Circuit Scotia si Loch Ness

Circuit Scotia si Loch Ness
Cel mai bun pret
de la 520EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Scotia si Loch Ness Circuit Scotia si Loch Ness Circuit Scotia si Loch Ness Circuit Scotia si Loch Ness Circuit Scotia si Loch Ness Circuit Scotia si Loch Ness Circuit Scotia si Loch Ness Circuit Scotia si Loch Ness Circuit Scotia si Loch Ness Circuit Scotia si Loch Ness Circuit Scotia si Loch Ness Circuit Scotia si Loch Ness Circuit Scotia si Loch Ness Circuit Scotia si Loch Ness Circuit Scotia si Loch Ness Circuit Scotia si Loch Ness

Scotia si Loch Ness

Scotia, pe langa faptul ca este o tara de-a dreptul superba, mai are si povesti fascinante de ascultat. Sa nu mai spunem de purtatorii de kilt. Da, acolo barbatii poarta fuste!

 

Ziua 1: Bucuresti - Glasgow

Intalnire cu reprezentantul J'lnfo Tours pe aeroportul din Bucuresti pentru zborul catre Glasgow. Cuvîntul Glasgow înseamnâ în limba scotianâ "loc înverzit". Orasul este unul dintre putinele locuri unde arhitectura Victoriana monumentala imbraca totul in istorie, in timp ce oamenii si-au pastrat neatinsa ospitalitatea si bucuria de a intampina turistii. Ne indreptam catre hotel. Cazare in Glasgow, Hotel Novotel Glasgow Center 3*, 181 Pitt St, Glasgow sau similar. Dupa amiaza - timp liber.

 

Ziua 2: Glasgow

Tur panoramic al orasului Glasgow, cu urmatoarele obiective turistice: Piata George strajuita de o impresionanta colectie de statui ale unor personaje printre care si  Regina Victoria , Parcul Pollok, Parcul Bellahouston, Palatul Poporului, Universitatea,o combinatie remarcabila de educatie,cultura arta si parcuri si  Catedrala Gotica, cea mai complexa dintre toate catedralele Scotiei,  o neobisnuita biserica dubla, una deasupra celeilalte, dedicata sfantului protector al orasului Glasgow: St Mungo.. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 3: Glasgow - Edinburgh

 Excursie optionala in Edinburgh, capitala Scotiei, unde vom admira Castelul, care este cel mai vizitat castel din Scotia, popular nu numai fiindca este inima simbolica a Sotiei si si din cauza vederilor de pe meterezele sale. Urmeaza  fortareata antica, Palatul Holyroodhouse, resedinta oficiala a monarhilor Scotiei din sec. XV, Cladirea Parlamentului si Catedrala St. Giles lacas de cult inca din anul 854. Edinburgh a fost denumit ‘Atena Nordului’ datorita numeroaselor cladiri in stil neo-clasic grecesc. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 4: Glasgow - Loch Ness (291 km)

Timp liber sau excursie optionala la Lacul Loch Ness.  Vom vizita Castelul Stirling, ridicat pe un deal vulcanic cu stanci abrupte, Balmoral Castle, principala resedinta de vara a familiei regale britanice. Ajungem la Inverness, locul asa-numitilor "highlanders" si ne vom intoarce in Glasgow, mergand pe malul Lacului Loch Ness, locul legendar al monstrului Nessie. In Drumnadrochit vom vizita expozitia dedicata legendarului monstru. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 5: Glasgow

Timp liber. Va recomandam sa vizitati Riverside Museum - unul dintre muzeele de varf ale Europei. Descoperim aici nu doar picturi si sculpturi, ci si obiecte care au transportat oamenii de-a lungul secolelor - de la locomotive sud-africane de secol XIX pana la biciclete si modele de vase. Exista chiar si o reconstituire a Glasgow-ului de acum 100 de ani! Atractiva poate fi si o plimbare cu barca pe raul Clyde. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 6: Glasgow - Bucuresti

Transfer la aeroport pentru zborul inapoi spre Bucuresti. Mese incluse: mic dejun la hotel.

 

Vezi aici si oferta de circuit in Anglia-Scotia-Irlanda

  • Excursie la Lacul Loch Ness - 77 euro / persoana si include transfer, transport, ghid
  • Excursie la Edinburg - 120 euro / persoana si include transfer, transport, ghid

 

* Excursiile optionale sunt nerambursabile.

Orasul Glasgow, cu urmatoarele obiective turistice: Piata George, Parcul Pollok, Parcul Bellahouston, Palatul Poporului, Universitatea, Catedrala Gotica
Edinburgh, capitala Scotiei, unde vom admira Castelul, care este cel mai vizitat castel din Scotia, fortareata antica

Palatul Holyroodhouse, resedinta oficiala a monarhilor Scotiei din sec. XV

Cladirea Parlamentului

Catedrala St. Giles

Lacul Loch Ness

Balmoral Castle

Riverside Museum

Raul Clyde

Plecari   Sosiri

Bucuresti-06.25 - Milano-07.25

Milano-08.25 - Bucuresti-11.35

Clima: temperata, ploioasa

Moneda: lira sterlina

Limba: engleza

Perioada recomandata: mai - septembrie

Ce sa luati in bagaj: haine si incaltari comode, pelerina de ploaie

Ce sa cumparati: Whisky scotian, bautura traditionala pe care o puteti degusta initial in pub-urile din oras, stofe ecosez - tartan si, de ce nu, un kilt.

Mancarea si bautura: Haggis este felul de mâncare naţional la scoţieni, fiind compus dintr-o cantitate mică de organe sau carne care serveşte drept umplutură într-un stomac de oaie sau de porc, supa cullen skink (pregatita din: cartofi, ceapa si peste afumat), fructe de mare.

Bilet de avion Bucuresti - Glasgow - Bucuresti

5 nopti de cazare cu mic dejun si cina

Transport cu autocarul /microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei

Asistenta turistica

Taxele de aeroport  90 euro / persoana

Taxele de oras

Asigurarea medicala

Asigurare storno

Excursiile optionale propuse

Alte intrari la obiectivele turistice care nu au fost mentionate ca fiind incluse

Supliment hoteluri 4* - 200 euro/persoana

Supliment obligatoriu plecare Paste 160 euro/persoana

 

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului.

 

vacanta Scotia 2019, oferte circuite Scotia, circuit Scotia 2019, citybreak Scotia 2019, tur Glasgow, tur Edinburgh, vacanta Loch Ness 2019, vacanta Europa 2019

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
1,04000EUR
5 nopti

Info Practic

Clima: temperata, ploioasa

Moneda: lira sterlina

Limba: engleza

Perioada recomandata: mai - septembrie

Ce sa luati in bagaj: haine si incaltari comode, pelerina de ploaie

Ce sa cumparati: Whisky scotian, bautura traditionala pe care o puteti degusta initial in pub-urile din oras, stofe ecosez - tartan si, de ce nu, un kilt.

Mancarea si bautura: Haggis este felul de mâncare naţional la scoţieni, fiind compus dintr-o cantitate mică de organe sau carne care serveşte drept umplutură într-un stomac de oaie sau de porc, supa cullen skink (pregatita din: cartofi, ceapa si peste afumat), fructe de mare.