Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor

Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor
Cel mai bun pret
7810EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor

Papua Noua Guinee - Aventur─â în lumea triburilor

 

Ziua 1: Bucure╚Öti - Port Moresby (1 noapte) 

La sosirea în Port Moresby, ve╚Ťi fi întâmpina╚Ťi de reprezentantul agen╚Ťiei locale ╚Öi are loc transferul la Hotel Airways 5*.  

 

Ziua 2: Port Moresby - Valea Tari - Ambua Lodge (3 nop╚Ťi) 

Diminea╚Ťa, transfer la aeroport pentru zborul din Port Moresby spre Tari. Valea Tari este regiunea popula╚Ťiei Huli, care înc─â tr─âie╚Öte aici în acela╚Öi mod ca ╚Öi str─âmo╚Öii lor. O caracteristic─â înc─â p─âstrat─â o reprezint─â perucile din p─âr uman, decorate cu flori. Ambua Lodge ofer─â un amestec inspirat de arhitectur─â local─â, ce ofer─â vederi spectaculoase ╚Öi o mostr─â de ospitalitate local─â departe de civiliza╚Ťie, fiind situat─â la altitudinea de 2100 metri, în partea sudic─â din Papua Nou─â Guinee, patria clanului Huli. Dup─â-amiaz─â, tur cu ghid, în mijlocul naturii, prin p─âdurea alpin─â, în c─âutarea exoticei p─âs─âri a paradisului. Cazare la Ambua Lodge. 
 

 

Zilele 3-4: Ambua Lodge - Civiliza╚Ťia Huli 

Bucura╚Ťi-v─â de dou─â zile întregi de tururi culturale. Spre deosebire de poporul Sepik, a c─ârui art─â se reflect─â în sculpturi decorative, popula╚Ťia din zon─â înalt─â are c─â obicei decorarea corpului, pictur─â pe fat─â ╚Öi perucile decorate cu pene, flori ╚Öi mu╚Öchi. Cultur─â Huli este cea mai vibrant─â ╚Öi plin─â de culoare civiliza╚Ťie asiatic─â ╚Öi o ve╚Ťi putea experimenta din plin în timpul acestor zile.
 

 

Ziua 5: Karawari - Kundiman - Civiliza╚Ťia Arambak - Karawari Lodge (2 nop╚Ťi) 

Zbor cu avion privat charter c─âtre Karawari, peste unele dintre cele mai impresionante peisaje din lume. Regiunea dintre Ambua ╚Öi Sepik are numeroase forma╚Ťiuni stâncoase uimitoare din calcar care par a se ridica de nic─âieri ╚Öi a coborî în unghiuri imposibile. Dup─â aterizare, transfer pe ap─â, la Karawari Lodge. Situat pe o creast─â deasupra râului Karawari, Karawari Lodge este inspirat de arhitectura local─â, construit cu material tradi╚Ťionale ╚Öi ofer─â o vedere spectaculoas─â asupra sutelor de kilometri de jungl─â. Este baza perfect─â pentru explorarea junglei, a râurilor ╚Öi a satului. Sunte╚Ťi acum în mijlocul ╚Ťinutului Arambak, locul canoelor, al tobelor zgomotoase, al trilurilor p─âs─ârilor ╚Öi al stilului de viat─â tradi╚Ťional al satului, care continu─â s─â r─âmân─â neschimbat. Lips─â drumurilor, jungla deas─â, localnicii, crocodilii, toate acestea va vor face s─â va sim╚Ťi╚Ťi c─â într-o expedi╚Ťie National Geographic. Dup─â masa de prânz, se viziteaz─â satul Kundiman pentru o demonstra╚Ťie de preparare de sago, mâncarea de baz─â a localnicilor. Cazare la Karawari Lodge. 
  
 


Ziua 6: Karawari Lodge 

Facem o excursie de-a lungul c─âilor navigabile din jungl─â ale râului Karawari, unde b─ârba╚Ťi stând în picioare î╚Öi plimb─â canoele sub╚Ťiri cu siluete sculptate cu m─â╚Öti de crocodil. Ve╚Ťi  lua contact cu via╚Ťa satului, cu tobele tribale, totem-urile sculptate ╚Öi diversele expresii ale artei locale. Ve╚Ťi avea ocazia de   a cunoa╚Öte diversitatea fascinant─â a  p─âs─ârilor de-a lungul râurilor ╚Öi al lacurilor din apropiere.  Aceast─â excursie red─â foarte bine imaginea culturii tradi╚Ťionale a satelor din regiunea Sepik.  
  

 

Ziua 7: Karawari - Mount Hagen - Valea Wahgi - Rondon Ridge (2 nop╚Ťi) 

Zbor cu avion privat charter din Karawari la Mount Hagen, pe parcursul zborului ve╚Ťi vedea  mun╚Ťii ce se ridic─â pân─â la în─âl╚Ťimi uimitoare din ╚Ťinuturile bazinului Sepik. Localitatea Mount Hagen este al treilea cel mai mare oras din Papua Noua Guinee (46.000 locuitori) si se afl─â în partea superioara a vaii Wahgi, una dintre regiunile cu cele mai vechi dovezi ale agriculturii din lume. Rondon Ridge Lodge se afl─â pe Muntele Kuta si ofer─â o priveli╚Öte superb─â asupra Vaii Wahgi. Dup─â masa de prânz, excursia continu─â cu o plimbare pe jos pe traseele de la Rondon Ridge. Cazare la Rondon Ridge. 

