Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene

Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene
Cel mai bun pret
de la 390EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene

Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene

Ziua 1: Bucuresti – Napoli

Intalnire pe aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul J’Info Tours pentru zborul catre Napoli. Sosire si transfer la Hotel La Costiera 4* (adresa: Via Domitiana km 46, 80014 Giugliano in Campania) / similar. Mese incluse: cina.

 

Ziua 2: Tur Costa Amalfi

Vizita pe Coasta Amalfitana - incepem cu Positano, ce este pozitionat pe un ax vertical, un oras cu gradini luxuriante care coboara in trepte catre mare, Positano este azi una dintre cele mai renumite statiuni de pe coasta.

Amalfi este un oras cu un aspect spaniol cu magnifica catedrala Sf. Andrea si Piazza del Duomo. Ultima oprire este in Ravello, un loc de neuitat “suspendat” intre cer si mare. Ravello este faimos pentru privelistile ce pot fi admirate de  sus,dar si pentru monumentele sale precum Villa Rufolo si Villa Cimbrone.

Mese incluse: mic dejun si cina.

 

Ziua 3: Napoli

Excursie optionala Napoli - Turul orasului (8 ore), ce include: Castel Nuovo, este cea mai cunoscuta constructie a orasului si reprezinta o fortareata comandată de către regele Carol I; Teatrul San Carlo, Galeriile Umberto I, Piazza del Plebiscito, Palatul Regal a fost construit de - Domenico Fontana pe locul vechiului palat viceregal la începutul secolului al XVIII-lea functionand ca resedintă regala până la sfarsitul secolului când familia regală s-a mutat în noul palat de la Caserta; Basilica San Francesco di Paola este o biserică situată în Piazza Plebiscito vizavi de Palatul Regal.

Mese incluse: mic dejun si cina.

Tarif informativ – 35 euro/persoana, include: transport privat si asistenta turistica in limba romana. Nu sunt incluse intrarile.

 

Ziua 4: Vezuviu & Pompei

Excursie optionala de o zi (8 ore) la Vulcanul Vezuviu devenit cunoscut dupa ce a erupt, devastand prosperele orase romane Pompei si Herculaneum. Vulcanul Vezuviu se afla la altitudinea de 1200 m, unde vom putea ajunge chiar pe craterul vulcanului.

Continuam cu Pompei – “orasul mort”. Obiective turistice: Casa dei Vetii, casa negustorilor bogati; Casa Faunului, o casa de mari dimensiuni; Forumul, piata publica; Teatrul  Mare, Casa Misterelor, Gradina Fugarilor. Mese incluse: mic dejun si cina.

Tarif informativ – 66 euro/persoana, include: transport privat si asistenta turistica in limba romana. Nu sunt incluse intrarile (Vezuviu aprox. 10 euro, Pompei aprox. 12 euro).

 

Ziua 5: Insula Capri

Excursie optionala de o zi (8 ore) in legendara Insula Capri - insula apreciata pentru frumusetea ei inca din timpul imparatilor Augustus si Tiberius. Se viziteaza celebra Piazzetta, Gradinile Auguste, Vila San Michele din Anacapri si posibilitate de vizita la Grota Albastra in functie de timp.

Vizitarea ei se face doar in barci speciale, care pot fi inchiriate din micul port din apropiere. Din nefericire, Grotta Azzura nu poate fi vizitata decat atunci cand marea este foarte linistita, pe timpul refluxului.

Mese incluse: mic dejun si cina.

Tarif informativ – 97 euro/persoana, include: transfer privat in port, bilet de ferry, asistenta turistica in limba romana. Nu sunt incluse turul cu ghid local (aprox. 24 euro) si Grotta Azzura (aprox. 39 euro).

 

Ziua 6: Roma si Vatican

Excursie optionala de o zi (12 ore) la Roma si Vatican, resedinta teritoriala a Sfantului Scaun, entitate institutionala reprezentata de Papa si prin urmare principala resedinta ecleziastica a Bisericii Catolice. Dupa-amiaza, timp liber in Roma pentru a vizita centrul anticei capitale a Imperiului Roman: Colosseum-ul, Forumul, Via del Corso (principala artera comerciala a Romei), Piazza Navona, Panteonul, Piazza Spagna, Piazza del Popolo.

Mese incluse: mic dejun si cina.

Tarif informativ – 88 euro/persoana, include: transport privat si asistenta turistica in limba romana. Nu sunt incluse intrarile.

