Circuit New York - Marea metropola a Americii

Circuit New York - Marea metropola a Americii
Cel mai bun pret
1760EUR / pers
Rezerva acum
Circuit New York - Marea metropola a Americii Circuit New York - Marea metropola a Americii Circuit New York - Marea metropola a Americii Circuit New York - Marea metropola a Americii Circuit New York - Marea metropola a Americii Circuit New York - Marea metropola a Americii Circuit New York - Marea metropola a Americii

New York - Marea metropol─â a Americii

Ziua 1: Bucure┼čti – New York (6  nop┼úi) 

Întâlnire cu reprezentantul J'lnfo Tours pe aeroportul din Bucure┼čti pentru zborul c─âtre New York. Sosire la New York, metropol─â cu o cultur─â bogat─â ┼či o mul┼úime de obiective turistice. Pe lâng─â faptul c─â este un centru financiar mondial, Insula Manhattan (cump─ârat─â de olandezi de la nativii americani pentru 60 de guldeni) are cel mai mare cartier de afaceri din SUA. New York reprezint─â un cocktail de libertate ┼či aer cosmopolit. Ora┼čul are peste 4000 de zgârie-nori ┼či institu┼úii de art─â venerabile ce fac din aceast─â metropol─â cel mai mare ora┼č cultural din lume. Transfer la hotel. Cazare la Hampton Inn Brooklyn/Downtown 3*/similar      

 

Ziua 2: New York 

Mic dejun . Tur city bus New York ce include urm─âtoarele obiective turistice: Central Park, Empire State Building (cea mai înalt─â cl─âdire din lume pentru mai mult de 40 de ani, între anii 1931 ┼či 1972), Chrysler Building, Fifth Avenue (una dintre cele mai renumite artere comerciale din lume), Rockefeller Center, Central Station, Broadway (faimoasa strad─â a teatrelor din Manhattan), Wall Street (centrul financiar al ora┼čului ┼či al lumii), Brooklyn Bridge (cel mai vechi pod suspendat din SUA, ce une┼čte cartierele Manhattan ┼či Brooklyn peste East River care, la vremea construc┼úiei, a fost considerat o minune a tehnicii mondiale), Prim─âria, Battery Park (parcul a primit numele primei baterii de artilerie care ap─âra coasta american─â) ┼či Castelul Clinton (o fort─ârea┼ú─â circular─â construit─â în 1811).     

 

Ziua 3: Statuia Libert─â┼úii ┼či Memorialul 9/11 

Mic dejun . Timp liber la dispozitie sau Excursie op┼úional─â – Early Access Statuia Libert─â┼úii, Ellis Island ┼či Memorialul 9/11. Turul începe de la Battery Park unde ne vom întâlni cu ghidul pentru o scurt─â istorie monumentelor aflate în zon─â. Dup─â aceea lu─âm feribotul pentru a vizita Statuia Libert─â┼úii, Pedestal Museum ┼či Ellis Island, unde se afl─â Muzeul Imigran┼úilor. Dup─â debarcare ne îndrept─âm spre Memorialul 9/11, ridicat în memoria atentatelor teroriste de la World Trade Center din 2001.   

   

Ziua 4: New York  Washington ╚Öi Philadelphia

Mic dejun . Timp liber la dispozitie pentru vizite, sau excursie optionala ; Washington si Philadelphia . Experimenta╚Ťi un tur complet ghidat al Washington D.C. ╚Öi Philadelphia  .Admira╚Ťi locurile cheie din Washington, cum ar fi National Mall ╚Öi Lincoln Memorial. Urca╚Ťi faimoasele trepte din filmul clasic american "Rocky"..Afla╚Ťi mai multe despre istoria ora╚Öului Philadelphia, prima capital─â american─â..Admira╚Ťi opere de art─â celebre ╚Öi explora╚Ťi unele dintre parcurile din regiune 

 

Ziua 5 : New York – Chicago Orasul Vanturilor 

Mic dejun . Timp liber la dispozitie pentru vizite si cumparaturi, sau excursie optionala La Chicago. În decurs de 1 zi  vizitam Chicago, intr-un tur panoramic. Vede╚Ťi atrac╚Ťiile turistice de top din Chicago, cum ar fi Willis Tower, Navy Pier ╚Öi Chicago Riverwalk. Asculta╚Ťi pove╚Ötile care au f─âcut Chicago prin comentarii digitale captivante. Face╚Ťi cump─âr─âturi pe Magnificent Mile ╚Öi explora╚Ťi districtul teatral State St.. Privi╚Ťi superbul lac Michigan de la numeroasele restaurante de la Navy Pier. seara transfer la aeroport pentru zborul de retur . 

 

Ziua 6: New York – Musical pe Broadway 

Timp liber la dispozi┼úie pentru explorarea ora┼čului. Op┼úional – Musical pe Broadway (spectacolul variaz─â în func┼úie de date ┼či disponibilit─â┼úi; exemple: My Fair Lady, Vr─âjitorul din Oz, Jersey Boys, Pretty Woman, Frozen).      

 

Ziua 7 : New York – Bucure┼čti 

Mic dejun . Timp liber la dispozi╚Ťie . Transfer la aeroport pentru zborul de retur c─âtre Bucure┼čti.  

 

 

 

Taxele de aeroport, securitate, autostr─âzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data public─ârii programului sau serviciilor achizi╚Ťionate conform bonului de comand─â ╚Öi contractului. 

În cazul major─ârii acestora pân─â la data plec─ârii, agen╚Ťia va transmite ╚Öi va încasa de la client sumele aferente. 

  


Statuia Libert─â╚Ťii & Memorialul 9/11  98 euro/persoan─â
Musical pe Broadway 138 euro/persoan─â

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 platitori, tarifele se recalculeaza.

* Excursiile optionale sunt nerambursabile.

Viziteaz─â New York 
Tot timpul anului
Clima: subtropical─â
Moneda: dolar american 
De luat în bagaj: haine ┼či înc─âl┼ú─âminte comode 
Mâncare ┼či b─âutur─â: hot dog, pizza, covrigi, burgeri, sup─â ramen. 

 

6 nop╚Ťi cazare în camera dubla, mic dejun

bilete de avion

bagaj de cabina de 8 kg 

taxe de aeroport

transfer

insotitor de grup

Supliment obligatoriu pentru plecare Paște/Revelion 325 euro/persoană
Excursiile op┼úionale 

Intr─ârile la obiectivele turistice din program 

Asigurare medical─â

Asigurare storno 

Taxa de viz─â pentru SUA (nu se pl─âte┼čte în agen┼úie, cost aproximativ 160 USD)

Taxa aplicare viza - 100 euro

Asistenta turistica


 

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 platitori, tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

 

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
3,52000EUR
6 nopti

Info Practic

Viziteaz─â New York 
Tot timpul anului
Clima: subtropical─â
Moneda: dolar american 
De luat în bagaj: haine ┼či înc─âl┼ú─âminte comode 
Mâncare ┼či b─âutur─â: hot dog, pizza, covrigi, burgeri, sup─â ramen.