Circuit Namibia

Circuit Namibia
Cel mai bun pret
2990EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Namibia Circuit Namibia Circuit Namibia Circuit Namibia Circuit Namibia Circuit Namibia Circuit Namibia Circuit Namibia Circuit Namibia Circuit Namibia Circuit Namibia

Namibia este o destina╚Ťie inedit─â, unul dintre cele mai fascinante locuri de pe planet─â, datorit─â diversit─â╚Ťii.  Este o zon─â înc─â neexploatat─â turistic ╚Öi, de aceea, are o puritate ╚Öi o conservare unice în lume. Va fi o c─âl─âtorie în timp, într-o civiliza╚Ťie care s-a p─âstrat cât se poate de natural ca ╚Öi cum acolo timpul a stat în loc.

 

Ziua 1: Bucure╚Öti – Windhoek
Întâlnire cu reprezentantul J'lnfo Tours, la aeroportul Henri Coand─â, pentru zborul spre Frankfurt unde avem escal─â.  Zbor de noapte c─âtre Namibia. Diminea╚Ť─â ajungem în capitala Windhoek.

 

Ziua 2: Windhoek – Parcul Na╚Ťional Etosha
Sosire la aeroport la ora 7:20. Pornim spre Etosha, parcul na┼úional din nord-vestul Namibiei, zon─â consacrat─â ca paradis al naturii s─âlbatice. Intrarea în parcul na┼úional se face prin Andersson’s Gate. Cazare la Etosha Safari Camp Gondwana Collection Namibia.   

 

Ziua 3: Etosha  
Pornim diminea╚Ť─â devreme în inima Parcului Na┼úional Etosha. Pe drum, ne oprim la Fondul de Conservare al gheparzilor. Dup─â aceea vom continu─â explorarea parcului în masini de teren, speciale pentru safari. Ne vom întoarce la lodge odat─â cu apusul soarelui.   

 

Ziua 4: Etosha  
Ast─âzi vom petrece o zi de safari, vom vedea water holes - depresiuni unde se strânge apa, iar animalele vin pentru a se ad─âpa. Acestea sunt punctul de atractie al parcului ┼či vom vedea numeroase exemplare de zebre, girafe, impala, elefan┼úi ┼či lei.

 

Ziua 5: Swakopmund (480 km ~ 4 ore ┼či 50 min)
Swakopmund  este un or─â╚Öel aflat pe coasta Namibiei ┼či fondat în 1892 pentru a fi principalul port german din zona Africii de sud-vest. Este un ora┼č cu arhitectur─â colonial─â, înconjurat de aprigul de┼čert namibian. Cazare la  BON Hotel Swakopmund, Swakopmund.   

 

Ziua 6: Swakopmund - de┼čertul Kaokoveld
Excursie optional─â în de┼čertul Kaokoveld (aproximativ 2 ore de mers cu ma┼čin─â), una dintre cele mai s─âlbatice zone ale Africii, casa oamenilor Himba. Vizit─âm tribul Himba. Vom vedea cultura Himba în mediul natural ┼či ii vom putea observa tradi┼úiile. Un ghid local ne va povesti cât mai multe detalii despre locuitorii tribului ┼či obiceiurile lor, dar ╚Öi despre mâncarea tradi┼úional─â. Vizit─âm ┼či focul sfânt. De asemenea putem vizita Otjikandero Himba Orphanage Village. Otjikandero este un orfelinat al copiilor Himba, unde mame voluntare vin s─â aib─â grij─â de copiii singuri. To┼úi copiii sunt crescu┼úi dup─â tradi┼úiile Himba ┼či merg la ┼čcoal─â. Orfelinatul este finan┼úat din taxele de intrare ┼či tururile turi┼čtilor care ajung acolo. Fondurile sunt folosite pentru medicamente, mâncare ┼či consumul de baz─â.     

 

Ziua 7: Swakopmund - Walvis Bay  
Mergem în Walvis Bay pentru o croazier─â op╚Ťional─â unde putem vedea delfini, foci de mare ┼či, cu pu┼úin noroc, balene.  Ne vom delecta cu un prânz delicios cu stridii ┼či ┼čampanie. În golful Walvis vom avea ocazia s─â vedem flamingo ┼či o mul┼úime de p─âs─âri.   

 

Ziua  8: Swakopmund - Windhoek (350 km ~ 3 ore 30 min)
Situat─â în Namibia central─â, capital─â este un ora┼č important unde se afl─â principalul aeroport al ┼ú─ârii, multe magazine, restaurante ┼či hoteluri. Ora┼čul este curat, îngrijit ┼či bine organizat, are o mo┼čtenire colonial─â care se reflect─â în magazinele ┼či restaurantele cu specific german, unde se ┼či vorbe┼čte înc─â limb─â german─â. Windhoek este un mix interesant între istorie ┼či modernism. Facem un tur panoramic de ora┼č pentru a vedea vechiul fort Alte Feste, Christuskirche Christ Church, biserica de la 1896 ┼či contemporana cl─âdire Supreme Court. Cazare la Safari Court Hotel.      

