Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor

Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor
Cel mai bun pret
de la 7610EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor

Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor

Program Papua 2019

Ziua 1- Port Moresby (1 noapte)

La sosirea în Port Moresby, veți fi întampinati de personalul Trans Niugini Tours și transferat la hotelul Airways.

 

Ziua 2 - Port Moresby-Valea Tari-Ambua Lodge (3 nopti)

Dimineața, va veti intalni cu personalul Trans Niugini Tours și transferat la zborul dvs. cu Air Niugini din Port Moresby spre Tari. Valea Tari – casa lui Huli – un popor care încă trăieste în același mod ca și strămoșiilor. Ambua Lodge este un amestec inspirat de arhitectură locală, vederi spectaculoase și luxuriul modest al cararilor ascunse. Este situat la 2100 metri in partea sudica din Papua Noua Guinee, patria clanului Huli.

 

Dupa-amiaza ghidati de natura veti face o plimbare prin padurea alpina in cautarea pasarei exotice a paradisului.

Cazare: AMBUA LODGE cu pensiune completa

 

Ziua 3  și Ziua 4 - Ambua Lodge

Bucurați-vă de două zile întregi de turnee culturale. Spre deosebire de poporul Sepik, a cărui artă se reflecta în sculpturi decorative, acești oameni din Highland folosesc ca artă, decorarea corpului, picture pe față și peruci din păr uman decorate cu pene, flori și muschi. Cultura Huli este cea mai vibrant și plină de culoare si poate fi experimentată oriunde.

Cazare: AMBUA LODGE cu pensiune completa

 

Ziua 5 - Karawari Lodge-Kundiman (2 nopti)

Zburați cu avionul catre Karawari, peste unele dintre cele mai robust și impresionante peisaje din lume. Țara dintre Ambua și regiunea Sepik este o regiune cu o gamă uimitoare de calcar care pare să se ridice de nicaieri și să coboare în unghiuri imposibil de gandit.

 

De pe pistă, veți fi transferați cu vaporul spre Karawari Lodge. Situat pe o creastă deasupra râului Karawari, Karawari Lodge oferă o vedere spectaculoasă asupra sutelor de kilometri de junglă tropical densă. Inspirat de arhitectura locala si construit cu material traditionale, ofera totusi un confort modern.

 

Regiunea Sepik este un amestec de arhitectură pre-tehnologică și tehnologică – este baza perfectă pentru explorarea junglei, a râurilor și a satului. Sunteți în mijlocul ținutului Arambak - locul canoe-lor de pe pamant, al tobelor zgomotoase, al pasarilor cantec și al stilului de viață tradițional al satului care continua sa ramana neschimbate. Lipsa drumurilor, jungle deasa, localnicii, crocodilii, toate fac parte din Karawari Lodge.

 

Dupa pranz se viziteaza satul Kundiman pentru o demonstrația culinara de sago. Sago este mâncarea principala a localnicilor.

Cazare: KARAWARI LODGE cu pensiune completa

 

Ziua 6 - Karawari Lodge

O excursie de-a lungul căilor navigabile din jungla ale râului Karawari, unde bărbații cu barcile, stand în picioare, își plimba canoele subtiri si sculptate cu măști de crocodil. De asemenea veti lua contact cu viața satului, inclusiv totem-urile sculptate, tobele, diverse expresii ale artei. Veti vedea bogatia păsărilor de-a lungul râurilorși a lacurilor din apropiere. Excursia va contura mai bine imaginea culturii tradiționale a satelor din regiunea Sepik.

 

Cazare: KARAWARI LODGE cu pensiune completa

 

Ziua 7 - Muntele Hagen (2 nopti)

Zbor din Karawari până la Muntele Hagen, munții se ridică până la înălțimi uimitoare din ținuturile pline ale bazinului Sepik. Muntele Hagen Town se află în valea superioară Wahgi - o vale cu unele dintre cele mai vechi dovezi ale agriculturii din lume. Cel mai important punct de pe Muntele Kuta este Rondon Ridge, ce ofera vederi incredibile asupra Valea Wahgi. Dupa pranz excursia continua cu o plimbare pe jos pe traseele de la Rondon Ridge.

 

Cazare: RONDON RIDGE cu pensiune completa

 

Ziua 8 - Muntele Hagen

Bucurați-vă de un tur de o zi, observand cultura și tradițiaunică a oamenilor care trăiesc lângă muntele Hagen; munte care este centrul economic al Papua Noua Guinee, furnizând o serie de industrii importante precum ceaiul, cafeaua și mineritul. Este un oraș în care piatra se întâlnește cu oțelul, unde tradiția și istoria nu se intersecteaza cu căile moderne.

 

Acest program turistic vă oferă o călătorie printre tradițiile și obiceiurile oamenilor Melpa. Primul contact cu Melpa a fost făcut la mijlocul anilor 1930 când frații Leahy căutau aur. Dupa spusele antropologilor, localnicii sunt "predispuși la capitalism", datorită societățiilor tradiționale complexe în care "marii oameni" isi câștigă statutul prin acumularea bogăției și apoi dând totul în schimburi ceremoniale.

 

Cazare: RONDON RIDGE cu pensiune completa

 

Ziua 9 - Port Moresby

Mic dejun. În această dimineață plecați spre Port Moresby. La sosirea în Port Moresby, va veti intalni cu personalul Trans Niugini Tours și transferati la zborul dumneavoastra.

Info Destinatie

Insula Noua Guinee a fost, probabil, prima data vizitata de europeni in 1526 – 1527. Exploratorul portughez Jorge de Meneses a numit-o atunci Ilhas dos Papuas, facand referire la parul buclat al localnicilor.

In Papua Noua Guinee se vorbesc 820 de limbi indigene, adica peste 10% din numarul total al limbilor de pe Terra.

Inca de la varsta de 5 ani papuasii mesteca fructul palmierului Betel pentru a-si colora dintii si limba in rosu. Medicii spun insa ca din cauza acestui obicei numarul cazurilor de cancer bucal este ridicat.

 

 OTOPENI 00:45 - DOHA   05:20 

 DOHA 02:55 - MANILA   16:35         

 MANILA 21:25 - PORT MORESBY   05:00    

 PORT MORESBY16:50 - MANILA 20:10       

 MANILA 00:40  - DOHA 04:50+1  

 DOHA 06:50 - OTOPENI    11:40  

- Cazare 8 nopti cu masa specificata

-bilete de avion zbor international

-transferuri la aeroport

- tururile programate

Ghizi locali

 

Mentiune: Pe zborurile cu avion privat charter (Tari-Karawari si Karawari-Mount Hagen), bagajele permise sunt de maximum 10 kg (bagaj de cala) si de maximum 5 kg (bagaj de mana)!

 

- taxe de aeroport  zbor international : 499 euro/pers

-  zboruri interne+taxe

- taxa de viza

- asigurare medicala

- asigurare storno

-alte servicii neincluse in pret

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup de minimum 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului.

 

papua noua guinee 2019, circuite oceania 2019, circuite pacific 2019, triburi papuasi,  oferta circuite J'info Tours, port Moresby, ambua lodge, canibali, muntele Hagen, karawari

Rezervare online

Serviciu Perioade Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Perioade
Disponibilitate
disponibil
Pret
15,22000EUR
8 nopti