Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor

Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor
Cel mai bun pret
7810EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor

Papua Noua Guinee - Aventură în lumea triburilor

 

Ziua 1: București - Port Moresby (1 noapte) 

La sosirea în Port Moresby, veți fi întâmpinați de reprezentantul agenției locale și are loc transferul la Hotel Airways 5*.  

 

Ziua 2: Port Moresby - Valea Tari - Ambua Lodge (3 nopți) 

Dimineața, transfer la aeroport pentru zborul din Port Moresby spre Tari. Valea Tari este regiunea populației Huli, care încă trăiește aici în același mod ca și strămoșii lor. O caracteristică încă păstrată o reprezintă perucile din păr uman, decorate cu flori. Ambua Lodge oferă un amestec inspirat de arhitectură locală, ce oferă vederi spectaculoase și o mostră de ospitalitate locală departe de civilizație, fiind situată la altitudinea de 2100 metri, în partea sudică din Papua Nouă Guinee, patria clanului Huli. După-amiază, tur cu ghid, în mijlocul naturii, prin pădurea alpină, în căutarea exoticei păsări a paradisului. Cazare la Ambua Lodge. 
 

 

Zilele 3-4: Ambua Lodge - Civilizația Huli 

Bucurați-vă de două zile întregi de tururi culturale. Spre deosebire de poporul Sepik, a cărui artă se reflectă în sculpturi decorative, populația din zonă înaltă are că obicei decorarea corpului, pictură pe fată și perucile decorate cu pene, flori și mușchi. Cultură Huli este cea mai vibrantă și plină de culoare civilizație asiatică și o veți putea experimenta din plin în timpul acestor zile.
 

 

Ziua 5: Karawari - Kundiman - Civilizația Arambak - Karawari Lodge (2 nopți) 

Zbor cu avion privat charter către Karawari, peste unele dintre cele mai impresionante peisaje din lume. Regiunea dintre Ambua și Sepik are numeroase formațiuni stâncoase uimitoare din calcar care par a se ridica de nicăieri și a coborî în unghiuri imposibile. După aterizare, transfer pe apă, la Karawari Lodge. Situat pe o creastă deasupra râului Karawari, Karawari Lodge este inspirat de arhitectura locală, construit cu material tradiționale și oferă o vedere spectaculoasă asupra sutelor de kilometri de junglă. Este baza perfectă pentru explorarea junglei, a râurilor și a satului. Sunteți acum în mijlocul ținutului Arambak, locul canoelor, al tobelor zgomotoase, al trilurilor păsărilor și al stilului de viată tradițional al satului, care continuă să rămână neschimbat. Lipsă drumurilor, jungla deasă, localnicii, crocodilii, toate acestea va vor face să va simțiți că într-o expediție National Geographic. După masa de prânz, se vizitează satul Kundiman pentru o demonstrație de preparare de sago, mâncarea de bază a localnicilor. Cazare la Karawari Lodge. 
  
 


Ziua 6: Karawari Lodge 

Facem o excursie de-a lungul căilor navigabile din junglă ale râului Karawari, unde bărbați stând în picioare își plimbă canoele subțiri cu siluete sculptate cu măști de crocodil. Veți  lua contact cu viața satului, cu tobele tribale, totem-urile sculptate și diversele expresii ale artei locale. Veți avea ocazia de   a cunoaște diversitatea fascinantă a  păsărilor de-a lungul râurilor și al lacurilor din apropiere.  Această excursie redă foarte bine imaginea culturii tradiționale a satelor din regiunea Sepik.  
  

 

Ziua 7: Karawari - Mount Hagen - Valea Wahgi - Rondon Ridge (2 nopți) 

Zbor cu avion privat charter din Karawari la Mount Hagen, pe parcursul zborului veți vedea  munții ce se ridică până la înălțimi uimitoare din ținuturile bazinului Sepik. Localitatea Mount Hagen este al treilea cel mai mare oras din Papua Noua Guinee (46.000 locuitori) si se află în partea superioara a vaii Wahgi, una dintre regiunile cu cele mai vechi dovezi ale agriculturii din lume. Rondon Ridge Lodge se află pe Muntele Kuta si oferă o priveliște superbă asupra Vaii Wahgi. După masa de prânz, excursia continuă cu o plimbare pe jos pe traseele de la Rondon Ridge. Cazare la Rondon Ridge. 