 

Ziua 9: Windhoek – Bucure┼čti  
Transfer la aeroport pentru zborul de retur spre Bucure┼čti.

 

Taxele de aeroport, securitate, autostr─âzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data public─ârii programului sau serviciilor achizi╚Ťionate conform bonului de comand─â ╚Öi contractului.

În cazul major─ârii acestora pân─â la data plec─ârii, agen╚Ťia va transmite ╚Öi va încasa de la client sumele aferente.

Vizit─â la tribul Himba - 90 euro/persoan─â
Croazier─â în Walvis Bay  - 95 euro/persoan─â

Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un grup de minimum 20 persoane. Pentru un grup mai mic, tarifele excursiilor se recalculeaz─â.

Excursiile op╚Ťionale sunt nerambursabile.

1 . LH 1421 W  22 AUG OTP  FRA  18:35   20:05 

2 . LH 4356 W  22 AUG FRA  WDH 21:50  #08:05 

3 . LH 4357 V  30 AUG WDH  FRA  18:45  #05:10

4 . LH 1420 V  31 AUG FRA  OTP  14:20   17:40 

Viziteaz─â Namibia 
Tot timpul anului 
Clima: deșertică
Moneda: dolar namibian 
Ce sa lua╚Ťi în bagaj: haine ╚Öi înc─âl╚Ť─âri comode, ochelari de soare, crem─â solar─â, costum de baie 
Ce s─â cump─âra╚Ťi: cristale ╚Öi pietre pre╚Ťioase, trandafiri de de╚Öert, m─â╚Öti de lemn, statuete ╚Öi boluri de lemn, vin.
Mancare ╚Öi b─âutur─â: biltong, carne uscat─â fâ╚Öii, de vit─â sau kudu (vânat), rauchfleisch (carne afumat─â), vânat (antilop─â, zebr─â sau stru╚Ť), potjiekos (tocan─â de pui cu legume, g─âtit─â la foc de tab─âr─â), fructe de mare, trufe de Kalahari, diferite tipuri de brânzeturi. De b─âut: diferite tipuri de bere, vin ro╚Öu, mataku (vin din pepene ro╚Öu, non-alcoolic) 

 

Biletul de avion Bucure┼čti – Windhoek – Bucure┼čti
Taxele de aeroport
7 nop┼úi de cazare camera dubla 
Mese conform program:
- Etosha Safari Camp – pensiune complet─â
- Windhoek – pensiune complet─â
- Swakopmund - mic dejun
Toate transferurile ┼či intr─ârile la obiective conform program 
Asisten╚Ť─â turistic─â în limba român─â

 

Taxa de viz─â de aproximativ 75 USD care se pl─âte┼čte în aeroport, la intrarea în Namibia

Excursiile opţionale

Asigurare de s─ân─âtate ┼či storno

Alte servicii neincluse în program

Supliment plecare august - 140 euro/persoan─â

Taxa de rezervatii se plateste la destinatie - 175 euro/persoan─â 

Supliment 2 nop╚Ťi cazare- Zambia si lacul Victoria- 790 euro/ persoan─â *

 

 

*Suplimentul e valabil pentru grupurile de minim 10 persoane

namibia, desert, walvis bay, dune, safari, etosha, pensiune completa

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
5,98000EUR
7 nopti

Info Practic

Viziteaz─â Namibia 
Tot timpul anului 
Clima: deșertică
Moneda: dolar namibian 
Ce sa lua╚Ťi în bagaj: haine ╚Öi înc─âl╚Ť─âri comode, ochelari de soare, crem─â solar─â, costum de baie 
Ce s─â cump─âra╚Ťi: cristale ╚Öi pietre pre╚Ťioase, trandafiri de de╚Öert, m─â╚Öti de lemn, statuete ╚Öi boluri de lemn, vin.
Mancare ╚Öi b─âutur─â: biltong, carne uscat─â fâ╚Öii, de vit─â sau kudu (vânat), rauchfleisch (carne afumat─â), vânat (antilop─â, zebr─â sau stru╚Ť), potjiekos (tocan─â de pui cu legume, g─âtit─â la foc de tab─âr─â), fructe de mare, trufe de Kalahari, diferite tipuri de brânzeturi. De b─âut: diferite tipuri de bere, vin ro╚Öu, mataku (vin din pepene ro╚Öu, non-alcoolic)