Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor

Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor
Cel mai bun pret
de la 7610EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor

Circuit Papua Noua Guinee - Aventura in lumea triburilor

 

Ziua 1- Port Moresby (1 noapte)

La sosirea în Port Moresby, veți fi întampinati de personalul Trans Niugini Tours și transferat la hotelul Airways sau similar.

 

Ziua 2 - Port Moresby-Valea Tari-Ambua Lodge (3 nopti)

Dimineața, va veti intalni cu personalul Trans Niugini Tours și transferat la zborul dvs. cu Air Niugini din Port Moresby spre Tari. Valea Tari – casa lui Huli – un popor care încă trăieste în același mod ca și strămoșiilor. Ambua Lodge este un amestec inspirat de arhitectură locală, vederi spectaculoase și luxuriul modest al cararilor ascunse. Este situat la 2100 metri in partea sudica din Papua Noua Guinee, patria clanului Huli.

Dupa-amiaza ghidati de natura veti face o plimbare prin padurea alpina in cautarea pasarei exotice a paradisului.

Cazare: AMBUA LODGE sau similar cu pensiune completa

 

Ziua 3  - Ambua Lodge - Civilizatia Huli

Bucurați-va de doua zile intregi de turnee culturale. Spre deosebire de poporul Sepik, a carui arta se reflecta in sculpturi decorative, acești oameni din Highland folosesc ca arta, decorarea corpului, picture pe fata si peruci din par uman decorate cu pene, flori si muschi. Cultura Huli este cea mai vibranta si plina de culoare si poate fi experimentata oriunde.

Cazare: AMBUA LODGE sau similar cu pensiune completa

 

Ziua 4 - Karawari-Kundiman-Civilizatia Arambak-Karawari Lodge

Zbor cu avion charter catre Karawari, peste unele dintre cele mai impresionante peisaje din lume. Regiunea dintre Ambua și regiunea Sepik este o regiune cu o gamă uimitoare de calcar care pare sa se ridice de nicaieri și să coboare in unghiuri imposibil de gandit.

Dupa aterizare, transfer pe apa la Karawari Lodge. Situat pe o creasta deasupra raului Karawari, Karawari Lodge ofera o vedere spectaculoasa asupra sutelor de kilometri de jungla tropical densa. Inspirat de arhitectura locala si construit cu material traditionale, ofera totusi un confort modern.

Regiunea Sepik este un amestec de arhitectura pre-tehnologica și tehnologica – este baza perfecta pentru explorarea junglei, a raurilor și a satului. Sunteti în mijlocul tinutului Arambak - locul canoelor de pe pamant, al tobelor zgomotoase, al pasarilor cantec și al stilului de viata traditional al satului care continua sa ramana neschimbate. Lipsa drumurilor, jungla deasa, localnicii, crocodilii, toate fac parte din Karawari Lodge.

Dupa pranz se viziteaza satul Kundiman pentru o demonstratie culinara de sago, mancarea de baza a localnicilor. 

Cazare: KARAWARI LODGE sau similar cu pensiune completa

 

Ziua 5 - Karawari Lodge

O excursie de-a lungul cailor navigabile din jungla ale raului Karawari, unde barbatii cu barcile, stand în picioare, isi plimba canoele subtiri si sculptate cu masti de crocodil. De asemenea veti lua contact cu viata satului, inclusiv totemurile sculptate, tobele, diverse expresii ale artei. Veti vedea diversitatea pasarilor de-a lungul raurilorși a lacurilor din apropiere. Excursia va contura mai bine imaginea culturii traditionale a satelor din regiunea Sepik.

Cazare: KARAWARI LODGE sau similar cu pensiune completa

 

Ziua 6 - Karawari-Muntele Hagen-Valea Wahgi-Rondon Ridge (2 nopti)

Zbor din Karawari pana la Muntele Hagen. Muntii se ridica pana la inaltimi uimitoare din tinuturile pline ale bazinului Sepik. Localitatea Mount Hagen este al treilea cel mai amre oras din Papua Noua Guinee (46.000 locuitori) si se afla in valea superioara Wahgi - o vale cu unele dintre cele mai vechi dovezi ale agriculturii din lume. Rondon Ridge Lodge se afla pe Muntele Kuta si ofera o vedere incredibila asupra Valea Wahgi. Dupa pranz excursia continua cu o plimbare pe jos pe traseele de la Rondon Ridge.

Cazare: RONDON RIDGE sau similar cu pensiune completa

 

Ziua 7 - Muntele Hagen - Civilizatia Melpa

Bucurați-va de un tur de o zi, observand cultura și traditia oamenilor care traiesc langa muntele Hagen; munte care este centrul economic al Papua Noua Guinee, furnizand o serie de industrii importante precum ceaiul, cafeaua si mineritul. Este un oraa in care piatra se intalneste cu otelul, unde traditia si istoria nu se intersecteaza cu caile moderne.

Acest program turistic va ofera o calatorie printre traditiile si obiceiurile oamenilor Melpa. Primul contact cu Melpa a fost facut la mijlocul anilor 1930 cand frații Leahy cautau aur. Dupa spusele antropologilor, localnicii sunt "predispusi la capitalism", datorită societatiilor traditionale complexe in care "marii oameni" isi castiga statutul prin acumularea bogatiei și apoi dand totul in schimburi ceremoniale.

Cazare: RONDON RIDGE sau similar cu pensiune completa

 

Ziua 8 - Port Moresby

Mic dejun si transfer spre Port Moresby. La sosirea în Port Moresby, va veti intalni cu personalul Trans Niugini Tours si transferati la zborul dumneavoastra.

Info Destinatie

Insula Noua Guinee a fost, probabil, prima data vizitata de europeni in 1526 – 1527. Exploratorul portughez Jorge de Meneses a numit-o atunci Ilhas dos Papuas, facand referire la parul buclat al localnicilor.

In Papua Noua Guinee se vorbesc 820 de limbi indigene, adica peste 10% din numarul total al limbilor de pe Terra.

Inca de la varsta de 5 ani papuasii mesteca fructul palmierului Betel pentru a-si colora dintii si limba in rosu. Medicii spun insa ca din cauza acestui obicei numarul cazurilor de cancer bucal este ridicat.

 

 OTOPENI 00:45 - DOHA   05:20 

 DOHA 02:55 - MANILA   16:35         

 MANILA 21:25 - PORT MORESBY   05:00    

 PORT MORESBY16:50 - MANILA 20:10       

 MANILA 00:40  - DOHA 04:50+1  

 DOHA 06:50 - OTOPENI    11:40  

- Cazare 8 nopti cu masa specificata

-bilete de avion zbor international

-transferuri la aeroport

- tururile programate

Ghizi locali

 

Mentiune: Pe zborurile cu avion privat charter (Tari-Karawari si Karawari-Mount Hagen), bagajele permise sunt de maximum 10 kg (bagaj de cala) si de maximum 5 kg (bagaj de mana)!

 

- taxe de aeroport  zbor international : 499 euro/pers

-  zboruri interne+taxe

- taxa de viza

- taxele de oras

- asigurare medicala

- asigurare storno

-alte servicii neincluse in pret

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup de minimum 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului.

 

papua noua guinee 2019, circuite oceania 2019, circuite pacific 2019, triburi papuasi,  oferta circuite J'info Tours, port Moresby, ambua lodge, canibali, muntele Hagen, karawari

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
15,22000EUR
8 nopti