Circuit Malta - Sicilia

Circuit Malta - Sicilia
Cel mai bun pret
de la 659EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Malta - Sicilia Circuit Malta - Sicilia Circuit Malta - Sicilia Circuit Malta - Sicilia Circuit Malta - Sicilia Circuit Malta - Sicilia Circuit Malta - Sicilia Circuit Malta - Sicilia Circuit Malta - Sicilia Circuit Malta - Sicilia Circuit Malta - Sicilia Circuit Malta - Sicilia

Malta - Sicilia

Ziua 1: Bucuresti - Malta (4 nopti)

Intalnire pe aeroportul Otopeni pentru zborul catre Malta. Ne indreptam catre hotel. Cazare in zona Qawra la hotel Euroclub 3*, Il-Fliegu Street, Qawra sau similar.

 

Ziua 2: Qawra - Valletta - Mdina - Mosta

Tur panoramic de oras Valletta unde admiram: Biserica Doamnei Noastre, Catedrala St. John, Palatul Superbissima, Muzeul National de Arte Plastice, Teatru Manwel, Parlamentul. Excursie optionala - orasul Mdina, fosta capitala a Maltei, cu Catedrala Sf. Paul, si cetatea locuita, “Orasul Tacerii”. Aici veti recunoaste poate scene din filme ca “Gladiatorul” si “Contele de Monte Cristo”. Vom incheia ziua cu orasul Mosta, unde vom vizita biserica Sf. Maria. Mese incluse: Mic dejun.

 

Ziua 3: Qawra - Gozo

Excursie optionala - Turul Insulei Gozo - pestera Calypso - unde Ulise a fost tinut captiv in farmecele nimfei Calypso, Citadela - cetate stil arab, Golful Nimfelor, Xlendi - sat pescaresc traditional, Ta Pinu - basilica cu o icoana celebra, facatoare de minuni. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 4: Qawra - Grota Albastra

Excursie optionala - Vittoriosa este orasul cetate care a dus faima cavalerilor ioaniti. Grota Albastra este vizibila de pe faleza sau din barca (daca marea permite) si este similara cu cea din Capri. Templele din Hagar Qim, unde primii oameni ce au locuit in Malta acum 7000 de ani au incantat zeii cu pietre ridicate spre cer. Mese incluse: Mic dejun.

 

Ziua 5: Qawra - Catania (3 nopti)

Dimineata devreme plecare spre portul din Valetta pentru imbracare pe ferry-boat-ul ce ne va duce in urmatoarea noastra destinatie – Sicilia, continuam cu Catania si tur panoramic de oras, admirand Domul (in care se afla mormantul compozitorului Vincenzo Bellini), Opera si prima Universitate din Sicilia (1434). Aspectul unic al Cataniei se datoreaza pietrei vulcanice de culoare gri, folosita pentru constructia numeroaselor cladiri publice.

Manastirea Santissima Trinita, Catedrala Sant`Agata (patroana orasului), Palazzo degli Elefanti, Palazzo Biscari, Villa Cerami, Arcul medieval gotic-catalan al Sf. Ioan De Frei, La Porta Ferdinandea sau Poarta Garibaldi (arc de triumf ridicat in 1768) si Fantana cu Elefant si obeliscul egiptean, in trecut numit si orasului elefantului.

In Taormina, asezata pe terasa Muntelui Tauro la cca. 200 m altitudine, vom vizita Teatrul antic grec, Palatul Corvaja si apoi de-a lungul Caii Umberto 1 pana la Piata Domului si Poarta Catania, edificii antice imprastiate peste tot in oras (morminte, apeducte si edificiul Naumachia). Cazare in zona Taormina/Catania. Mese incluse: Mic dejun.

 

Ziua 6: Catania/Taormina - Insulele eoliene (Lipari si Vulcano) (86 Km)

Optional, transfer cu autocarul si transport cu feribotul pentru excursie de o zi intr-un cadru natural extraordinar, format dintr-o serie de cratere dintre care singurele active sunt Stromboli si Vulcano.

