Circuit Namibia

Circuit Namibia
Cel mai bun pret
de la 2990EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Namibia Circuit Namibia Circuit Namibia Circuit Namibia Circuit Namibia Circuit Namibia Circuit Namibia Circuit Namibia Circuit Namibia Circuit Namibia Circuit Namibia

Namibia este o destinație inedită, unul dintre cele mai fascinante locuri de pe planetă, datorită diversității.  Este o zonă încă neexploatată turistic și, de aceea, are o puritate și o conservare unice în lume. Va fi o călătorie în timp, într-o civilizație care s-a păstrat cât se poate de natural ca și cum acolo timpul a stat în loc.

 

Ziua 1: București – Windhoek

Întâlnire cu reprezentantul J'lnfo Tours, la aeroportul Henri Coandă, pentru zborul spre Frankfurt unde avem escală.  Zbor de noapte către Namibia. Dimineață ajungem în capitala Windhoek.

 

Ziua 2: Windhoek – Parcul Național Etosha 

Sosire la aeroport la ora 7:20. Pornim spre Etosha, parcul naţional din nord-vestul Namibiei, zonă consacrată ca paradis al naturii sălbatice. Intrarea în parcul naţional se face prin Andersson’s Gate. Cazare la Etosha Safari Camp Gondwana Collection Namibia. 
 

 

Ziua 3: Etosha  

Pornim dimineață devreme în inima Parcului Naţional Etosha. Pe drum, ne oprim la Fondul de Conservare al gheparzilor. După aceea vom continuă explorarea parcului în masini de teren, speciale pentru safari. Ne vom întoarce la lodge odată cu apusul soarelui. 
 

 

Ziua 4: Etosha  

Astăzi vom petrece o zi de safari, vom vedea water holes - depresiuni unde se strânge apa, iar animalele vin pentru a se adăpa. Acestea sunt punctul de atractie al parcului şi vom vedea numeroase exemplare de zebre, girafe, impala, elefanţi şi lei. 

  

Ziua 5: Swakopmund (480 km ~ 4 ore şi 50 min) 

Swakopmund  este un orășel aflat pe coasta Namibiei şi fondat în 1892 pentru a fi principalul port german din zona Africii de sud-vest. Este un oraş cu arhitectură colonială, înconjurat de aprigul deşert namibian. Cazare la  BON Hotel Swakopmund, Swakopmund. 
 

 

Ziua 6: Swakopmund - deşertul Kaokoveld 

Excursie optională în deşertul Kaokoveld (aproximativ 2 ore de mers cu maşină), una dintre cele mai sălbatice zone ale Africii, casa oamenilor Himba. Vizităm tribul Himba. Vom vedea cultura Himba în mediul natural şi ii vom putea observa tradiţiile. Un ghid local ne va povesti cât mai multe detalii despre locuitorii tribului şi obiceiurile lor, dar și despre mâncarea tradiţională. Vizităm şi focul sfânt. De asemenea putem vizita Otjikandero Himba Orphanage Village. Otjikandero este un orfelinat al copiilor Himba, unde mame voluntare vin să aibă grijă de copiii singuri. Toţi copiii sunt crescuţi după tradiţiile Himba şi merg la şcoală. Orfelinatul este finanţat din taxele de intrare şi tururile turiştilor care ajung acolo. Fondurile sunt folosite pentru medicamente, mâncare şi consumul de bază.  
  

  

Ziua 7: Swakopmund - Walvis Bay  

Mergem în Walvis Bay pentru o croazieră opțională unde putem vedea delfini, foci de mare şi, cu puţin noroc, balene.  Ne vom delecta cu un prânz delicios cu stridii şi şampanie. În golful Walvis vom avea ocazia să vedem flamingo şi o mulţime de păsări. 
 

