Circuit Chile si Insula Pastelui

Circuit Chile si Insula Pastelui
Cel mai bun pret
2980EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Chile si Insula Pastelui Circuit Chile si Insula Pastelui Circuit Chile si Insula Pastelui Circuit Chile si Insula Pastelui Circuit Chile si Insula Pastelui

          

        Pregatestete pentru un circuit impresionant, vei calatori in cea mai indepartata si misterioasa tara, Chile si Insula Pastelui. Chile este o tara „inghesuita” intre Muntii Anzi si oceanul Pacific, este cea mai „lunga” tara de pe glob. Avand o latime ce nu depaseste 118 km dar care depaseste 4.300 de km lungime. In cazul in care nu iubesti ploaia, este destinatia ideala caci aici se afla cel mai uscat desert din lume, unele dintre cele mai spectaculoase fiorduri si bineinteles vulcanii ce fac parte din Cercul de Foc al Pacificului.

        Insula Pastelui este situata in mijlocul Pacificului de Sud, la 4.025 de kilometri distan┼ú─â de coasta de vest a Americii de Sud ┼či la 4.185 de kilometri de Tahiti, cea mai izolat─â fâ┼čie de p─âmânt locuit─â de oameni: un triunghi misterios, format din 163 kilometri p─âtra┼úi de roc─â vulcanic─â.
        Numele i-a fost dat de Jakob Roggeveen, amiralul olandez care a z─ârit-o în duminica de Pa┼čte a anului 1722, îns─â insula a purtat cel pu┼úin alte dou─â nume.

        Insula Pa╚Ötelui este faimoas─â pentru cele 887 de statui monumentale, denumite moai, statui care nu se stie inca de unde au aparut, deoarece sunt construite dintr-o marmura care nu se gaseste pe aceasta insula. Rapa Nui este considerat─â de c─âtre UNESCO drept patrimoniu universal, cea mai mare parte a insulei fiind declarat─â Parc Na╚Ťional (Parcul Na╚Ťional Rapa Nui).

 

Program

Ziua 1: Bucure┼čti – Santiago de Chile

Întâlnire cu reprezentantul Jinfo Tours la Aeroportul Henri Coand─â pentru zborul c─âtre Santiago de Chile.

 

Ziua 2: Santiago de Chile (5 nopţi)

Sosire la Santiago de Chile. Transfer la hotel ┼či cazare la hotel 3-4*.

Santiago de Chile, capitala Republicii Chile, se întinde într-o vale lâng─â Anzi, la doar o or─â ┼či jum─âtate de Oceanul Pacific. Fondat în 1541 de Pedro de Valdivia, ora┼čul are azi peste 5 milioane de locuitori (┼úara având 18) ┼či este o metropol─â contrastant─â, dar atr─âg─âtoare. Cartierele cu case de la începutul secolului XX stau al─âturi de cartiere moderne, construite în ultimele decenii ┼či de cartierul de afaceri sau Sanhattan, unde zgârie-norii se întrec în în─âl┼úimi, iar mallurile dep─â┼česc prin m─ârime, ofert─â ┼či extindere asteptarile oricarui impatimit de shopping.

 

Ziua 3: Santiago de Chile - tur de ora┼č

Mic dejun. Incepem ziua cu un tur de ora┼č ce include: Palatul Preziden┼úial, Pia┼úa Armelor cu Catedral─â ┼či vechea cl─âdire a Po┼čtei, Muzeul Na┼úional de Istorie, Casa Colonial, fosta re┼čedin┼ú─â a guvernatorului în perioada colonial─â. În continuare ve┼úi trece pe lâng─â dealul Cerro San Cristobal, aflat în Parcul Metropolitano, ajungând în Providencia, una dintre cele mai exclusiviste zone ale capitalei, unde se afl─â o mul┼úime de magazine ┼či restaurante.

