Circuit Paris - Londra

Circuit Paris - Londra
Cel mai bun pret
1265EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Paris - Londra Circuit Paris - Londra Circuit Paris - Londra Circuit Paris - Londra Circuit Paris - Londra Circuit Paris - Londra Circuit Paris - Londra Circuit Paris - Londra

Circuit Paris - Londra

 

Ştiai că prima carte scrisă de George Orwell s-a numit "Fără un sfanţ prin Paris şi prin Londra"? Ei bine, nu se poate spune că poţi vizita Parisul şi Londra chiar fără niciun ban, însă sunt într-adevăr locuri pe care le poţi vedea fără să plăteşti.    

 

Ziua 1: București - Paris (3 nopți) 

Bine ați venit la Paris. Tur panoramic: Catedrala Nôtre Dame, impresionantă prin grandoarea sa, Cartierul Latin și Panteonul (biserica neoclasica, locul unde sunt înmormântați eroii și marile personalități ale Franței: Voltaire, Hugo, Marie Curie etc.), Domul Invalizilor (locul în care este înmormântat Napoleon Bonaparte), Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Bulevardul Champs Elysée, Place de la Concorde (Piața Armoniei), Opera, Sacre Coeur (BaZilica Inimilor Pure). Timp liber pentru odihnă și cumpărături. Cazare în zona Paris, la Hotel Luxelthe 2*. 
 

 

Ziua 2: Paris 

Timp liber la dispoziție sau excursie opțională la Palatul Fontainebleau. Orașul s-a dezvoltat în jurul pădurii de la Fontainebleau, fost parc regal de vânătoare.  
  

 

Ziua 3: Paris 

Timp liber în Paris sau excursie opțională pe Valea Loarei, numită și “Grădina Franței”-aceasta este înscrisă din anul 2000 pe lista locurilor din Patrimoniul Mondial UNESCO. Aici vom vizita castelele: Chambord, renumit pentru stilul ahitectonic renascentist francez și pentru că este cel mai mare castel de pe Valea Loirei,  Blois - reședință a 7 regi și 10 regine ale Franței, cel mai vechi castel de pe Valea Loirei, ce se remarcă și prin dantelăria scării din curtea interioară. Seara, întoarcere în Paris. 

  

Ziua 4: Paris - Londra (3 nopți) 

Plecare din Paris, din Gara de Nord, cu trenul Eurostar pe sub Canalul Mânecii și în numai 2 ore și 15minute ajungem la Gara St. Pancras din  Londra. Trenul Eurostar sau Trans Manche Supertrain, 
Parcurge distanța între Paris și Londra cu viteza de 337,7km/oră. A înregistrat și un record, când a parcurs distanța între Londra și Cannes , adică 1421 km parcurși nonstop, cu ocazia filmărilor pentru filmul  Codul lui Da Vinci.  
Tur panoramic ce include : Palatul Parlamentului, Big Ben - celebrul ceas din turnul Westminster, care este cel mai mare ceas cu patru fețe și clopot din lume, Westminster Abbey - locul unde au fost încoronați și înhumați suveranii britanici de la William Cuceritorul (cu excepția lui Edward al V-lea și Edward al VIII-lea), Buckingham Palace - reședință oficială a reginei Elisabeta a II-a, Trafalgar Square, Tower Bridge care se ridică pentru trecerea vaselor fluviale de mari dimensiuni, Tower of London, care adăpostește bijuteriile coroanei, Piccadilly Circus cu celebrul Cupidon. Transfer și cazare în zona Londra la hotel Classic Hyde Park 3*.   

  

Ziua 5: Paris - Londra 

Excursie opțională la Windsor, una din reședințele familiei regale britanice, apoi la Stonehenge, cel mai important monument preistoric din Anglia. Continuăm cu Salisbury, o importantă catedrală gotică, construită în anul 1220, aceasta are cel mai înalt turn din Marea Britanie. Întoarcere la Londra prin Southampton, districtul Hampshire, unul din cele mai importante orașe port din Europa. Aici a fost construit celebrul vapor Titanic. Seara, nu ratați o vizită la magazinul Harrods sau o plimbare pe Oxford Street, cea mai populară arteră comercială a metropolei.  