 

Ziua 8: Mount Hagen - Civilizația Melpa

Bucurați-vă de un tur de o zi în cadrul căruia veți face o călătorie printre tradițiile și obiceiurile oamenilor Melpa, care trăiesc lângă Mount Hagen. Acesta este în prezent un important centru economic, principalele activități fiind prelucrarea ceaiului, cafelei și mineritul. Primul contact cu populatia Melpa a fost realizat la mijlocul anilor 1930, când frații Leahy căutau aur. Dupa spusele antropologilor, localnicii sunt predispuși la capitalism,  datorită societăților tradiționale complexe în care "marii oameni" cu statut important devin bogați si apoi participă la schimburi ceremoniale. 

 

Ziua 9: Port Moresby - București

Transfer la aeroport pentru zbor catre Port Moresby, de unde veti fi transferati pentru zborul internațional de retur către București. 

 

Taxele de aeroport, securitate, autostrăzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data publicării programului sau serviciilor achiziționate conform bonului de comandă și contractului. 

În cazul majorării acestora până la data plecării, agenția va transmite și va încasa de la client sumele aferente.

Info Destinatie

Insula Noua Guinee a fost, probabil, prima data vizitata de europeni in 1526 – 1527. Exploratorul portughez Jorge de Meneses a numit-o atunci Ilhas dos Papuas, facand referire la parul buclat al localnicilor.

In Papua Noua Guinee se vorbesc 820 de limbi indigene, adica peste 10% din numarul total al limbilor de pe Terra.

Inca de la varsta de 5 ani papuasii mesteca fructul palmierului Betel pentru a-si colora dintii si limba in rosu. Medicii spun insa ca din cauza acestui obicei numarul cazurilor de cancer bucal este ridicat.

 

Vizitează Papua Noua Guinee
Primăvara și toamna
Clima: tropicală, cu influențe montane și musonice
Moneda: kina
De luat în bagaj: ochelari de soare, pălărie de soare, haine comode din fibre naturale dar și o haină mai groasă dacă intenționați să mergeți în zonele muntoase, încălțăminte confortabilă, spray contra insectelor.
De cumpărat: bijuterii din scoici, obiecte sculptate din lemn, billum – sacoșe tradiționale, măști.  
Mâncare şi băutură: bucătăria tradițională este bazată pe rădăcinoase, cum ar fi taro, kaukau (cartof dulce, care în general se gătește cu cocos), igname, amidon si carne de porc. Mâncăruri tradiționale: mumu (carne de porc, cartof dulce, orez și legume), pește kokoda crud, banane ozark (banane de preerie).  

 

Bilete de avion București-Port Moresby-București
Bilete zboruri interne
8 nopți de cazare
Pensiune completă
Transferuri aeroport
Program de tururi și vizite conform itinerarului
Ghizi locali
Asistență turistică în limba română

 

 

Mentiune: Pe zborurile cu avion privat charter (Tari-Karawari și Karawari-Mount Hagen), bagajele permise sunt de maximum 10 kg (bagaj de cală) și de maximum 5 kg (bagaj de mână)!

 

Asigurare medicală
Asigurare storno

 

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup de minimum 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului.

 

papua noua guinee 2024, circuite oceania 2024, circuite pacific 2024,  triburi papuasi,  oferta circuite J'info Tours, port Moresby, ambua lodge, canibali, muntele Hagen, karawari

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
15,62000EUR
8 nopti

Info Practic

Vizitează Papua Noua Guinee
Primăvara și toamna
Clima: tropicală, cu influențe montane și musonice
Moneda: kina
De luat în bagaj: ochelari de soare, pălărie de soare, haine comode din fibre naturale dar și o haină mai groasă dacă intenționați să mergeți în zonele muntoase, încălțăminte confortabilă, spray contra insectelor.
De cumpărat: bijuterii din scoici, obiecte sculptate din lemn, billum – sacoșe tradiționale, măști.  
Mâncare şi băutură: bucătăria tradițională este bazată pe rădăcinoase, cum ar fi taro, kaukau (cartof dulce, care în general se gătește cu cocos), igname, amidon si carne de porc. Mâncăruri tradiționale: mumu (carne de porc, cartof dulce, orez și legume), pește kokoda crud, banane ozark (banane de preerie).