Circuit Madagascar 'Mora Mora' & Mauritius

Circuit Madagascar 'Mora Mora' & Mauritius
Cel mai bun pret
de la 2999EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Madagascar 'Mora Mora' & Mauritius Circuit Madagascar 'Mora Mora' & Mauritius Circuit Madagascar 'Mora Mora' & Mauritius Circuit Madagascar 'Mora Mora' & Mauritius Circuit Madagascar 'Mora Mora' & Mauritius Circuit Madagascar 'Mora Mora' & Mauritius Circuit Madagascar 'Mora Mora' & Mauritius

Circuit Madagascar 'Mora Mora' & Mauritius

Ziua 1: Bucuresti – Antananarivo (2 nopti)

Intalnire pe Aeroportul International Henri Coanda pentru zbor spre Madagascar (Antananarivo). Sosire seara tarziu, transfer hotel in Antananarivo. Hotel Tana 3*, 4 rue Rabehevitra Immeuble Fumarolli, 101 Antananarivo sau similar.

 

Ziua 2: Antananarivo

Tur panoramic de oras ce include: orasul vechi, piata centrala, districtul de bijuterii, Palatul Primului Ministru, Palatul Reginei, scurta oprire pentru a admira orasul de la inaltimea dealurilor inconjuratoare, turul se termina cu vizita la Gradina Zoologica Tsimbazaza si Gradinile Botanice. Transfer si cazare hotel in Antananarivo. Mese incluse: Mic dejun si cina.


Ziua 3: Antananarivo - Parcul National Andasibe (1 noapte) (138 Km)

Pornim catre Parcul National Andasibe cu o prima oprire in Peyrieras pentru a vizita Rezervatia de insecte si reptile. Aveti ocazia de a observa de aproape habitatul urmatoarelor vietati: cameleoni, gecko cu coada in forma de frunza (Uroplatus phantasticus), fluturi, crocodili, sifaka Verreaux si lemurieni. Traseul continua cu Parcul National Perinet, ca apoi sa trecem prin orasul Moramanga. Ultima oprire va fi in Parcul National Andasibe unde veti vizita "vakona", rezervatia ce detine 60 grupuri de lemurieni, pasari si crocodili. Transfer si cazare in Andasibe. Hotel Andasibe Hotel Perinet 3*, Andasibe, Madagascar sau similar.

 

Ziua 4: Parcul National Andasibe - Foulpointe (2 nopti) (275 Km)

Prima vizita va fi la Parcul National Perinet unde se regaseste si cea mai mare si extinsa specie de lemurieni, Indri Indri. Continuam drumul catre Toamasina pentru ca apoi sa ajungem in Foulpointe, pe o distanta de 50 km de-a lungul coastei. Transfer si cazare in Foulpointe. Hotel Generation Foulpointe, Tamatave BP, Madagascar sau similar. Mese incluse: Mic dejun.


Ziua 5: Foulpointe

Timp liber la dispozitie pentru plaja. Cazare in Foulpointe. Mese incluse: Mic dejun.


Ziua 6: Foulpointe - Soanierana Ivongo - Insula Sainte Marie (2 nopti)

Parasim plaja Foulpointe pentru a ne indrepta catre Soanierana Ivongo, punctul de plecare catre Insula Sainte Marie. Vegetatia sa extrem de densa si lagunele care o inconjoara au transformat-o intr-o baza ideala pentru pirati si, mai tarziu, intr-o colonie pentru condamnati. Se pot gasi aici numeroase plantatii de cuisoare si cateva monumente istorice, inclusiv cea mai veche biserica de pe intreg teritoriul Madagascarului.

Insula este cunoscuta si pentru minunatele sale plaje cu nisipuri albe si recifurile de corali dar, indeosebi, pentru perioada (incepand cu 15 iunie pana in octombrie - noiembrie) cand aici pot fi vazute balenele care vin din Antarctica spre ape mai calde, aici fiind locul unde dau nastere puilor care au nevoie de 3 luni ca sa poata inota singuri. Transferul cu barca dureaza cateva ore. Sosire si transfer la hotel in Insula Sainte Marie. Hotel Princesse Bora Lodge & Spa 4*, Ravoraha, Ambodifototra 515 sau similar. Mese incluse: Mic dejun.


Ziua 7: Insula Sainte Marie

Timp liber la dispozitie pentru plaja. O apreciata destinatie turistica, insula are 60 km lungime si mai putin de 10 km latime maxima. Insula Sainte-Marie este cunoscuta ca un loc important pentru amatorii de whale watching. Grupuri apreciabile de balene cu cocoasa migreaza din apele Antarcticii pentru a se inmulti intr-o zona situata in canalul ce desparte insula de Madagascar. Astfel, turistii pot asista la spectacolul care insoteste procesul de imperechere. Lipsite de rechini, apele insulei prezinta formatiuni de corali, fiind recunoscute ca unul dintre cele mai bune locuri pentru scufundat din Oceanul Indian. Mese incluse: Mic dejun.


Ziua 8: Insula Sainte Marie - Antananarivo - Diego Suarez (1 noapte)

Transfer la aeroportul local pentru zbor catre Antananarivo pentru ca apoi sa ne imbarcam pentru zborul catre Diego Suarez. Tur panoramic Antsiranana ce include cladirile coloniale si cele 3 golfuri: Sakalava, Dunes, Pigeons. Antsiranana (anterior denumita Diego Suarez) este un port la mare, cosmopolit, cu vedere spre golful aflat in nordul insulei. Aici se afla o sumedenie de lacuri, cascade si grote in padurile de deasupra portului. Flora si fauna includ lemurienii, crocodilii si orhideele. Transfer cazare Diego Suarez. Grand Hotel 3*+, 46 Rue Colbert, Madagascar sau similar. Mese incluse: Mic dejun.


