Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene

Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene
Cel mai bun pret
de la 490EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene

Coasta Amalfitană - Perla Mării Tireniene

Ziua 1: București – Napoli 

Întâlnire pe aeroportul Henri Coandă cu reprezentantul J’Info Tours pentru zborul către Napoli.

Sosire Napoli si  tur panoramic Coasta Amalfitană.Positano este poziționat pe un ax vertical, un oraș cu grădini luxuriante care coboară în trepte către mare.  Positano este una dintre cele mai renumite stațiuni de pe coasta. Continuăm cu Amalfi, un oraș cu un aspect spaniol cu magnifica catedrală Sf. Andrea și Piazza del Duomo. Sosire și transfer la hotel 3*, zona Napoli.   

 

Ziua 2: Napoli

Excursie optională - Turul orașului Napoli, ce include: Castel Nuovo, cea mai cunoscută construcție a orașului, o fortăreață ridicată sub comanda regelui Carol I, Teatrul San Carlo, Galeriile Umberto I, Piazza del Plebiscito. Turul continuă cu Palatul Regal, construit de Domenico Fontana,  pe locul vechiului palat viceregal, la începutul secolului XVIII, Basilica San Francesco di Paola, o biserică situată în Piazza Plebiscito, vizavi de Palatul Regal. 

 

Ziua 3: Vezuviu & Pompei 

Excursie opțională la Vulcanul Vezuviu devenit cunoscut după ce a erupt, devastând prosperele orașe romane Pompei și Herculaneum. Vulcanul Vezuviu se află la altitudinea de 1200 m.  Vom putea ajunge chiar pe craterul vulcanului. Continuăm cu Pompei – orașul mort. Obiective turistice de văzut în Pompei: Casa dei Vettii - casa negustorilor bogați,  Casa Faunului, Forumul - piața publică; Teatrul  Mare, Casa Misterelor, Grădina Fugarilor.  

  

Ziua 4: Insula Capri 

Excursie opțională în legendara Insulă Capri, apreciata pentru frumusețea ei încă din timpul împăraților Augustus și Tiberius. Se vizitează: celebra Piazzetta, Grădinile Auguste, Vila San Michele din Anacapri. Exista posibilitatea de a vizita și  Grota Albastră, în funcție de vreme. Vizitarea ei se face doar în bărci speciale, care pot fi închiriate din micul port din apropiere. Grotta Azzura poate fi vizitată doar atunci când marea este foarte liniștită, pe timpul refluxului. 

  

Ziua 5: Roma și Vatican 

Excursie opțională la Roma și Vatican - reședința teritorială a Sfântului Scaun, entitate instituțională reprezentată de Papă și prin urmare principala reședință ecleziastică a Bisericii Catolice. După-amiaza, timp liber în Roma pentru a vizita centrul anticei capitale a Imperiului Roman: Colosseum-ul, Forumul, Via del Corso (principala arteră comercială a Romei), Piazza Navona, Panteonul, Piazza Spagna, Piazza del Popolo. 

  

Ziua 6: Palatul Regal Caserta 

Excursie opțională la Caserta, renumită pentru încântătorul Palat Regal și grădinile sale cu fântâni spectaculoase. Palatul Regal din Caserta -La Reggia -se află pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Construcția a fost realizată în secolul XVIII, de către arhitectul italian Luigi Vanvitelli, ca reședință pentru regii de Bourbon ai Siciliei și Napoli. 
Planul palatului are o formă dreptunghiulară. Grădina din jurul palatului se întinde pe 120 de hectare și este inspirată de grădinile palatului Versailles. Parcul începe de la fațada posterioară și flanchează alei cu cascade și fântâni artificiale. 


Ziua 7: Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Ischia. 

 

Ziua 8: Napoli – București 

Transfer la aeroport pentru zborul înapoi spre București.

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

Napoli - 44 euro/persoană

Pompei & Vezuviu – 85 euro/persoană

Insula Capri – 106 euro/persoană

Roma & Vatican – 107 euro/persoană

Caserta – 84 euro/persoană

Insula Ischia - 84 euro/persoana

 

* Tarifele excursiilor opţionale sunt calculate pentru un grup de 20 de persoane. Pentru un număr mai mic de persoane, tariful se va recalcula.

** Excursiile opţionale sunt nerambursabile.


 

Plecare de Paște

APR 23 București H. Coandă – Napoli 13:00 – 14:00 (W6 3153)

APR 30 Napoli – București H. Coandă 14:35 – 17:35 (W6 3154)

Vizitează Coasta Amalfitană 
în perioada aprilie – iunie si septembrie - octombrie 
Clima: mediteraneană - umedă, cu ierni blânde și veri călduroase
Moneda: euro
De luat în bagaj: pălărie de soare, cremă cu protecție solară, haine comode din fibre naturale, încălțăminte comodă, brățări anti-țânțar. 
De cumpărat: vin, obiecte din ceramică, sculpturi din piatră de marmură sau alabastru
Mâncare și băutură: pastele, pizza, lasagna, Tiramisu, fructe de mare, salată Panzanella, care conține pâine, rosii, busuio, Pappa al pomodoro, o supa crema care conține: roșii, usturoi si busuioc.

Bilete de avion București - Napoli – București
7 nopți cazare hotel 3*, în zona Napoli
Mic dejun și cină (meniu turist) 
Transferuri aeroport-hotel-aeroport
Tur Coasta Amalfitana și vizite conform program
Asistență turistică în limba română

Taxe de aeroport 165 euro/persoană

Bagaj de cală

Servicii check in 

Taxă de oraș

Taxe de intrare la obiective

Asigurare medicală

Excursii opționale 

Alte servicii neincluse în program

Supliment plecare Paste 78 euro/persoană

Supliment plecare septembrie 99 euro/persoană

Supliment plecare octombrie  68 euro/persoană

 

 

Vacanta Amalfi, vacanta Coasta Amalfi, sejururi Italia, vacanta Italia, circuit Italia, circuit Amalfi, excursie Italia, excursie Coasta Amalfi, excursie Amalfi, Napoli, Vezuviu, despre Pompei, excursie Pompei, Insula Capri, excursie Insula Capri, Positano, Ravello

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
98000EUR
7 nopti

Info Practic

Vizitează Coasta Amalfitană 
în perioada aprilie – iunie si septembrie - octombrie 
Clima: mediteraneană - umedă, cu ierni blânde și veri călduroase
Moneda: euro
De luat în bagaj: pălărie de soare, cremă cu protecție solară, haine comode din fibre naturale, încălțăminte comodă, brățări anti-țânțar. 
De cumpărat: vin, obiecte din ceramică, sculpturi din piatră de marmură sau alabastru
Mâncare și băutură: pastele, pizza, lasagna, Tiramisu, fructe de mare, salată Panzanella, care conține pâine, rosii, busuio, Pappa al pomodoro, o supa crema care conține: roșii, usturoi si busuioc.