  

Ziua 6: Londra 

Londra este binecunoscută pentru celebrele spectacole musical: Cats, Lion King, Chicago, pe care nu trebuie să le ratați. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională la Oxford, important centru universitar. Continuăm cu vizitarea Castelului Warwick și pitorescul orășel Stratford-Upon- Avon, locul de naștere al lui Shakespeare, prilej de a vizită Casa Memorială și Holy Trinity Church, unde a fost botezat și unde se afla mormântul celebrului dramaturg.  

  

Ziua 7: Londra - București 

Dimineața liberă, pentru vizite la Palatul Buckingham și Catedrala St. Paul. Transfer la aeroport pentru zborul înapoi spre București. 

 

 

Pentru oferta Turul Frantei, click aici

Anglia-Scotia-Irlanda, intr-un singur circuit. Vezi oferta, aici

 

 

 Valea Loarei                                        105 euro/persoană 
 Palatul Fontainebleau                           97 euro/persoană 
 Versailles                                              85 euro/persoană 
Salisbury si Stonehenge                        89 euro/persoană 

Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un grup de minimum 20 persoane. Transferul la punctul de plecare în excursiile opționale este inclus în preț, dacă grupul este de 20 + de persoane. Pentru un grup mai mic, tarifele excursiilor se recalculează.

*Excursiile optionale sunt nerambursabile.

 


  • Catedrala Notre Dame
  • Pantheonul
  • Arcul de Triumf
  • Bulevardul Champs Elysee
  • Palatul Fontainebleau
  • Valea Loirei
  • Big Ben
  • Tower Bridge
  • Catedrala gotica Salisbury
  • Castelul Warwick

Vizitează Paris și Londra 
în perioada martie - octombrie 
Clima: temperat oceanic, cu multă umiditate 
Moneda: euro
De luat în bagaj: hainecălduroase și încălțăminte comodă, impermeabile, spray insecte
De cumpărat: Din Paris -  delicatese culinare, vinuri, parfumuri; din Londra - dulciuri de la Harrods
Mâncare și băutură: în Paris - crêpes Suzette (celebrele clătite franțuzești), foie gras, fondue, raclette, produse de patiserie; în Londra - fripturile, fish and chips și, la micul dejun, fasole cu bacon.

Bilete de avion București – Paris/Londra  - București
6 nopți de cazare, la hotel 3*
Mic dejun
Transport cu autocarul/microbus clasa Turist, conform cu itinerarul excursiei 
Transfer Paris – Londra, cu tren Eurostat
Tur panoramic: Paris și Londra 
Asistență turistică

Bagaj de cală 

Asigurare medical

Asigurare storno 

Intrări la obiective turistice

Excursii opționale 

Supliment plecare iunie 75 euro/persoană 

Supliment hoteluri 4* 269 euro/persoană

 

 

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

 

paris, Londra, vacanta paris, luna de miere paris, paris londra 2022, Franta, Anglia, Regatul Unit, vacanta Franta, circuit Franta, vacanta Anglia, vacanta Regatul Unit, circuit Anglia, circuit Regatul Unit, Paris, Londra, Catedrala Notre Dame,Arcul de Triumf, Bulevardul Champs Elysee, Palatul Fontainebleau, Valea Loirei, Big Ben, Tower Bridge

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
2,53000EUR
6 nopti

Info Practic

Vizitează Paris și Londra 
în perioada martie - octombrie 
Clima: temperat oceanic, cu multă umiditate 
Moneda: euro
De luat în bagaj: hainecălduroase și încălțăminte comodă, impermeabile, spray insecte
De cumpărat: Din Paris -  delicatese culinare, vinuri, parfumuri; din Londra - dulciuri de la Harrods
Mâncare și băutură: în Paris - crêpes Suzette (celebrele clătite franțuzești), foie gras, fondue, raclette, produse de patiserie; în Londra - fripturile, fish and chips și, la micul dejun, fasole cu bacon.