Ziua 9: Diego Suarez - Ramena - Muntele D'Ambre (1 noapte)

Transfer cu barca cu motor catre Golful de Smarald cu plaja frumoasa si ideala pentru scufundari, inot si snorkeling. Dupa-amiaza pornim pe drumul ce duce la Parcul National D'Ambre. Cazare in Parcul National D'Ambre. Hotel Nature Lodge 3*, road of Joffreville, Antsiranana (Diego Suarez), Madagascar sau similar. Mese incluse: Mic dejun.


Ziua 10: Muntele D'Ambre - Tsingy Ankarana (2 nopti)

Astazi vom petrece o jumatate de zi explorand acest parc national, popular pentru drumetiile care se pot realiza admirand peisajele, padurile exotice si tropicale, lacurile vulcanice si cascadele. Pranz si transfer la hotel. Hotel Relais 4*, Parc Naturel de l'Ankarana, Madagascar sau similar. Mese incluse: Mic dejun si pranz.


Ziua 11: Tsingy Ankarana

Astazi vom explora Parcul National Ankarana, drumetiile noastre vor surprinde habitatul diferitelor specii de lemurieni, pasari exotice si reptile. Mese incluse: Mic dejun.


Ziua 12: Tsingy Ankarana - Ankify - lnsula Nosy Be (1 noapte)

Din Ankify vom face transferul cu barca catre Insula Nasy Be, acesta dureaza in jur de 3 ore. Descoperim o insula vulcanica inconjurata de corali, ape turcoaz care ascund pesti multicolori, delfini, broaste testoase. Transfer hotel in Nosy Be. Vanila Spa 3*, Nosy Be West, Madagascar sau similar. Mese incluse: Mic dejun.

 

Ziua 13: Insula Nosy Be - Mauritius (3 nopti)

Transfer la aeroport pentru plecarea spre Mauritius. Cazare la Maritim Crystals Beach Hotel 4*, Coastal Road, Belle Mare 41604, Mauritius sau similar. Mese incluse: Mic dejun si cina.

 

Ziua 14: Mauritius - Turul Insulei

Insula Mauritius are un peisaj dramatic, cu piscuri salbatice si un platou cu vegetatie luxurianta care aluneca usor spre plajele cu nisip alb, in majoritate protejate in larg de recife de corali. Pasarea Dodo este simbolul insulei si poate fi gasita doar sub forma de suveniruri, cea mai mare pasare de pe Terra care nu putea sa zboare fiind disparuta din sec. XVII. Port Louis, capitala cea mai bogata din Africa, este un oras modern si aglomerat care se mandreste cu un port maritim. Mese incluse: Mic dejun si cina.


Ziua 15: Mauritius

Timp liber pentru activitati individuale, relaxare sau plaja. Mese incluse: Mic dejun si cina.

 

Ziua 16: Mauritius - Bucuresti

Transfer aeroport pentru zborul de intoarcere in tara. Mese incluse: Mic dejun.

Piata centrala a orasului Antananarivo
Parcul National Andasibe
Parcul National Perinet
Insula Sainte Marie, cu vegetatie luxurianta
Tur panoramic Antsiranana, un port cosmopolit cu cu cladiri coloniale
Nasy Be, o insula vulcanica inconjurata de corali si ape turcoaz

PLECARI       SOSIRI

Bucuresti - Paris
07:05 - 09:15

Paris - Antananarivo

10:40 - 23:40

Mauritius - Paris
20:55 - 05:45

Paris - Bucuresti
10:25 - 14:15

 

Clima: tropicala cu doua anotimpuri, cald si ploios noiembrie - aprilie si sezon uscat si mai rece din mai - octombrie

Perioada recomandata: Iulie - August

Ce sa luati in bagaj: Crema de soare, haine lejere si impermeabile, spray de insecte

Mancarea si bautura: orezul este omniprezent in bucataria din Madagascar, exista 2 feluri nationale - romazava - o supa din carne si frunze verzi si ravitoto - o tocana din carne de porc si frunze de manioc.

Bilet de avion Bucuresti - Antananarivo - Mauritius - Bucuresti

Zboruri interne

15 nopti de cazare in hoteluri si lodge-uri 3*/4*

Mese conform program

Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei

Ghid local

Asistenta turistica in limba romana

Taxele de aeroport (449 euro/persoana)

Taxele de aeroport zbor domestic (389 euro/persoana)

Supliment obligatoriu plecare de Paste/Revelion 279 euro/persoana

Supliment Hoteluri de 4* si 5* 499 euro/persoana

Asigurarea medicala si asigurarea storno

Orice alt serviciu neinclus in program

 

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului.

 

vacanta Africa 2019, vacanta Madagascar 2019, mazare madagascar, vacanta Mauritius 2019, luna de miera madagascar, luna de miere mauritius, luna de miere in africa, vacante Mauritius,Antananarivo,Parcul National Andasibe,Foulpointe,Soanierana Ivongo,Insula Sainte Marie,Antananarivo,Diego Suarez,Tsingy Ankarana,Ankify,Insula Nosy Be,Mauritius

Rezervare online

Serviciu Perioade Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Perioade
Disponibilitate
disponibil
Pret
5,99800EUR
15 nopti

Info Practic

Clima: tropicala cu doua anotimpuri, cald si ploios noiembrie - aprilie si sezon uscat si mai rece din mai - octombrie

Perioada recomandata: Iulie - August

Ce sa luati in bagaj: Crema de soare, haine lejere si impermeabile, spray de insecte

Mancarea si bautura: orezul este omniprezent in bucataria din Madagascar, exista 2 feluri nationale - romazava - o supa din carne si frunze verzi si ravitoto - o tocana din carne de porc si frunze de manioc.