 

Ziua  8: Swakopmund - Windhoek (350 km ~ 3 ore 30 min) 

Situată în Namibia centrală, capitală este un oraş important unde se află principalul aeroport al ţării, multe magazine, restaurante şi hoteluri. Oraşul este curat, îngrijit şi bine organizat, are o moştenire colonială care se reflectă în magazinele şi restaurantele cu specific german, unde se şi vorbeşte încă limbă germană. Windhoek este un mix interesant între istorie şi modernism. Facem un tur panoramic de oraş pentru a vedea vechiul fort Alte Feste, Christuskirche Christ Church, biserica de la 1896 şi contemporana clădire Supreme Court. Cazare la Safari Court Hotel. 
  
 

 

Ziua 9: Windhoek – Bucureşti  

Transfer la aeroport pentru zborul de retur spre Bucureşti. 

 

Taxele de aeroport, securitate, autostrăzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data publicării programului sau serviciilor achiziționate conform bonului de comandă și contractului. 

În cazul majorării acestora până la data plecării, agenția va transmite și va încasa de la client sumele aferente.

 

Vizită la tribul Himba - 90 euro/persoană
Croazieră în Walvis Bay  - 95 euro/persoană

Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un grup de minimum 20 persoane. Pentru un grup mai mic, tarifele excursiilor se recalculează.

Excursiile opționale sunt nerambursabile.

1 . LH 1421 W  22 AUG OTP  FRA  18:35   20:05 

2 . LH 4356 W  22 AUG FRA  WDH 21:50  #08:05 

3 . LH 4357 V  30 AUG WDH  FRA  18:45  #05:10

4 . LH 1420 V  31 AUG FRA  OTP  14:20   17:40 

Vizitează Namibia 
Tot timpul anului 
Clima: deșertică
Moneda: dolar namibian 
Ce sa luați în bagaj: haine și încălțări comode, ochelari de soare, cremă solară, costum de baie 
Ce să cumpărați: cristale și pietre prețioase, trandafiri de deșert, măști de lemn, statuete și boluri de lemn, vin.
Mancare și băutură: biltong, carne uscată fâșii, de vită sau kudu (vânat), rauchfleisch (carne afumată), vânat (antilopă, zebră sau struț), potjiekos (tocană de pui cu legume, gătită la foc de tabără), fructe de mare, trufe de Kalahari, diferite tipuri de brânzeturi. De băut: diferite tipuri de bere, vin roșu, mataku (vin din pepene roșu, non-alcoolic) 

 

Biletul de avion Bucureşti – Windhoek – Bucureşti
Taxele de aeroport
7 nopţi de cazare camera dubla 
Mese conform program:
- Etosha Safari Camp – pensiune completă
- Windhoek – pensiune completă
- Swakopmund - mic dejun
Toate transferurile şi intrările la obiective conform program 
Asistență turistică în limba română

 

Taxa de viză de aproximativ 75 USD care se plăteşte în aeroport, la intrarea în Namibia

Excursiile opţionale

Asigurare de sănătate şi storno

Alte servicii neincluse în program

Supliment plecare august - 140 euro/persoană

Taxa de rezervatii se plateste la destinatie - 175 euro/persoană 

Supliment 2 nopți cazare- Zambia si lacul Victoria- 790 euro/ persoană *

 

 

*Suplimentul e valabil pentru grupurile de minim 10 persoane

namibia, desert, walvis bay, dune, safari, etosha, pensiune completa

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
5,98000EUR
7 nopti

Info Practic

Vizitează Namibia 
Tot timpul anului 
Clima: deșertică
Moneda: dolar namibian 
Ce sa luați în bagaj: haine și încălțări comode, ochelari de soare, cremă solară, costum de baie 
Ce să cumpărați: cristale și pietre prețioase, trandafiri de deșert, măști de lemn, statuete și boluri de lemn, vin.
Mancare și băutură: biltong, carne uscată fâșii, de vită sau kudu (vânat), rauchfleisch (carne afumată), vânat (antilopă, zebră sau struț), potjiekos (tocană de pui cu legume, gătită la foc de tabără), fructe de mare, trufe de Kalahari, diferite tipuri de brânzeturi. De băut: diferite tipuri de bere, vin roșu, mataku (vin din pepene roșu, non-alcoolic)