Circuit Paris - Londra

Circuit Paris - Londra
Cel mai bun pret
1265EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Paris - Londra Circuit Paris - Londra Circuit Paris - Londra Circuit Paris - Londra Circuit Paris - Londra Circuit Paris - Londra Circuit Paris - Londra Circuit Paris - Londra

Circuit Paris - Londra

 

┼×tiai c─â prima carte scris─â de George Orwell s-a numit "F─âr─â un sfan┼ú prin Paris ┼či prin Londra"? Ei bine, nu se poate spune c─â po┼úi vizita Parisul ┼či Londra chiar f─âr─â niciun ban, îns─â sunt într-adev─âr locuri pe care le po┼úi vedea f─âr─â s─â pl─âte┼čti.    

 

Ziua 1: Bucure╚Öti - Paris (3 nop╚Ťi) 

Bine a╚Ťi venit la Paris. Tur panoramic: Catedrala Nôtre Dame, impresionant─â prin grandoarea sa, Cartierul Latin ╚Öi Panteonul (biserica neoclasica, locul unde sunt înmormânta╚Ťi eroii ╚Öi marile personalit─â╚Ťi ale Fran╚Ťei: Voltaire, Hugo, Marie Curie etc.), Domul Invalizilor (locul în care este înmormântat Napoleon Bonaparte), Turnul Ei´ČÇel, Arcul de Triumf, Bulevardul Champs Elysée, Place de la Concorde (Pia╚Ťa Armoniei), Opera, Sacre Coeur (BaZilica Inimilor Pure). Timp liber pentru odihn─â ╚Öi cump─âr─âturi. Cazare în zona Paris, la Hotel Luxelthe 2*. 
 

 

Ziua 2: Paris 

Timp liber la dispozi╚Ťie sau excursie op╚Ťional─â la Palatul Fontainebleau. Ora╚Öul s-a dezvoltat în jurul p─âdurii de la Fontainebleau, fost parc regal de vân─âtoare.  
  

 

Ziua 3: Paris 

Timp liber în Paris sau excursie op╚Ťional─â pe Valea Loarei, numit─â ╚Öi “Gr─âdina Fran╚Ťei”-aceasta este înscris─â din anul 2000 pe lista locurilor din Patrimoniul Mondial UNESCO. Aici vom vizita castelele: Chambord, renumit pentru stilul ahitectonic renascentist francez ╚Öi pentru c─â este cel mai mare castel de pe Valea Loirei,  Blois - re╚Öedin╚Ť─â a 7 regi ╚Öi 10 regine ale Fran╚Ťei, cel mai vechi castel de pe Valea Loirei, ce se remarc─â ╚Öi prin dantel─âria sc─ârii din curtea interioar─â. Seara, întoarcere în Paris. 

  

Ziua 4: Paris - Londra (3 nop╚Ťi) 

Plecare din Paris, din Gara de Nord, cu trenul Eurostar pe sub Canalul Mânecii ╚Öi în numai 2 ore ╚Öi 15minute ajungem la Gara St. Pancras din  Londra. Trenul Eurostar sau Trans Manche Supertrain, 
Parcurge distan╚Ťa între Paris ╚Öi Londra cu viteza de 337,7km/or─â. A înregistrat ╚Öi un record, când a parcurs distan╚Ťa între Londra ╚Öi Cannes , adic─â 1421 km parcur╚Öi nonstop, cu ocazia film─ârilor pentru filmul  Codul lui Da Vinci.  
Tur panoramic ce include : Palatul Parlamentului, Big Ben - celebrul ceas din turnul Westminster, care este cel mai mare ceas cu patru fe╚Ťe ╚Öi clopot din lume, Westminster Abbey - locul unde au fost încorona╚Ťi ╚Öi înhuma╚Ťi suveranii britanici de la William Cuceritorul (cu excep╚Ťia lui Edward al V-lea ╚Öi Edward al VIII-lea), Buckingham Palace - re╚Öedin╚Ť─â o´Čücial─â a reginei Elisabeta a II-a, Trafalgar Square, Tower Bridge care se ridic─â pentru trecerea vaselor ´Čéuviale de mari dimensiuni, Tower of London, care ad─âposte╚Öte bijuteriile coroanei, Piccadilly Circus cu celebrul Cupidon. Transfer ╚Öi cazare în zona Londra la hotel Classic Hyde Park 3*.   

  

Ziua 5: Paris - Londra 

Excursie op╚Ťional─â la Windsor, una din re╚Öedin╚Ťele familiei regale britanice, apoi la Stonehenge, cel mai important monument preistoric din Anglia. Continu─âm cu Salisbury, o important─â catedral─â gotic─â, construit─â în anul 1220, aceasta are cel mai înalt turn din Marea Britanie. Întoarcere la Londra prin Southampton, districtul Hampshire, unul din cele mai importante ora╚Öe port din Europa. Aici a fost construit celebrul vapor Titanic. Seara, nu rata╚Ťi o vizit─â la magazinul Harrods sau o plimbare pe Oxford Street, cea mai popular─â arter─â comercial─â a metropolei.  