 

Ziua 7: Palatul Regal Caserta

Excursie optionala (8 ore) la Caserta este renumita pentru incantatorul Palat Regal si gradinile sale cu fantani spectaculoase. Palatul Regal din Caserta - La Reggia - se afla pe lista de patrimoniu mondial UNESCO. Constructia a fost realizata in secolul XVIII, de catre arhitectul italian Luigi Vanvitelli, ca resedinta pentru regii de Bourbon ai Siciliei si Napoli.

Planul palatului are o forma dreptunghiulara, masurand 247 m pe 184 m. Gradina din jurul palatului se intinde pe 120 de hectare si este inspirata de gradinile palatului Versailles. Parcul incepe de la fatada posterioara si flancheaza alei cu cascade si fantani artificiale.

Mese incluse: mic dejun si cina.

Tarif informativ – 65 euro/persoana, include: transport privat si asistenta turistica in limba romana. Nu este inclusa intrarea la castel (aprox. 8 euro).

 

Ziua 8: Napoli – Bucuresti

Transfer la aeroport pentru zborul inapoi spre Bucuresti. Mese incluse: mic dejun.

- Napoli - 35 euro/persoana

- Pompei & Vezuviu – 66 euro/persoana

- Insula Capri – 97 euro/persoana

- Roma & Vatican – 88 euro/persoana

- Caserta – 65 euro/persoana.

 

* Tarifele excursiilor optionale sunt calculate pentru un grup de 30  persoane. Pentru un numar mai mic de persoane, tariful se va recalcula.

Grup minim 30 pers.

** Excursiile optionale sunt nerambursabile.


Coasta amalfitana se intinde din golful Napoli pana in golful Salerno pe o suprafata de 134 km2 si este trecuta in patrimoniu UNESCO.

Cultura citricelor pe Coasta Amalfitana este cea mai renumita, stiut fiind faptul ca anumite specii de lamai si citrice erau cunoscute inca de pe timpul romanilor, fapt demonstrat de picturile murale sau mozaicurile din Pompei si Herculaneum.

Limoncello, digestivul traditional al Italiei, se pare ca provine, potrivit legendelor, in special din golful Napoli, peninsula Sorrentino si Coasta Amalfi, dar se produce si in Sicilia, in sudul Frantei, si Malta. Originea exacta este discutabila, insa ceea ce se stie sigur este ca limoncello este doua bautura alcoolica traditionala a Italiei.

Bucuresti-Napoli 13.20-14.25

Napoli-Bucuresti 15.10-18.05

Clima: mediteraneana-umeda

Perioade recomandate: aprilie-iunie

Ce sa luati in bagaj: haine si incaltari comode, bratari anti-tantari, aparat de fotografiat

Ce sa cumparati: vin, obiecte din ceramic, sculpturi din  piatra de marmura sau alabastru   

Mancare si bautura:  salata ‘’ panzanella’’ care contine paine nesarata rosii, busuioc, si otet; supa  ‘’Pappa al pomodoro’ ’- o supa crema care contine rosii, usturoi si busuioc.

Bilet de avion Bucuresti - Napoli – Bucuresti

7 nopti de cazare cu demipensiune in zona Napoli

Transferuri aeroport-hotel-aeroport

BONUS - Tur Coasta Amalfitana inclus: Positano-Amalfi-Ravello, vizite conform program

Asistenta turistica in limba romana

Taxe de aeroport 125 euro/persoana

Taxa de oras

Taxele de intrare la obiective

Asigurarea medicala, asigurarea storno

Excursiile optionale

Alte servicii neincluse in program

Supliment obligatoriu plecari aprilie-mai 79 euro/persoana

 

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

Tur Coasta Amalfitana inclus: Positano - Amalfi - Ravello

Vacanta Amalfi, vacanta Coasta Amalfi, sejururi Italia, vacanta Italia, circuit Italia, circuit Amalfi, excursie Italia, excursie Coasta Amalfi, excursie Amalfi, Napoli, Vezuviu, despre Pompei, excursie Pompei, Insula Capri, excursie Insula Capri, Positano, Ravello

Rezervare online

Serviciu Perioade Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Perioade
Disponibilitate
disponibil
Pret
78000EUR
7 nopti

Info Practic

Clima: mediteraneana-umeda

Perioade recomandate: aprilie-iunie

Ce sa luati in bagaj: haine si incaltari comode, bratari anti-tantari, aparat de fotografiat

Ce sa cumparati: vin, obiecte din ceramic, sculpturi din  piatra de marmura sau alabastru   

Mancare si bautura:  salata ‘’ panzanella’’ care contine paine nesarata rosii, busuioc, si otet; supa  ‘’Pappa al pomodoro’ ’- o supa crema care contine rosii, usturoi si busuioc.