Circuit Chile si Insula Pastelui

Circuit Chile si Insula Pastelui
Cel mai bun pret
2980EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Chile si Insula Pastelui Circuit Chile si Insula Pastelui Circuit Chile si Insula Pastelui Circuit Chile si Insula Pastelui Circuit Chile si Insula Pastelui

          

        Pregatestete pentru un circuit impresionant, vei calatori in cea mai indepartata si misterioasa tara, Chile si Insula Pastelui. Chile este o tara „inghesuita” intre Muntii Anzi si oceanul Pacific, este cea mai „lunga” tara de pe glob. Avand o latime ce nu depaseste 118 km dar care depaseste 4.300 de km lungime. In cazul in care nu iubesti ploaia, este destinatia ideala caci aici se afla cel mai uscat desert din lume, unele dintre cele mai spectaculoase fiorduri si bineinteles vulcanii ce fac parte din Cercul de Foc al Pacificului.

        Insula Pastelui este situata in mijlocul Pacificului de Sud, la 4.025 de kilometri distanţă de coasta de vest a Americii de Sud şi la 4.185 de kilometri de Tahiti, cea mai izolată fâşie de pământ locuită de oameni: un triunghi misterios, format din 163 kilometri pătraţi de rocă vulcanică.
        Numele i-a fost dat de Jakob Roggeveen, amiralul olandez care a zărit-o în duminica de Paşte a anului 1722, însă insula a purtat cel puţin alte două nume.

        Insula Paștelui este faimoasă pentru cele 887 de statui monumentale, denumite moai, statui care nu se stie inca de unde au aparut, deoarece sunt construite dintr-o marmura care nu se gaseste pe aceasta insula. Rapa Nui este considerată de către UNESCO drept patrimoniu universal, cea mai mare parte a insulei fiind declarată Parc Național (Parcul Național Rapa Nui).

 

Program

Ziua 1: Bucureşti – Santiago de Chile

Întâlnire cu reprezentantul Jinfo Tours la Aeroportul Henri Coandă pentru zborul către Santiago de Chile.

 

Ziua 2: Santiago de Chile (5 nopţi)

Sosire la Santiago de Chile. Transfer la hotel şi cazare la hotel 4*.

Santiago de Chile, capitala Republicii Chile, se întinde într-o vale lângă Anzi, la doar o oră şi jumătate de Oceanul Pacific. Fondat în 1541 de Pedro de Valdivia, oraşul are azi peste 5 milioane de locuitori (ţara având 18) şi este o metropolă contrastantă, dar atrăgătoare. Cartierele cu case de la începutul secolului XX stau alături de cartiere moderne, construite în ultimele decenii şi de cartierul de afaceri sau Sanhattan, unde zgârie-norii se întrec în înălţimi, iar mallurile depăşesc prin mărime, ofertă şi extindere asteptarile oricarui impatimit de shopping.

 

Ziua 3: Santiago de Chile - tur de oraş

Mic dejun. Incepem ziua cu un tur de oraş ce include: Palatul Prezidenţial, Piaţa Armelor cu Catedrală şi vechea clădire a Poştei, Muzeul Naţional de Istorie, Casa Colonial, fosta reşedinţă a guvernatorului în perioada colonială. În continuare veţi trece pe lângă dealul Cerro San Cristobal, aflat în Parcul Metropolitano, ajungând în Providencia, una dintre cele mai exclusiviste zone ale capitalei, unde se află o mulţime de magazine şi restaurante.

 

Ziua 4: Santiago – Valparaiso – Vina Del Mar – Santiago (120 km)

Mic dejun. Plecare spre pitorescul oraş Valparaiso, cu o arhitectură deosebită, inspirată de artişti şi poeţi. Admirăm clădirile viu colorate, Piaţa Sotomayor şi Clădirea Parlamentului. Ne îndreptăm apoi spre oraşul învecinat, Vina del Mar, cea mai importantă staţiune din Chile şi una dintre principalele staţiuni din America de Sud.  Tur panoramic al stațiunii de la Oceanul Pacific, aflată la doar 9 km nord-vest de Valparaiso, care oferă toate facilităţile pentru vizitatori, inclusiv un cazino, fapt pentru care este cunoscută sub denumirea de “Capitala Turismului Chilian“.

 

Ziua 5: Santiago de Chile - Puerto Natales - Torres del Paine

Mic dejun. Timp liber in Santiago de Chile sau excursie optionala de 2 nopti in Puerto Natales , un orasel micut de 20.000 de locuitori dar si poarta de intrare in parcul national Torres del Paine. Principalele atracții sunt Muzeul de Istorie, Plaza Arturo Prat și Satul Artizanal Ether Aike.

