Circuit Paris - Londra

Circuit Paris - Londra
Cel mai bun pret
de la 699EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Paris - Londra Circuit Paris - Londra Circuit Paris - Londra Circuit Paris - Londra Circuit Paris - Londra Circuit Paris - Londra Circuit Paris - Londra Circuit Paris - Londra

Oferta circuit Paris - Londra

Stiai ca prima carte scrisa de George Orwell s-a numit "Fără un sfanț prin Paris si prin Londra"? Ei bine, nu se poate spune ca poti vizita Parisul si Londra chiar fara niciun ban, insa sunt intr-adevar locuri pe care le poti vedea fara sa platesti.   

 

Ziua 1: Bucuresti - Paris (4 nopti)

Bine ati venit la Paris. Tur panoramic: Catedrala Notre Dame - impresionanta prin grandoarea sa, Cartierul Latin si Panteonul (biserica neoclasica, locul unde sunt inmormantati eroii si marile personalitati ale Frantei - Voltaire, Hugo, Marie Curie etc.), Domul Invalizilor (locul in care este inmormantat Napoleon Bonaparte), Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Bulevardul Champs Elysee, Place de la Concorde (Piata Armoniei), Opera, Sacre Coeur (Basilica Inimilor Pure).

Timp liber pentru odihna si cumparaturi. Cazare in zona Paris la Hotel Luxelthe 2*, 13 Rue Houdon, 75018 Paris sau similar.


Ziua 2: Paris

Timp liber la dispozitie sau excursie optionala - Palatul Fontainebleau. Orasul Fontainebleau s-a dezvoltat in jurul padurii de la Fontainebleau, fost parc regal de vanatoare. Mese incluse: Mic dejun.


Ziua 3: Paris

Timp liber in Paris sau excursie optionala pe Valea Loirei, numita si “Gradina Frantei” - aceasta este inscrisa din anul 2000 pe lista locurilor din patrimoniul mondial UNESCO. Aici vom vizita castelele: Chambord - renumit pentru stilul ahitectonic renascentist francez si pentru ca este cel mai mare castel de pe Valea Loirei; Blois - resedinta a 7 regi si 10 regine ale Frantei, cel mai vechi castel de pe Valea Loirei, ce se remarca si prin dantelaria scarii din curtea interioara.

Seara, intoarcere in Paris. Mese incluse: Mic dejun.


Ziua 4: Paris - Londra

Plecare din Paris catre Londra. Tur panoramic: Palatul Parlamentului, Big Ben - celebrul ceas din turnul Westminster, care este cel mai mare ceas cu patru fete si clopot din lume, Westminster Abbey - locul unde au fost incoronati si inhumati suveranii britanici de la William Cuceritorul (cu exceptia lui Edward al V-lea si Edward al VIII-lea), Buckingham Palace - resedinta oficiala a reginei Elisabeta a II-a, Trafalgar Square, Tower Bridge - acesta se ridica pentru trecerea vaselor fluviale de mari dimensiuni, Tower of London - care adaposteste bijuteriile coroanei, Piccadilly Circus cu celebrul Cupidon.

Transfer si cazare in zona Londra la hotel Classic Hyde Park 3*, 109 Sussex Gardens, Paddington, W2 2RU, Westminster, Londra sau similar. Mese incluse: Mic dejun.


Ziua 5: Paris - Londra (2 nopti)

Excursie optionala la Windsor, una din resedintele familiei regale britanice, apoi la Stonehenge, cel mai important monument preistoric din Anglia. Continuam cu Salisbury, o importanta catedrala gotica, construita in anul 1220, aceasta are cel mai inalt turn din Marea Britanie.

Intoarcere la Londra prin Southampton, districtul Hampshire, unul din cele mai importante orase port din Europa. Aici a fost construit celebrul vapor Titanic. Seara nu ratati o vizita la magazinul Harrods sau o plimbare pe Oxford Street, cea mai populara artera comerciala a metropolei. Mese incluse: Mic dejun.

