Circuit Madagascar 'Mora Mora' & Mauritius

Circuit Madagascar 'Mora Mora' & Mauritius
Cel mai bun pret
de la 3650EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Madagascar 'Mora Mora' & Mauritius Circuit Madagascar 'Mora Mora' & Mauritius Circuit Madagascar 'Mora Mora' & Mauritius Circuit Madagascar 'Mora Mora' & Mauritius

Circuit Madagascar 'Mora Mora' & Mauritius

 

Ziua 1: Bucureşti - Antananarivo (2 nopți)

Întâlnire cu reprezentantul J'lnfo Tours pe aeroportul din Bucureşti pentru zborul către Madagascar (Antananarivo). Sosire seara tarziu, transfer hotel în Antananarivo. Hotel Tana 3*.

 

Ziua 2: Antananarivo

Tur panoramic de oraş ce include: oraşul vechi, piaţa centrală, districtul de bijuterii, Palatul prim-ministrului, Palatul Reginei, scurtă oprire pentru a admira oraşul de pe dealurile înconjurătoare, Grădina Zoologică Tsimbazaza şi Grădinile Botanice. Transfer şi cazare hotel în Antananarivo.
  

 

Ziua 3: Antananarivo - Parcul Naţional Andasibe (1 noapte) (138 Km) 

Pornim către Parcul Naţional Andasibe. Oprim în Peyrieras unde vizităm Rezervaţia de insecte şi reptile –cameleoni, șopârle gecko cu coada în formă de frunză (Uroplatus phantasticus), fluturi, crocodili, sifaka Verreaux şi lemurieni. Mergem mai departe spre Parcul Naţional Perinet şi trecem prin oraşul Moramanga. Ultima oprire va fi în Parcul Naţional Andasibe unde vizităm "vakona", rezervaţia ce deţine 60 grupuri de lemurieni, păsări şi crocodili. Transfer şi cazare în Andasibe. Hotel Andasibe Hotel Perinet 3*. 
   


 

Ziua 4: Parcul Naţional Andasibe - Foulpointe (2 nopţi) (275 Km) 

Prima vizită va fi la Parcul Naţional Perinet unde se regăseşte şi cea mai mare şi extinsă specie de lemurieni, Indri Indri. Continuăm spre Toamasina, apoi Foulpointe, pe o distanţă de 50 km de-a lungul coastei. Transfer şi cazare în Foulpointe. Hotel Generation Foulpointe. 
  

 

Ziua 5: Foulpointe 

Timp liber la dispoziţie pentru plajă. Cazare în Foulpointe.
  

 

Ziua 6: Foulpointe - Soanierana Ivongo - Insula Sainte Marie (2 nopţi) 

Pornim spre Soanierana Ivongo, punctul de plecare către Insula Sainte Marie. Vegetaţia sa extrem de densă şi lagunele care o înconjoară au transformat-o într-o bază ideală pentru piraţi şi, mai târziu, într-o colonie pentru condamnaţi. Aici există numeroase plantaţii de cuişoare şi câteva monumente istorice, inclusiv cea mai veche biserică de pe întreg teritoriul Madagascarului. Insula este cunoscută şi pentru minunatele sale plaje cu nisipuri albe şi recifurile de corali dar, îndeosebi, din iunie până în octombrie-noiembrie, când pot fi văzute balenele care vin din Antarctica pentru a da naştere puilor care au nevoie de 3 luni ca să poată înota singuri. Transferul cu barcă durează câteva ore. Sosire şi transfer la hotel în Insula Sainte Marie. Hotel Princesse Bora Lodge & Spa 4*. 

  

Ziua 7: Insula Sainte Marie 

Timp liber la dispoziţie pentru plajă. Insula are 60 km lungime şi mai puţin de 10 km lăţime maximă. Lipsite de rechini, apele insulei au formaţiuni de corali, fiind recunoscute că unul dintre cele mai bune locuri pentru scufundat din Oceanul Indian.
 

 

Ziua 8: Insula Sainte Marie – Antananarivo - Diego Suarez (1 noapte) 

Transfer la aeroportul local pentru zbor către Antananarivo. Apoi ne îmbarcăm pentru zborul către Diego Suarez. Tur panoramic Antsiranana ce include clădirile coloniale şi cele 3 golfuri: Sakalava, Dunes, Pigeons. Antsiranana (anterior denumită Diego Suarez), un port la mare, cosmopolit, cu vedere spre golful aflat în nordul insulei. Transfer şi cazare în Diego Suarez la Grand Hotel 3*+. 
 