 

 • Excursie opțională in Puerto Natales. Se zboara cu avionul spre Puerto Natales cu vizita  în Parcul Naţional Torres del Paine. Formațiunea „Torres del Paine“, simbolul reprezentativ al parcului, este un munte de granit cu trei vârfuri aciculare cu o înălțime între 2600 și 2850 m. Cazare 2 nopti in Puerto Natales la hotel 4*.

 

 Ziua 6: Santiago de Chile

Mic dejun. Daca nu a-ti optat deja pentru excursia de 2 zile la Puerto Natales puteti petrece timp liber in Santiago de Chile sau excursie optionala: Turul podgoriilor Concha y Toro și Undurraga. Acest tur al vinului în Valea Maipo va vizita 2 podgorii. Cele tradiționale, Concha y Toro și Viña Undurraga. Șoferul dumneavoastră vă va lua la ora 8:00 și vă va duce la Viña Undurraga. La podgorie, turul durează aproximativ o oră și 15 minute și include un tur complet al tuturor aspectelor vinăriei și degustarea a 3 vinuri de rezervă (în funcție de disponibilitate) și un pahar cadou. După ce ați terminat la Viña Undurraga, veți lua o pauză de prânz de aproximativ o oră și jumătate. Vizita la Concha y Toro începe în piața Don Melchor, unde veți fi întâmpinați de un ghid care vă va duce să vă bucurați de o vedere panoramică a podgoriei Pirque, însoțită de un pahar de vin.

 

Ziua 7: Santiago - Insula Paştelui (2 nopţi) 

Mic dejun. Zbor de la aeroportul Santiago de Chile către Insula Paştelui. La sosire pe aeroportul Mataveri veţi fi întâmpinaţi de reprezentantul local, după care veţi fi transferaţi la hotel. Cazare la hotel 4*. După amiază, timp liber pentru a explora pe cont propriu această insulă misterioasă.

 

Ziua 8: Insula Paştelui

Mic dejun. Vizită în zona sacră Ahu Akivi, vestită pentru cele 7 statui Moai restaurate, aflate în mijlocul insulei. Inițial existau mii de statui moai, dar înainte ca insula să devină Patrimoniu Mondial UNESCO în 1995, multe dintre ele au fost luate de colecționari. Statuile pot fi întâlnite în muzee din întreaga lume, cel mai faimos fiind Luvrul din Paris și Muzeul Britanic din Londra    Vizităm peştera Ana Te Pahu, Ahu Tepeu şi rocile megalitice de la Puna Pau. Tur în Satul de Ceremonii Orongo. Drumul va va purta pe creasta vulcanului stins Rano Kau, având o panoramă superbă a întregii insule, iar în vârful vulcanului veţi descoperi o privelişte unică a lacului din craterul acestuia. Vulcanul a fost o sursă importantă de apă potabilă.Bastinasii coborau pe creasta înaltă de 150 m, aduceau apă și urcau din nou.

Lacul de la fundul vulcanului, care se află la 100 m deasupra nivelului mării, este acoperit de insule plutitoare de iarbă. Legenda spune că acest lac nu are fund - că ajunge chiar în miezul Pământului.

 

Ziua 9: Insula Paştelui – Santiago de Chile (1 noapte)

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Santiago de Chile. Cazare la hotel 4*.

 

Ziua 10: Santiago de Chile

Mic dejun. Zbor de intoarcere la Bucureşti

 

* Transfer la aeroport pentru zborul de întoarcere în ţară. Taxele de aeroport, securitate, autostrăzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data publicării programului sau serviciilor achiziționate conform bonului de comandă și contractului. 

În cazul majorării acestora până la data plecării, agenția va transmite și va încasa de la client sumele aferente.

 

 

Torres del Paine - 350 euro/persoană

 • Excursie in Parcul National Formațiunea „Torres del Paine“ aflat in patrimoniu UNESCO, simbolul reprezentativ al parcului, este un munte de granit cu trei vârfuri aciculare cu o înălțime între 2600 și 2850 m. Se zboara cu avionul pe ruta Santiago de Chile- Puerto Natales. Din Puerto Natales descoperim Parcul National Torres del Paine intr-o frumoasa excursie de 1 zi. Cazare in Puerto Natales la hotel 4*.