 

Ziua 4: Santiago – Valparaiso – Vina Del Mar – Santiago (120 km)

Mic dejun. Plecare spre pitorescul ora┼č Valparaiso, cu o arhitectur─â deosebit─â, inspirat─â de arti┼čti ┼či poe┼úi. Admir─âm cl─âdirile viu colorate, Pia┼úa Sotomayor ┼či Cl─âdirea Parlamentului. Ne îndrept─âm apoi spre ora┼čul învecinat, Vina del Mar, cea mai important─â sta┼úiune din Chile ┼či una dintre principalele sta┼úiuni din America de Sud.  Tur panoramic al sta╚Ťiunii de la Oceanul Pacific, aflat─â la doar 9 km nord-vest de Valparaiso, care ofer─â toate facilit─â┼úile pentru vizitatori, inclusiv un cazino, fapt pentru care este cunoscut─â sub denumirea de “Capitala Turismului Chilian“.

 

Ziua 5: Santiago de Chile - Puerto Natales - Torres del Paine

Mic dejun. Timp liber in Santiago de Chile sau excursie optionala de 2 nopti in Puerto Natales , un orasel micut de 20.000 de locuitori dar si poarta de intrare in parcul national Torres del Paine. Principalele atrac╚Ťii sunt Muzeul de Istorie, Plaza Arturo Prat ╚Öi Satul Artizanal Ether Aike.

 

 • Excursie op╚Ťional─â in Puerto Natales. Se zboara cu avionul spre Puerto Natales cu vizita  în Parcul Na┼úional Torres del Paine. Forma╚Ťiunea „Torres del Paine“, simbolul reprezentativ al parcului, este un munte de granit cu trei vârfuri aciculare cu o în─âl╚Ťime între 2600 ╚Öi 2850 m. Cazare 2 nopti in Puerto Natales la hotel 3-4*.

 

 Ziua 6: Santiago de Chile

Mic dejun. Daca nu a-ti optat deja pentru excursia de 2 zile la Puerto Natales puteti petrece timp liber in Santiago de Chile sau excursie optionala: Turul podgoriilor Concha y Toro ╚Öi Undurraga. Acest tur al vinului în Valea Maipo va vizita 2 podgorii. Cele tradi╚Ťionale, Concha y Toro ╚Öi Viña Undurraga. ╚śoferul dumneavoastr─â v─â va lua la ora 8:00 ╚Öi v─â va duce la Viña Undurraga. La podgorie, turul dureaz─â aproximativ o or─â ╚Öi 15 minute ╚Öi include un tur complet al tuturor aspectelor vin─âriei ╚Öi degustarea a 3 vinuri de rezerv─â (în func╚Ťie de disponibilitate) ╚Öi un pahar cadou. Dup─â ce a╚Ťi terminat la Viña Undurraga, ve╚Ťi lua o pauz─â de prânz de aproximativ o or─â ╚Öi jum─âtate. Vizita la Concha y Toro începe în pia╚Ťa Don Melchor, unde ve╚Ťi fi întâmpina╚Ťi de un ghid care v─â va duce s─â v─â bucura╚Ťi de o vedere panoramic─â a podgoriei Pirque, înso╚Ťit─â de un pahar de vin.

 

Ziua 7: Santiago - Insula Pa┼čtelui (2 nop┼úi) 

Mic dejun. Zbor de la aeroportul Santiago de Chile c─âtre Insula Pa┼čtelui. La sosire pe aeroportul Mataveri ve┼úi fi întâmpina┼úi de reprezentantul local, dup─â care ve┼úi fi transfera┼úi la hotel. Cazare la hotel 3-4*. Dup─â amiaz─â, timp liber pentru a explora pe cont propriu aceast─â insul─â misterioas─â.

 

Ziua 8: Insula Pa┼čtelui

Mic dejun. Vizit─â în zona sacr─â Ahu Akivi, vestit─â pentru cele 7 statui Moai restaurate, aflate în mijlocul insulei. Ini╚Ťial existau mii de statui moai, dar înainte ca insula s─â devin─â Patrimoniu Mondial UNESCO în 1995, multe dintre ele au fost luate de colec╚Ťionari. Statuile pot fi întâlnite în muzee din întreaga lume, cel mai faimos fiind Luvrul din Paris ╚Öi Muzeul Britanic din Londra    Vizit─âm pe┼čtera Ana Te Pahu, Ahu Tepeu ┼či rocile megalitice de la Puna Pau. Tur în Satul de Ceremonii Orongo. Drumul va va purta pe creasta vulcanului stins Rano Kau, având o panoram─â superb─â a întregii insule, iar în vârful vulcanului ve┼úi descoperi o priveli┼čte unic─â a lacului din craterul acestuia. Vulcanul a fost o surs─â important─â de ap─â potabil─â.Bastinasii coborau pe creasta înalt─â de 150 m, aduceau ap─â ╚Öi urcau din nou.