  

Ziua 6: Londra 

Londra este binecunoscut─â pentru celebrele spectacole musical: Cats, Lion King, Chicago, pe care nu trebuie s─â le rata╚Ťi. Timp liber la dispozi╚Ťie sau excursie op╚Ťional─â la Oxford, important centru universitar. Continu─âm cu vizitarea Castelului Warwick ╚Öi pitorescul or─â╚Öel Stratford-Upon- Avon, locul de na╚Ötere al lui Shakespeare, prilej de a vizit─â Casa Memorial─â ╚Öi Holy Trinity Church, unde a fost botezat ╚Öi unde se a´Čéa mormântul celebrului dramaturg.  

  

Ziua 7: Londra - Bucure╚Öti 

Diminea╚Ťa liber─â, pentru vizite la Palatul Buckingham ╚Öi Catedrala St. Paul. Transfer la aeroport pentru zborul înapoi spre Bucure╚Öti. 

 

 

Pentru oferta Turul Frantei, click aici

Anglia-Scotia-Irlanda, intr-un singur circuit. Vezi oferta, aici

 

 

 Valea Loarei                                        105 euro/persoan─â 
 Palatul Fontainebleau                           97 euro/persoan─â 
 Versailles                                              85 euro/persoan─â 
Salisbury si Stonehenge                        89 euro/persoan─â 

Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un grup de minimum 20 persoane. Transferul la punctul de plecare în excursiile op╚Ťionale este inclus în pre╚Ť, dac─â grupul este de 20 + de persoane. Pentru un grup mai mic, tarifele excursiilor se recalculeaz─â.

*Excursiile optionale sunt nerambursabile.

 


 • Catedrala Notre Dame
 • Pantheonul
 • Arcul de Triumf
 • Bulevardul Champs Elysee
 • Palatul Fontainebleau
 • Valea Loirei
 • Big Ben
 • Tower Bridge
 • Catedrala gotica Salisbury
 • Castelul Warwick

Viziteaz─â Paris ╚Öi Londra 
în perioada martie - octombrie 
Clima: temperat oceanic, cu mult─â umiditate 
Moneda: euro
De luat în bagaj: hainec─âlduroase ╚Öi înc─âl╚Ť─âminte comod─â, impermeabile, spray insecte
De cump─ârat: Din Paris -  delicatese culinare, vinuri, parfumuri; din Londra - dulciuri de la Harrods
Mâncare ╚Öi b─âutur─â: în Paris - crêpes Suzette (celebrele cl─âtite fran╚Ťuze╚Öti), foie gras, fondue, raclette, produse de patiserie; în Londra - fripturile, ´Čüsh and chips ╚Öi, la micul dejun, fasole cu bacon.

Bilete de avion Bucure╚Öti – Paris/Londra  - Bucure╚Öti
6 nop╚Ťi de cazare, la hotel 3*
Mic dejun
Transport cu autocarul/microbus clasa Turist, conform cu itinerarul excursiei 
Transfer Paris – Londra, cu tren Eurostat
Tur panoramic: Paris ╚Öi Londra 
Asisten╚Ť─â turistic─â

 • Bagaj de cal─â 
 • Asigurare medical
 • Asigurare storno 
 • Intr─âri la obiective turistice
 • Excursii op╚Ťionale 
 • Nu sunt incluse taxele locale de oras/statiune.
 • Supliment camera dubla tip twin (doua paturi).
 • Supliment plecare iunie 75 euro/persoan─â 
 • Supliment hoteluri 4* 269 euro/persoan─â

 

 

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

 

paris, Londra, vacanta paris, luna de miere paris, paris londra 2022, Franta, Anglia, Regatul Unit, vacanta Franta, circuit Franta, vacanta Anglia, vacanta Regatul Unit, circuit Anglia, circuit Regatul Unit, Paris, Londra, Catedrala Notre Dame,Arcul de Triumf, Bulevardul Champs Elysee, Palatul Fontainebleau, Valea Loirei, Big Ben, Tower Bridge

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
2,53000EUR
6 nopti

Info Practic

Viziteaz─â Paris ╚Öi Londra 
în perioada martie - octombrie 
Clima: temperat oceanic, cu mult─â umiditate 
Moneda: euro
De luat în bagaj: hainec─âlduroase ╚Öi înc─âl╚Ť─âminte comod─â, impermeabile, spray insecte
De cump─ârat: Din Paris -  delicatese culinare, vinuri, parfumuri; din Londra - dulciuri de la Harrods
Mâncare ╚Öi b─âutur─â: în Paris - crêpes Suzette (celebrele cl─âtite fran╚Ťuze╚Öti), foie gras, fondue, raclette, produse de patiserie; în Londra - fripturile, ´Čüsh and chips ╚Öi, la micul dejun, fasole cu bacon.