 

Ziua 9: Diego Suarez – Ramena - Muntele D'Ambre (1 noapte) 

Transfer cu barca cu motor către Golful de Smarald cu plajă ideală pentru scufundări, înot şi snorkeling. După-amiază pornim pe drumul ce duce la Parcul Naţional D'Ambre. Cazare în Parcul Naţional D'Ambre. Hotel Nature Lodge 3*. 
  
 

 

Ziua 10: Muntele D'Ambre - Tsingy Ankarana (2 nopţi) 

Explorăm parcul naţional. Prânz şi transfer la hotel. Hotel Relais 4*, Parc Naturel de l'Ankarana. 
 

 

Ziua 11: Tsingy Ankarana 

Explorăm Parcul Naţional Ankarana, unde observăm habitatul diferitelor specii de lemurieni, păsări exotice şi reptile.   

 

Ziua 12: Tsingy Ankarana-Ankify-lnsula Nosy Be (1 noapte) 

Din Ankify vom face transferul cu barca pe Nasy Be, o insulă vulcanică înconjurată de corali, ape turcoaz care ascund peşti multicolori, delfini, broaşte ţestoase. Transfer hotel în Nosy Be, Vanila Spa 3*. 
 

 

Ziua 13: Insula Nosy Be – Mauritius (3 nopţi) 

Transfer la aeroport pentru plecarea spre Mauritius. Cazare la Maritim Crystals Beach Hotel 4*. 
 

 

Ziua 14: Mauritius - Turul Insulei 

Port Louis, capitală cea mai bogată din Africa, este un oraş modern şi aglomerat care se mândreşte cu un port maritim. Simbolul insulei este pasărea Dodo,care poate fi găsită doar sub formă de suveniruri, cea mai mare pasăre de pe Terra care nu putea să zboare fiind dispărută din sec. XVII. 
  

 

Ziua 15: Mauritius 

Timp liber. 
 

 

Ziua 16: Mauritius - Bucureşti 

Transfer la aeroport pentru zborul de întoarcere în ţară.  


Piata centrala a orasului Antananarivo
Parcul National Andasibe
Parcul National Perinet
Insula Sainte Marie, cu vegetatie luxurianta
Tur panoramic Antsiranana, un port cosmopolit cu cu cladiri coloniale
Nasy Be, o insula vulcanica inconjurata de corali si ape turcoaz

 

 

Vizitează Madagascar în sezonul uscat
Clima: tropicală cu două anotimpuri. Sezonul ploios este de la sfârșitul lui decembrie până în martie.
Moneda: ariary malgaș 
De luat în bagaj: ochelari de soare, pălărie de soare, haine comode din fibre naturale, încălțăminte confortabilă, spray contra insectelor
De cumpărat: seminţe de baobab, pietre preţioase, cafea 
Mâncare şi băutură: exista 2 feluri naționale: romazava (o supă din carne și frunze verzi) şi ravitoto (o tocană din carne de porc și frunze de manioc).

 

Bilet de avion București – Antananarivo – Mauritius – București

Zboruri interne

Taxe de aeroport
15 nopți de cazare cu mic dejun în hoteluri și lodge-uri 3*/4*
Mese conform program
Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei
Ghid local
Asistența turistică în limba română

 

Taxe de oraș
Supliment plecare Paște 380 euro/persoană
Asigurare medicală 
Asigurare storno
Orice alt serviciu neinclus în program

 

 

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului.

 

vacanta Africa 2022, vacanta Madagascar 2022, madagascar, vacanta Mauritius 2022, luna de miera madagascar, luna de miere mauritius, luna de miere in africa, vacante Mauritius,Antananarivo,Parcul National Andasibe,Foulpointe,Soanierana Ivongo,Insula Sainte Marie,Antananarivo,Diego Suarez,Tsingy Ankarana,Ankify,Insula Nosy Be,Mauritius

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
7,30000EUR
15 nopti

Info Practic

Vizitează Madagascar în sezonul uscat
Clima: tropicală cu două anotimpuri. Sezonul ploios este de la sfârșitul lui decembrie până în martie.
Moneda: ariary malgaș 
De luat în bagaj: ochelari de soare, pălărie de soare, haine comode din fibre naturale, încălțăminte confortabilă, spray contra insectelor
De cumpărat: seminţe de baobab, pietre preţioase, cafea 
Mâncare şi băutură: exista 2 feluri naționale: romazava (o supă din carne și frunze verzi) şi ravitoto (o tocană din carne de porc și frunze de manioc).