Lacul de la fundul vulcanului, care se afl─â la 100 m deasupra nivelului m─ârii, este acoperit de insule plutitoare de iarb─â. Legenda spune c─â acest lac nu are fund - c─â ajunge chiar în miezul P─âmântului.

 

Ziua 9: Insula Pa┼čtelui – Santiago de Chile (1 noapte)

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Santiago de Chile. Cazare la hotel 3-4*.

 

Ziua 10: Santiago de Chile

Mic dejun. Zbor de intoarcere la Bucure┼čti

 

* Transfer la aeroport pentru zborul de întoarcere în ┼úar─â. Taxele de aeroport, securitate, autostr─âzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data public─ârii programului sau serviciilor achizi╚Ťionate conform bonului de comand─â ╚Öi contractului. 

În cazul major─ârii acestora pân─â la data plec─ârii, agen╚Ťia va transmite ╚Öi va încasa de la client sumele aferente.

 

 

Torres del Paine - 350 euro/persoan─â

 • Excursie in Parcul National Forma╚Ťiunea „Torres del Paine“ aflat in patrimoniu UNESCO, simbolul reprezentativ al parcului, este un munte de granit cu trei vârfuri aciculare cu o în─âl╚Ťime între 2600 ╚Öi 2850 m. Se zboara cu avionul pe ruta Santiago de Chile- Puerto Natales. Din Puerto Natales descoperim Parcul National Torres del Paine intr-o frumoasa excursie de 1 zi. Cazare in Puerto Natales la hotel 4*.

Excursie optionala in zona Santiago de Chile:  Turul podgoriilor Concha y Toro Undurraga / 130 euro / persoana╚Öi Undurraga

 • Acest tur al vinului în Valea Maipo va vizita 2 podgorii. Cele tradi╚Ťionale, Concha y Toro ╚Öi Viña Undurraga. ╚śoferul dumneavoastr─â v─â va lua la ora 8:00 ╚Öi v─â va duce la Viña Undurraga. La podgorie, turul dureaz─â aproximativ o or─â ╚Öi 15 minute ╚Öi include un tur complet al tuturor aspectelor vin─âriei ╚Öi degustarea a 3 vinuri de rezerv─â (în func╚Ťie de disponibilitate) ╚Öi un pahar cadou. Dup─â ce a╚Ťi terminat la Viña Undurraga, ve╚Ťi lua o pauz─â de prânz de aproximativ o or─â ╚Öi jum─âtate. Vizita la Concha y Toro începe în pia╚Ťa Don Melchor, unde ve╚Ťi fi întâmpina╚Ťi de un ghid care v─â va duce s─â v─â bucura╚Ťi de o vedere panoramic─â a podgoriei Pirque, înso╚Ťit─â de un pahar de vin.

* Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un grup de minimum 20 persoane. Transferul la punctul de plecare în excursiile op╚Ťionale este inclus în pre╚Ť, dac─â grupul este de 20 + de persoane. Pentru un grup mai mic, tarifele excursiilor se recalculeaz─â.

 

 • Pia╚Ťa Armelor din Santiago de Chile

 O bijuterie arhitectural─â, aceast─â pia╚Ť─â vibrant─â g─âzduie╚Öte târguri locale, artizani ╚Öi o varietate de mânc─âruri delicioase

 • Valparaiso

Un ora╚Ö pitoresc situat pe coasta Pacificului, Valparaiso încânt─â cu str─âzi înguste, case colorate ╚Öi o priveli╚Öte impresionant─â asupra oceanului

 • Vina del Mar

Cunoscut─â drept “minunea Oceanului Pacific”, Vina del Mar atrage cu plajele sale aurii, gr─âdinile luxuriante ╚Öi cl─âdirile elegante

 • Ahu Akivi

Aceast─â zon─â este vestit─â pentru cele 7 statui Moai restaurate, care ofer─â o privire fascinant─â în cultura ╚Öi istoria insulei Rapa Nui

 • Rocile megalitice de la Puna Pau

Aici ve╚Ťi descoperi forma╚Ťiuni stâncoase misterioase, sculptate de civiliza╚Ťiile antice, care ascund pove╚Öti ╚Öi enigme fascinante.