Excursie optionala in zona Santiago de Chile:  Turul podgoriilor Concha y Toro Undurraga / 130 euro / persoanași Undurraga

 • Acest tur al vinului în Valea Maipo va vizita 2 podgorii. Cele tradiționale, Concha y Toro și Viña Undurraga. Șoferul dumneavoastră vă va lua la ora 8:00 și vă va duce la Viña Undurraga. La podgorie, turul durează aproximativ o oră și 15 minute și include un tur complet al tuturor aspectelor vinăriei și degustarea a 3 vinuri de rezervă (în funcție de disponibilitate) și un pahar cadou. După ce ați terminat la Viña Undurraga, veți lua o pauză de prânz de aproximativ o oră și jumătate. Vizita la Concha y Toro începe în piața Don Melchor, unde veți fi întâmpinați de un ghid care vă va duce să vă bucurați de o vedere panoramică a podgoriei Pirque, însoțită de un pahar de vin.

* Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un grup de minimum 20 persoane. Transferul la punctul de plecare în excursiile opționale este inclus în preț, dacă grupul este de 20 + de persoane. Pentru un grup mai mic, tarifele excursiilor se recalculează.

 

 • Piața Armelor din Santiago de Chile

 O bijuterie arhitecturală, această piață vibrantă găzduiește târguri locale, artizani și o varietate de mâncăruri delicioase

 • Valparaiso

Un oraș pitoresc situat pe coasta Pacificului, Valparaiso încântă cu străzi înguste, case colorate și o priveliște impresionantă asupra oceanului

 • Vina del Mar

Cunoscută drept “minunea Oceanului Pacific”, Vina del Mar atrage cu plajele sale aurii, grădinile luxuriante și clădirile elegante

 • Ahu Akivi

Această zonă este vestită pentru cele 7 statui Moai restaurate, care oferă o privire fascinantă în cultura și istoria insulei Rapa Nui

 • Rocile megalitice de la Puna Pau

Aici veți descoperi formațiuni stâncoase misterioase, sculptate de civilizațiile antice, care ascund povești și enigme fascinante.

 

 

 

Vizitează Chile 
tot timpul anului în special în perioada aprilie - noiembrie 
Clima: tropicală umedă și subtropicală.
Moneda: peso chilian
De luat în bagaj: pastile pentru malarie, cremă de protecție solară, haine impermeabile și rezistente la vânt, spray de insecte, bocanci pentru munte și ochelari de soare.
Ce să cumpărați: bijuterii din argint sau cupru
Mancare și bautură: Pastel de choclo (carne de vita tocata amestecată cu mai multe condimente - usturoi, ceapa, chimen, oregano, sare, piper - si acoperita cu foietaj pe baza de faina de porumb si unt, pusa la cuptor incins pentru 30-40 de minute).  Vin. Chile fiind recunoscută pentru vinurile de calitate. Pisco, un brandy special făcut din struguri de tip muscat.
Recomandări: Beți doar apa imbuteliata, nu mancati salate sau legume negatite. Recomandam vaccinurile impotriva febrei galbene, meningitei, poliomietitei, tetanosului, difteriei si rabiei. 

 

 

 • Bilet de avion Bucureşti - Santiago de Chile - Bucureşti
 • Bilet de avion Santiago de Chile - Insula Paştelui
 • Taxe de aeroport
 • 8 nopţi cazare cu mic dejun la hotel 4* conform cu itinerariul
 • Asistenţa turistică 
 • Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei
 • Vizite Santiago de Chile, Insula Paştelui, Valparaiso
 • Mesele specificate în program

 

 

 • Supliment plecare de Paşte/Revelion 950 euro/persoană 
 • Asigurare medicală
 • Asigurare storno

Suplimente cazare:

 • supliment single - 840 euro
 •  A treia persoană în cameră dublă - 2800 euro
 • Copil 2 – 11.99 ani în cameră cu părinții - 2240 euro


*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului


circuit America de Sud, vacanta America de Sud, circuit Chile, vacanta Insula Pastelui, circuit Insula Pastelui, Santiago de Chile, Moai

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
5,96000EUR
8 nopti

Info Practic

Vizitează Chile 
tot timpul anului în special în perioada aprilie - noiembrie 
Clima: tropicală umedă și subtropicală.
Moneda: peso chilian
De luat în bagaj: pastile pentru malarie, cremă de protecție solară, haine impermeabile și rezistente la vânt, spray de insecte, bocanci pentru munte și ochelari de soare.
Ce să cumpărați: bijuterii din argint sau cupru
Mancare și bautură: Pastel de choclo (carne de vita tocata amestecată cu mai multe condimente - usturoi, ceapa, chimen, oregano, sare, piper - si acoperita cu foietaj pe baza de faina de porumb si unt, pusa la cuptor incins pentru 30-40 de minute).  Vin. Chile fiind recunoscută pentru vinurile de calitate. Pisco, un brandy special făcut din struguri de tip muscat.
Recomandări: Beți doar apa imbuteliata, nu mancati salate sau legume negatite. Recomandam vaccinurile impotriva febrei galbene, meningitei, poliomietitei, tetanosului, difteriei si rabiei.