Circuit Portugalia

Circuit Portugalia
Cel mai bun pret
1390EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Portugalia Circuit Portugalia Circuit Portugalia Circuit Portugalia Circuit Portugalia

Ziua 1: București - Lisabona (5 nopți)

Întâlnire cu reprezentantul J'Info Tours pe aeroportul din București pentru zborul către Lisabona.

Sosire și tur panoramic de oraș Lisabona pentru a admira: Cartierul Baixa și centrul istoric - Praca do Comercio, Arco Rua Augusta, Casa dos Bicos, Primăria, Piața Don Pedro, Teatrul Național, Palatul Conților de Almada, Piața Smochinilor, Gara Rossio, Biserica San Antonio de Sé (ridicată pe locul unde se presupune că s-a născut Sf. Anton), catedrala cu aspect de fortăreață, castelul Sao Jorge (fosta reședință regală în sec. XIII-XIV). Continuăm turului către Belem (zona cea mai verde a orașului, denumirea se referă la Betleem, fapt ce amintește de implicarea țării în cruciade), pentru a vedea simbolul Lisabonei,  Turnul Belem, mănăstirea Jeronimos (unde este înmormântat Vasco Da Gama). Transfer la hotel și cazare la hotel 3*.

 

Ziua 2:  Lisabona – Sintra - Cabo da Roca - Cascais sau Estoril 

Excursie opțională la Sintra, Cabo de Roca, Cascais/Estoril. Popas la Sintra, fostă reședință de vară a regilor Portugaliei, unde se află nu mai puțin de cinci palate superbe: Palacio da Pena (un amestec de minarete arabe, turnuri gotice, cupole renascentiste și ferestre manueline), Castelul Maur, Palatul Național Sintra, Quinta da Regaleira și Palatul Montserrat. Vom trece apoi prin pitorescul sat Sao Pedro, renumit pentru magazinele de antichități. Continuăm excursia către Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Scurtă oprire în Cascais sau Estoril. După-amiază, timp liber la dispoziție în Lisabona pentru plimbare, vizitarea Muzeului Caleștilor sau a Muzeului Gulbenkian, faimoasă colecție de artă. Seara, opțional, cină la un restaurant tradițional cu muzică fado.

 

Ziua 3: Lisabona - Porto

Excursie opțională de o zi la Porto. Al doilea oraș ca mărime din Portugalia, Porto atrage sute de mii de turiști, anual. Centrul istoric este Ribeira, cartier ce va invită la plimbare prin labirintul de străduțe înguste ce păstrează stilul arhitectural al secolului al XVIII-lea, datorită căruia a fost inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO. Trecerea podului Dom Luis I este de neratat pentru orice vizitator al orașului. Pe malul celălalt al râului Douro, veți descoperi o mulțime de pivnițe ale celor mai celebre podgorii portugheze. Cele mai cunoscute obiective turistice din Porto sunt: Torre dos Clerigos (turn cu o înălțime de 75 m), Cais da Ribeira, Podul Dom Luis, Catedrală da Se, Palacio da Bolsa, Catacombele San Francisco.

 

Ziua 4:  Lisabona – Azeitao – Sesimbra - Setubal

Excursie opțională de o zi la Azeitao, Sesimbra și Setubal. Se traversează Podul 25 Aprilie, pentru a ne bucura de o priveliște incredibilă asupra Lisabonei, de la Statuia lui Iisus Hristos (o copie a statuii Corcovado din Rio de Janeiro, Brazilia). Apoi, mergem către Azeitao, unde se produce vestitul vin de Muscatel. Opțional, se poate vizita o cramă și degusta vinul Mușcatel. Se va vizita apoi un centru de producție de azulejos, binecunoscutele plăcuțe de ceramică tipic portugheze. După-amiază, ajungem la Sesimbra și continuăm excursia de-a lungul Munților Arrabida, către Setubal. Seara, se traversează vestitul Pod Vasco Da Gama, lung de 17 km, și se va face transferul de retur la hotel.

 

Ziua 5:  Lisabona – Fatima – Batalha – Nazare - Obidos

Excursie opțională la Fatima, Batalha, Nazare și Obidos. Fatima este un renumit centru religios și de pelerinaj, ridicat pe locul unde au avut loc mai multe apariții ale Fecioarei Maria, în anul 1917. Excursia continuă cu o vizită la mănăstirea Batalha, capodoperă a arhitecturii portugheze gotice din sec. al XIV-. Oprire la Nazare, un pitoresc oraș pescăresc. Continuăm cu vizitarea orașului medieval Obidos, un exemplu clasic de așezare fortificata, cu străzi înguste și case albe.

 

 Ziua 6: Lisabona - București

Timp liber la dispoziție pentru ultimele cumpărături sau plimbări. Seara, transfer la aeroport pentru zborul de retur către București.

Sintra, Cabo da Roca, Cascais/Estoril     77 euro/persoană

Seară de fado                                           74 euro/persoană

Porto                                                         93 euro/persoană

Azeitao, Sesimbra, Setubal                      82 euro/persoană

Fatima, Batalha, Nazare, Obidos             77 euro/persoană

Evora                                                        57 euro/persoană

 

* Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un grup de minimum 20 persoane. Pentru un grup mai mic, tarifele excursiilor se recalculează. Excursiile optionale sunt nerambursabile.

Bilete de avion București - Lisabona / Lisabona - București
5 nopți de cazare cu mic dejun la hotel 3*

Transfer aeroport-hotel-aeroport

Tur panoramic de Lisabona

Asistență turistică 

  • Excursii opționale
  • Taxe de intrare la obiective turistice
  • Servicii de ghid local
  • Supliment plecare aprilie, iulie 95 euro/persoană
  • Asigurare storno și medicală
  • Nu sunt incluse taxele locale de oras/statiune.
  • Supliment camera dubla tip twin (doua paturi).

 

Suplimente cazare

  • Single - 788 euro
  • A treia persoană în cameră dublă - 1390 euro
  • Copil 2 – 11,99 ani în camera cu părinții - 1010 euro

vacanță portugalia, oferte portugalia 2023, sintra, fatima, vacanță Jinfo Tours Portugalia, Lisabona circuit Jinfo Tours

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
2,78000EUR
5 nopti