 

 

 

Viziteaz─â Chile 
tot timpul anului în special în perioada aprilie - noiembrie 
Clima: tropicală umedă și subtropicală.
Moneda: peso chilian
De luat în bagaj: pastile pentru malarie, crem─â de protec╚Ťie solar─â, haine impermeabile ╚Öi rezistente la vânt, spray de insecte, bocanci pentru munte ╚Öi ochelari de soare.
Ce s─â cump─âra╚Ťi: bijuterii din argint sau cupru
Mancare ╚Öi bautur─â: Pastel de choclo (carne de vita tocata amestecat─â cu mai multe condimente - usturoi, ceapa, chimen, oregano, sare, piper - si acoperita cu foietaj pe baza de faina de porumb si unt, pusa la cuptor incins pentru 30-40 de minute).  Vin. Chile fiind recunoscut─â pentru vinurile de calitate. Pisco, un brandy special f─âcut din struguri de tip muscat.
Recomand─âri: Be╚Ťi doar apa imbuteliata, nu mancati salate sau legume negatite. Recomandam vaccinurile impotriva febrei galbene, meningitei, poliomietitei, tetanosului, difteriei si rabiei. 

 

 

 • Bilet de avion Bucure┼čti - Santiago de Chile - Bucure┼čti
 • Bilet de avion Santiago de Chile - Insula Pa┼čtelui
 • Taxe de aeroport
 • 8 nop┼úi cazare cu mic dejun la hotel 3-4* conform cu itinerariul
 • Asisten┼úa turistic─â 
 • Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei
 • Vizite Santiago de Chile, Insula Pa┼čtelui, Valparaiso
 • Mesele specificate în program

 

 

 • Supliment plecare de Pa┼čte/Revelion 950 euro/persoan─â 
 • Asigurare medical─â
 • Asigurare storno
 • Nu sunt incluse taxele locale de oras/statiune.
 • Supliment camera dubla tip twin (doua paturi).

Suplimente cazare:

 • supliment single - 840 euro
 •  A treia persoan─â în camer─â dubl─â - 2800 euro
 • Copil 2 – 11.99 ani în camer─â cu p─ârin╚Ťii - 2240 euro


*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului


circuit America de Sud, vacanta America de Sud, circuit Chile, vacanta Insula Pastelui, circuit Insula Pastelui, Santiago de Chile, Moai

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
5,96000EUR
8 nopti

Info Practic

Viziteaz─â Chile 
tot timpul anului în special în perioada aprilie - noiembrie 
Clima: tropicală umedă și subtropicală.
Moneda: peso chilian
De luat în bagaj: pastile pentru malarie, crem─â de protec╚Ťie solar─â, haine impermeabile ╚Öi rezistente la vânt, spray de insecte, bocanci pentru munte ╚Öi ochelari de soare.
Ce s─â cump─âra╚Ťi: bijuterii din argint sau cupru
Mancare ╚Öi bautur─â: Pastel de choclo (carne de vita tocata amestecat─â cu mai multe condimente - usturoi, ceapa, chimen, oregano, sare, piper - si acoperita cu foietaj pe baza de faina de porumb si unt, pusa la cuptor incins pentru 30-40 de minute).  Vin. Chile fiind recunoscut─â pentru vinurile de calitate. Pisco, un brandy special f─âcut din struguri de tip muscat.
Recomand─âri: Be╚Ťi doar apa imbuteliata, nu mancati salate sau legume negatite. Recomandam vaccinurile impotriva febrei galbene, meningitei, poliomietitei, tetanosului, difteriei si rabiei.