Lipari, cea mai mare insula a arhipelagului, arata extraordinar datorita culorilor si materiilor vulcanice: la inceput  masa  de  lava  fluida  de  culoare  roscata  a obsidianului, apoi carierele albe din piatra ponce care formeaza fantastice alunecusuri spre albastrul marii. Vulcano, cea mai sudica insula a arhipelagului este interesanta pentru fenomenele post vulcanice (“fumarole”, namoluri calde). Mese incluse: Mic dejun.


Ziua 7: Catania/Taormina - Etna „Coloana cerului” (121 Km)

Excursie optionala de jumatate de zi la Vulcanul Etna, cel mai mare vulcan activ din Europa. Traseul de sud are 34 Km si porneste din Catania, merge pana la fostul refugiu montan Sapienza (1910 m alt.) si continua cu funicularul pana la cota 2600 m alt. si de aici, cu masini de teren pana la 2900 m alt. si apoi la craterul central. Mese incluse: Mic dejun.


Ziua 8: Taormina/Catania - Bucuresti

Timp liber la dispozitie. Transfer la aeroport pentru zborul inapoi spre Bucuresti. Mese incluse: Mic dejun la hotel.

• Mdina, Mosta - 55 €/pers. si include: transfer, transport, servicii ghid
• Excursie Gozo - 78 €/pers. si include: transfer, transport, servicii ghid
• Insulele eoliene (Lipari si Vulcano) - 109 €/pers., include: transport, ferry, asistenta turistica
• Agrigento - 34 €/pers, include: transport, asistenta turistica
• Vulcanul Etna - 65 €/pers, include: transport, taxe rutiere si ghid

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza.

* Excursiile optionale sunt nerambursabile.

 

PLECARI SOSIRI

Bucuresti-Malta 13:30-15:00

Catania-Bucuresti 15:40-18:55

Clima: mediteraneana cu ierni blande si veri calduroase

Perioada recomandata: Aprilie – Octombrie

Ce sa luati in bagaj: Palarie de soare, crema de soare, haine comode din fibre natural, incaltari confortabile

Ce sa cumparati: Obiecte din piele, antichitati, obiecte din sticla

Mancarea si bautura: Italia este recunoscuta pentru bucataria fina, uleiul de masline si vinul excelent. Incercati antipasti italienesti, spaghetti si pizza. In Malta incercati lampuki – placinta de peste si desertul gbejniet

Bilet de avion Bucuresti - Malta - Catania– Bucuresti
4 nopti cazare cu mic dejun la hotel de 3*** in Qawra
3 nopti cazare cu mic dejun la hotel de 3*** in Catania
Transport cu autocarul/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei
Ferry boat: Malta - Sicilia
Tur panoramic Catania
Tur oras Valetta
Asistenta turistica locala in limba romana


​Taxele de aeroport 199 Euro/persoana

Supliment Hoteluri 4*/ 7 nopti 199 euro/persoana

Supliment obligatoriu plecare de Paste 129 euro/persoana

Asigurarea medicala
Asigurare storno
Excursiile optionale propuse
Intrarile la obiectivele turistice si taxele de oras

 

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

vacanta in Malta, vacanta Sicilia, sejur sicilia Italia, circuite Europa, circuite Malta, circuite Sicilia, circuite Italia, sejur Malta, vacanta Sicilia, despre Etna, vulcanul Etna, oferte sejur Catania, vara 2019 catania, Valetta, insulele eoliene, Mdina, Mosta, insula Gozo

Rezervare online

Serviciu Perioade Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Perioade
Disponibilitate
disponibil
Pret
1,31800EUR
7 nopti

Info Practic

Clima: mediteraneana cu ierni blande si veri calduroase

Perioada recomandata: Aprilie – Octombrie

Ce sa luati in bagaj: Palarie de soare, crema de soare, haine comode din fibre natural, incaltari confortabile

Ce sa cumparati: Obiecte din piele, antichitati, obiecte din sticla

Mancarea si bautura: Italia este recunoscuta pentru bucataria fina, uleiul de masline si vinul excelent. Incercati antipasti italienesti, spaghetti si pizza. In Malta incercati lampuki – placinta de peste si desertul gbejniet