Circuit Scotia si Loch Ness

Circuit Scotia si Loch Ness
Cel mai bun pret
de la 895EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Scotia si Loch Ness Circuit Scotia si Loch Ness Circuit Scotia si Loch Ness Circuit Scotia si Loch Ness Circuit Scotia si Loch Ness Circuit Scotia si Loch Ness Circuit Scotia si Loch Ness Circuit Scotia si Loch Ness Circuit Scotia si Loch Ness Circuit Scotia si Loch Ness Circuit Scotia si Loch Ness Circuit Scotia si Loch Ness

Scoția și Loch Ness

 

Ziua 1: Bucureşti - Glasgow 

Întâlnire cu reprezentantul J'lnfo Tours pe aeroportul din Bucureşti pentru zborul către Glasgow. Ne îndreptăm către hotel. Cazare în Glasgow, Hotel Novotel Glasgow Center 3*. Timp liber. 

  
 

Ziua 2: Glasgow 

Tur panoramic al oraşului, cu următoarele obiective turistice: Piaţa George, străjuită de o impresionantă colecţie de statui ale unor personaje printre care şi  Regina Victoria , Parcul Pollok, Parcul Bellahouston, Palatul Poporului, Universitatea,  Catedrala Gotică, cea mai complexă dintre toate catedralele Scoţiei,  o neobişnuită biserică dublă, una deasupra celeilalte, dedicată sfântului protector al oraşului Glasgow: St Mungo.  

  

Ziua 3: Glasgow – Edinburgh 

Excursie în Edinburgh, capitala Scoţiei, unde vom admiră Castelul, care este cel mai vizitat din Scoţia. Urmează  fortăreaţa antică, Palatul Holyroodhouse, reşedinţa oficială a monarhilor Scoţiei din sec. XV, Clădirea Parlamentului şi Catedrala St. Giles, lăcaş de cult încă din anul 854. Edinburgh a fost denumit ‘Atena Nordului’ datorită numeroaselor clădiri în stil neo-clasic grecesc.

  

Ziua 4: Glasgow – Loch Ness (291 km) 

Timp liber sau excursie opţională la Lacul Loch Ness.  Vom vizită Castelul Stirling, ridicat pe un deal vulcanic cu stânci abrupte, Castelul Balmoral, principala reşedinţă de vară a familiei regale britanice. Ajungem la Inverness, locul aşa-numiţilor "highlanders" şi ne vom întoarce în Glasgow, mergând pe malul Lacului Loch Ness casa legendarului monstru Nessie. În Drumnadrochit vom vizită expoziţia dedicată acestuia.  

  

Ziua 5: Glasgow 

Timp liber. Va recomandăm să vizitaţi Riverside Museum – unul dintre muzeele de vârf ale Europei. Descoperim aici nu doar picturi şi sculpturi, ci şi mijloace de transport, de la locomotive sud-africane de secol XIX până la biciclete şi modele de vase. Există chiar şi o reconstituire a Glasgow-ului de acum 100 de ani. Atractivă poate fi şi o plimbare cu barcă pe râul Clyde. 
 

 

Ziua 6: Glasgow - Bucureşti 

Transfer la aeroport pentru zborul înapoi spre Bucureşti. 

 

Vezi aici si oferta de circuit in Anglia-Scotia-Irlanda

  • Excursie la Lacul Loch Ness - 98 euro / persoană

 

* Excursiile opționale sunt nerambursabile.

* Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un grup de minimum 20 persoane. Pentru un grup mai mic, tarifele excursiilor se recalculează. 

Glasgow: Piata George, Parcul Pollok, Parcul Bellahouston, Palatul Poporului, Universitatea, Catedrala Gotica
Edinburgh, capitala Scotiei, unde vom admira Castelul, care este cel mai vizitat castel din Scotia, fortareata antica

Palatul Holyroodhouse, resedinta oficiala a monarhilor Scotiei din sec. XV

Cladirea Parlamentului

Catedrala St. Giles

Lacul Loch Ness

Balmoral Castle

Riverside Museum

Raul Clyde

 

Vizitează Scoția 
în perioada mai – septembrie
Clima: temperată, ploioasă
Moneda: lira sterlină 
De luat în bagaj: încălțăminte comodă, pelerină de ploaie
De cumpărat: Whisky scoțian, stofe ecosez – tartan și, de ce nu, un kilt.
Mancare și băutură: Haggis, mâncarea naţională la scoţieni, este stomac de oaie sau de porc umplut cu o cantitate mică de organe sau carne, supa cullen skink (pregatita din cartofi, ceapa si peste afumat), fructe de mare.

Bilet de avion Bucureşti - Glasgow - Bucureşti 
5 nopţi de cazare cu mic dejun
Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei 
Asistenţă turistică

 


Asigurare medicală 
Asigurare storno 
Excursiile opţionale propuse 
Alte intrări la obiectivele turistice care nu au fost menţionate ca fiind incluse

 

Supliment demipensiune:  160 euro/persoană (5 cine)

Supliment hotel 4* - 350 euro/persoana (5 nopti)

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului.

 

vacanta Scotia 2022, oferte circuite Scotia, circuit Scotia 2022, citybreak Scotia 2022, tur Glasgow, tur Edinburgh, vacanta Loch Ness 2020, vacanta Europa 2022

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
1,79000EUR
5 nopti

Info Practic

Vizitează Scoția 
în perioada mai – septembrie
Clima: temperată, ploioasă
Moneda: lira sterlină 
De luat în bagaj: încălțăminte comodă, pelerină de ploaie
De cumpărat: Whisky scoțian, stofe ecosez – tartan și, de ce nu, un kilt.
Mancare și băutură: Haggis, mâncarea naţională la scoţieni, este stomac de oaie sau de porc umplut cu o cantitate mică de organe sau carne, supa cullen skink (pregatita din cartofi, ceapa si peste afumat), fructe de mare.