 

Ziua 6: Londra

Londra este binecunoscuta pentru celebrele spectacole musical Cats, Lion King, Chicago, pe care nu trebuie sa le ratati. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala Oxford - important centru universitar.

Continuam cu vizitarea Castelului Warwick si pitorescul orasel Stratiord-upon- Avon, locul de nastere al lui Shakespeare, prilej de a vizita Casa Memoriala si Holy Trinity Church, unde a fost botezat si unde se afla mormantul celebrului dramaturg. Intoarcere la Londra. Mese incluse: Mic dejun.


Ziua 7: Londra - Bucuresti

Dimineata libera pentru vizite la Palatul Buckingham si Catedrala St. Paul. Transfer la aeroport pentru zborul inapoi spre Bucuresti. Mese incluse: Mic dejun la hotel.

 

Pentru oferta Turul Frantei, click aici

Anglia-Scotia-Irlanda, intr-un singur circuit. Vezi oferta, aici

 

 

• Valea Loirei - 95 €/persoana si include transfer, transport si ghid
• Palatul Fontainebleau - 65 €/persoana si include intrari, transfer, transport si ghid
• Versailles - 55 €/persoana si include intrari, transfer, transport si ghid insotitor
• Windsor, Salisbury si Stonehenge - 69 €/persoana si include intrari, transfer, transport si ghid insotitor.

 

* Excursiile optionale sunt nerambursabile.

 


  • Catedrala Notre Dame
  • Pantheonul
  • Arcul de Triumf
  • Bulevardul Champs Elysee
  • Palatul Fontainebleau
  • Valea Loirei
  • Big Ben
  • Tower Bridge
  • Catedrala gotica Salisbury
  • Castelul Warwick

Bucuresti - Paris

09:15  11:35 

Londra - Bucuresti

14:50  20:05

Clima: maritima, foarte multa umiditate

Perioada recomandata: martie - octombrie

Ce sa luati in bagaj: haine calduroase, impermeabile, incaltari si haine confortabile, spray insecte.

Ce sa cumparati: Din Paris, specialitati culinare si parfumuri, din Londra, dulciuri de la Harrods.

Mancarea si bautura: In Paris incercati preparatele cu foie gras, in Londra fripturile, fish and chips si la micul dejun fasole cu bacon.

Bilet de avion Bucuresti – Paris/Londra - Bucuresti
6 nopti cazare cu mic dejun conform cu itinerariul programului la hotel 2*/3*
Transport cu autocarul/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei
Transfer Paris - Londra
Tur panoramic Paris si Londra
Asistenta turistica

Taxele de aeroport 239 Euro/persoana
Asigurarea medicala
Asigurare storno
Excursiile optionale propuse
Intrari la obiectivele turistice

Taxele de oras

Supliment hoteluri 4* 269 euro/persoana

Supliment obligatoriu plecare de Paste 189 euro/persoana

 

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

 

paris, Londra, vacanta paris, luna de miere paris, paris londra 2019, Franta, Anglia, Regatul Unit, vacanta Franta, circuit Franta, vacanta Anglia, vacanta Regatul Unit, circuit Anglia, circuit Regatul Unit, Paris, Londra, Catedrala Notre Dame,Arcul de Triumf, Bulevardul Champs Elysee, Palatul Fontainebleau, Valea Loirei, Big Ben, Tower Bridge

Rezervare online

Info Practic

Clima: maritima, foarte multa umiditate

Perioada recomandata: martie - octombrie

Ce sa luati in bagaj: haine calduroase, impermeabile, incaltari si haine confortabile, spray insecte.

Ce sa cumparati: Din Paris, specialitati culinare si parfumuri, din Londra, dulciuri de la Harrods.

Mancarea si bautura: In Paris incercati preparatele cu foie gras, in Londra fripturile, fish and chips si la micul dejun fasole cu bacon.