlon. Cu icebergurile sale uria┼če care se desprind din ghe┼úarul Vatnajokull ┼či cad în ap─â, Jokulsarlon este o atrac┼úie unic─â în Europa. Laguna are o suprafa┼ú─â de 18 kmp ┼či adâncimea maxim─â de 248 metri. Aici s-au turnat scene din filme celebre, precum Batman Begins, Tomb Raider ┼či dou─â filme din seria James Bond. Excursia include opriri la Lava Centre, cascadele Skogafoss ┼či Seljalandfoss, Diamond Beach, plaja cu nisip negru, satul Vik i Myrdal (cea mai sudic─â a┼čezare islandez─â), coloanele bazaltice Reynisdrangar. Pe drum admir─âm cel mai înalt vârf din Islanda (Hvannadalshnjúkur, 2110 m altitudine) ┼či numero┼či vulcani, printre care Hekla, Katla sau Eyjafjallajokull, din cauza c─âruia în 2010 a fost închis temporar spa┼úiul aerian european. Op┼úional, plimbare cu vaporul prin lagun─â, printre banchize ╚Öi iceberguri. 
  

Ziua 6: Reykjavik

Timp liber la dispozi┼úie. 

  
 Ziua 7: Reykjavik-Bucure┼čti 

Transfer la aeroport pentru zborul de retur c─âtre Bucure┼čti.   

 


 

Taxele de aeroport, securitate, autostr─âzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data public─ârii programului sau serviciilor achizi╚Ťionate conform bonului de comand─â ╚Öi contractului. 

În cazul major─ârii acestora pân─â la data plec─ârii, agen╚Ťia va transmite ╚Öi va încasa de la client sumele aferente.Pe┼čtera de Lav─â - taxa de intrare de la 100 euro/persoan─â 
Coasta sudic─â ┼či laguna Jokulsarlon: 204 euro/persoan─â 
Croazier─â pe lagun─â 90 euro/persoan─â

* Excursiile optionale sunt nerambursabile.

Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un grup minim de 20 de persoane. Transferul la punctul de plecare in excursiile op╚Ťionale este inclus in pret, daca grupul este de 20+ persoane. Pentru un grup mai mic, tarifele excursiilor se recalculeaza. 

*Suplimente

Single                                                890  euro
A treia persoan─â în camer─â dubl─â         1950  euro
Copil 2 - 11,99 ani în camer─â cu p─ârin╚Ťii 1299  euro

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de pl─âtitori. Pentru un grup mai mic de 30 de pl─âtitori, tarifele se recalculeaz─â.

 


Viziteaz─â Islanda 
în perioada mai – august, noiembrie - ianuarie
Clima: temperat─â
Moneda: Coroana islandez─â
Ce s─â lua┼úi în bagaj: haine c─âlduroase, impermeabile, înc─âl┼ú─âminte de munte
Mancare ┼či bautur─â: sup─â ´Čüerbinte de rac, carne de balen─â, celebrul Brennivin - o bautur─â alcoolic─â tradi┼úional─â islandez─â cu aroma de ierburi.

Bilet de avion Bucure┼čti – Reykjavik – Bucure┼čti

Taxe de aeroport

6 nopţi cazare cu mic dejun la hotel de 2-3*
Asisten┼ú─â turistic─â 
Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei
Tur panoramic de Reykjavik
Excursie la Laguna Albastr─â


 • Asigurare medical─â
 • Asigurare storno
 • Excursiile op┼úionale propuse
 • Intr─ârile la obiectivele turistice
 • Nu sunt incluse taxele locale de oras/statiune.
 • Supliment camera dubla tip twin (doua paturi).
 • Nu include bilet de intrare la Laguna Albastra
 •  
 • Supliment plec─âri iulie/august 450 euro /persoana 
 • Supliment plecare iunie 88 euro/persoan─â
 • Supliment hoteluri 4*/persoan─â/6 nop┼úi  625 euro/persoana
   


*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

Islanda, Europa, Europa de Nord, excursie Islanda, excursie Europa de Nord, vacanta Islanda, circuit Islanda, Reykjavik, aurora borealis, Laguna Albastra, ape termale, Parcul National Thingvellir, Muzeul Saga, Scandinavia, Ghetarul Oraefajokull

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
3,90000EUR
6 nopti

Info Practic

Viziteaz─â Islanda 
în perioada mai – august, noiembrie - ianuarie
Clima: temperat─â
Moneda: Coroana islandez─â
Ce s─â lua┼úi în bagaj: haine c─âlduroase, impermeabile, înc─âl┼ú─âminte de munte
Mancare ┼či bautur─â: sup─â ´Čüerbinte de rac, carne de balen─â, celebrul Brennivin - o bautur─â alcoolic─â tradi┼úional─â islandez─â cu aroma de ierburi.