 

Ziua 8: Mount Hagen - Civiliza╚Ťia Melpa

Bucura╚Ťi-v─â de un tur de o zi în cadrul c─âruia ve╚Ťi face o c─âl─âtorie printre tradi╚Ťiile ╚Öi obiceiurile oamenilor Melpa, care tr─âiesc lâng─â Mount Hagen. Acesta este în prezent un important centru economic, principalele activit─â╚Ťi fiind prelucrarea ceaiului, cafelei ╚Öi mineritul. Primul contact cu populatia Melpa a fost realizat la mijlocul anilor 1930, când fra╚Ťii Leahy c─âutau aur. Dupa spusele antropologilor, localnicii sunt predispu╚Öi la capitalism,  datorit─â societ─â╚Ťilor tradi╚Ťionale complexe în care "marii oameni" cu statut important devin boga╚Ťi si apoi particip─â la schimburi ceremoniale. 

 

Ziua 9: Port Moresby - București

Transfer la aeroport pentru zbor catre Port Moresby, de unde veti fi transferati pentru zborul interna╚Ťional de retur c─âtre Bucure╚Öti. 

 

Taxele de aeroport, securitate, autostr─âzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data public─ârii programului sau serviciilor achizi╚Ťionate conform bonului de comand─â ╚Öi contractului. 

În cazul major─ârii acestora pân─â la data plec─ârii, agen╚Ťia va transmite ╚Öi va încasa de la client sumele aferente.

Info Destinatie

Insula Noua Guinee a fost, probabil, prima data vizitata de europeni in 1526 – 1527. Exploratorul portughez Jorge de Meneses a numit-o atunci Ilhas dos Papuas, facand referire la parul buclat al localnicilor.

In Papua Noua Guinee se vorbesc 820 de limbi indigene, adica peste 10% din numarul total al limbilor de pe Terra.

Inca de la varsta de 5 ani papuasii mesteca fructul palmierului Betel pentru a-si colora dintii si limba in rosu. Medicii spun insa ca din cauza acestui obicei numarul cazurilor de cancer bucal este ridicat.

 

Viziteaz─â Papua Noua Guinee
Primăvara și toamna
Clima: tropical─â, cu influen╚Ťe montane ╚Öi musonice
Moneda: kina
De luat în bagaj: ochelari de soare, p─âl─ârie de soare, haine comode din fibre naturale dar ╚Öi o hain─â mai groas─â dac─â inten╚Ťiona╚Ťi s─â merge╚Ťi în zonele muntoase, înc─âl╚Ť─âminte confortabil─â, spray contra insectelor.
De cump─ârat: bijuterii din scoici, obiecte sculptate din lemn, billum – saco╚Öe tradi╚Ťionale, m─â╚Öti.  
Mâncare ┼či b─âutur─â: buc─ât─âria tradi╚Ťional─â este bazat─â pe r─âd─âcinoase, cum ar fi taro, kaukau (cartof dulce, care în general se g─âte╚Öte cu cocos), igname, amidon si carne de porc. Mânc─âruri tradi╚Ťionale: mumu (carne de porc, cartof dulce, orez ╚Öi legume), pe╚Öte kokoda crud, banane ozark (banane de preerie).  

 

Bilete de avion București-Port Moresby-București
Bilete zboruri interne
8 nop╚Ťi de cazare
Pensiune complet─â
Transferuri aeroport
Program de tururi și vizite conform itinerarului
Ghizi locali
Asisten╚Ť─â turistic─â în limba român─â

 

 

Mentiune: Pe zborurile cu avion privat charter (Tari-Karawari ╚Öi Karawari-Mount Hagen), bagajele permise sunt de maximum 10 kg (bagaj de cal─â) ╚Öi de maximum 5 kg (bagaj de mân─â)!

 

Asigurare medical─â
Asigurare storno

Nu sunt incluse taxele locale de oras/statiune.
Supliment camera dubla tip twin (doua paturi).

 

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup de minimum 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului.

 

papua noua guinee 2024, circuite oceania 2024, circuite pacific 2024,  triburi papuasi,  oferta circuite J'info Tours, port Moresby, ambua lodge, canibali, muntele Hagen, karawari

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
15,62000EUR
8 nopti

Info Practic

Viziteaz─â Papua Noua Guinee
Primăvara și toamna
Clima: tropical─â, cu influen╚Ťe montane ╚Öi musonice
Moneda: kina
De luat în bagaj: ochelari de soare, p─âl─ârie de soare, haine comode din fibre naturale dar ╚Öi o hain─â mai groas─â dac─â inten╚Ťiona╚Ťi s─â merge╚Ťi în zonele muntoase, înc─âl╚Ť─âminte confortabil─â, spray contra insectelor.
De cump─ârat: bijuterii din scoici, obiecte sculptate din lemn, billum – saco╚Öe tradi╚Ťionale, m─â╚Öti.  
Mâncare ┼či b─âutur─â: buc─ât─âria tradi╚Ťional─â este bazat─â pe r─âd─âcinoase, cum ar fi taro, kaukau (cartof dulce, care în general se g─âte╚Öte cu cocos), igname, amidon si carne de porc. Mânc─âruri tradi╚Ťionale: mumu (carne de porc, cartof dulce, orez ╚Öi legume), pe╚Öte kokoda crud, banane ozark (banane de preerie).