Circuit New York - Marea metropola a Americii

Circuit New York - Marea metropola a Americii
Cel mai bun pret
de la 1760EUR / pers
Rezerva acum
Circuit New York - Marea metropola a Americii Circuit New York - Marea metropola a Americii Circuit New York - Marea metropola a Americii Circuit New York - Marea metropola a Americii Circuit New York - Marea metropola a Americii Circuit New York - Marea metropola a Americii Circuit New York - Marea metropola a Americii

New York - Marea metropolă a Americii

Ziua 1: Bucureşti – New York (6  nopţi) 

Întâlnire cu reprezentantul J'lnfo Tours pe aeroportul din Bucureşti pentru zborul către New York. Sosire la New York, metropolă cu o cultură bogată şi o mulţime de obiective turistice. Pe lângă faptul că este un centru financiar mondial, Insula Manhattan (cumpărată de olandezi de la nativii americani pentru 60 de guldeni) are cel mai mare cartier de afaceri din SUA. New York reprezintă un cocktail de libertate şi aer cosmopolit. Oraşul are peste 4000 de zgârie-nori şi instituţii de artă venerabile ce fac din această metropolă cel mai mare oraş cultural din lume. Transfer la hotel. Cazare la Hampton Inn Brooklyn/Downtown 3*/similar      

 

Ziua 2: New York 

Mic dejun . Tur city bus New York ce include următoarele obiective turistice: Central Park, Empire State Building (cea mai înaltă clădire din lume pentru mai mult de 40 de ani, între anii 1931 şi 1972), Chrysler Building, Fifth Avenue (una dintre cele mai renumite artere comerciale din lume), Rockefeller Center, Central Station, Broadway (faimoasa stradă a teatrelor din Manhattan), Wall Street (centrul financiar al oraşului şi al lumii), Brooklyn Bridge (cel mai vechi pod suspendat din SUA, ce uneşte cartierele Manhattan şi Brooklyn peste East River care, la vremea construcţiei, a fost considerat o minune a tehnicii mondiale), Primăria, Battery Park (parcul a primit numele primei baterii de artilerie care apăra coasta americană) şi Castelul Clinton (o fortăreaţă circulară construită în 1811).     

 

Ziua 3: Statuia Libertăţii şi Memorialul 9/11 

Mic dejun . Timp liber la dispozitie sau Excursie opţională – Early Access Statuia Libertăţii, Ellis Island şi Memorialul 9/11. Turul începe de la Battery Park unde ne vom întâlni cu ghidul pentru o scurtă istorie monumentelor aflate în zonă. După aceea luăm feribotul pentru a vizita Statuia Libertăţii, Pedestal Museum şi Ellis Island, unde se află Muzeul Imigranţilor. După debarcare ne îndreptăm spre Memorialul 9/11, ridicat în memoria atentatelor teroriste de la World Trade Center din 2001.   

   

Ziua 4: New York  Washington și Philadelphia

Mic dejun . Timp liber la dispozitie pentru vizite, sau excursie optionala ; Washington si Philadelphia . Experimentați un tur complet ghidat al Washington D.C. și Philadelphia  .Admirați locurile cheie din Washington, cum ar fi National Mall și Lincoln Memorial. Urcați faimoasele trepte din filmul clasic american "Rocky"..Aflați mai multe despre istoria orașului Philadelphia, prima capitală americană..Admirați opere de artă celebre și explorați unele dintre parcurile din regiune 

 

Ziua 5 : New York – Chicago Orasul Vanturilor 

Mic dejun . Timp liber la dispozitie pentru vizite si cumparaturi, sau excursie optionala La Chicago. În decurs de 1 zi  vizitam Chicago, intr-un tur panoramic. Vedeți atracțiile turistice de top din Chicago, cum ar fi Willis Tower, Navy Pier și Chicago Riverwalk. Ascultați poveștile care au făcut Chicago prin comentarii digitale captivante. Faceți cumpărături pe Magnificent Mile și explorați districtul teatral State St.. Priviți superbul lac Michigan de la numeroasele restaurante de la Navy Pier. seara transfer la aeroport pentru zborul de retur . 

 

Ziua 6: New York – Musical pe Broadway 

Timp liber la dispoziţie pentru explorarea oraşului. Opţional – Musical pe Broadway (spectacolul variază în funcţie de date şi disponibilităţi; exemple: My Fair Lady, Vrăjitorul din Oz, Jersey Boys, Pretty Woman, Frozen).      

 

Ziua 7 : New York – Bucureşti 

Mic dejun . Timp liber la dispoziție . Transfer la aeroport pentru zborul de retur către Bucureşti.  

 

 

 

Taxele de aeroport, securitate, autostrăzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data publicării programului sau serviciilor achiziționate conform bonului de comandă și contractului. 

În cazul majorării acestora până la data plecării, agenția va transmite și va încasa de la client sumele aferente. 

  


Statuia Libertății & Memorialul 9/11  98 euro/persoană
Musical pe Broadway 138 euro/persoană

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 platitori, tarifele se recalculeaza.

* Excursiile optionale sunt nerambursabile.

Vizitează New York 
Tot timpul anului
Clima: subtropicală
Moneda: dolar american 
De luat în bagaj: haine şi încălţăminte comode 
Mâncare şi băutură: hot dog, pizza, covrigi, burgeri, supă ramen. 

 

6 nopți cazare în camera dubla, mic dejun

bilete de avion

bagaj de cabina de 8 kg 

taxe de aeroport

transfer

insotitor de grup

Supliment obligatoriu pentru plecare Paște/Revelion 325 euro/persoană
Excursiile opţionale 

Intrările la obiectivele turistice din program 

Asigurare medicală

Asigurare storno 

Taxa de viză pentru SUA (nu se plăteşte în agenţie, cost aproximativ 160 USD)

Taxa aplicare viza - 100 euro

Asistenta turistica


 

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 platitori, tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

 

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
3,52000EUR
6 nopti

Info Practic

Vizitează New York 
Tot timpul anului
Clima: subtropicală
Moneda: dolar american 
De luat în bagaj: haine şi încălţăminte comode 
Mâncare şi băutură: hot dog, pizza, covrigi, burgeri, supă ramen.