Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene

Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene
Cel mai bun pret
de la 895EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene

Coasta Amalfitană - Perla Mării Tireniene

Ziua 1: București – Napoli 

Întâlnire pe aeroportul Henri Coandă cu reprezentantul J’Info Tours pentru zborul către Napoli.

Sosire Napoli si  tur panoramic de Napoli . Ajunsi in Napoli , incepem vacanta cu un tur panoramic de Napoli .

Cazare hotel 3* zona Napoli .  

 

Ziua 2: Napoli

Excursie opțională pe Coasta Amalfitană.Positano este poziționat pe un ax vertical, un oraș cu grădini luxuriante care coboară în trepte către mare.  Positano este una dintre cele mai renumite stațiuni de pe coasta. Continuăm cu Amalfi, un oraș cu un aspect spaniol cu magnifica catedrală Sf. Andrea și Piazza del Duomo. 

 

Ziua 3: Vezuviu & Pompei (excursii opționale)

Excursie la Vulcanul Vezuviu devenit cunoscut după ce a erupt, devastând prosperele orașe romane Pompei și Herculaneum. Vulcanul Vezuviu se află la altitudinea de 1200 m.  Vom putea ajunge chiar pe craterul vulcanului. Continuăm cu Pompei – orașul mort. Obiective turistice de văzut în Pompei: Casa dei Vettii - casa negustorilor bogați,  Casa Faunului, Forumul - piața publică; Teatrul  Mare, Casa Misterelor, Grădina Fugarilor.  

  

Ziua 4: Insula Capri 

Excursie opțională în legendara Insulă Capri, apreciata pentru frumusețea ei încă din timpul împăraților Augustus și Tiberius. Se vizitează: celebra Piazzetta, Grădinile Auguste, Vila San Michele din Anacapri. Exista posibilitatea de a vizita și  Grota Albastră, în funcție de vreme. Vizitarea ei se face doar în bărci speciale, care pot fi închiriate din micul port din apropiere. Grotta Azzura poate fi vizitată doar atunci când marea este foarte liniștită, pe timpul refluxului. 

 

Ziua 5: Insula Ischia (optionala)

Petreceți-vă ziua pe insula verde luxuriană Ischia si scăpați de căldura și agitația din Napoli. Descoperiți curiozități la fiecare colț și minunați-va de frumusețea naturală a craterelor scufundate, a vârfurilor stâncoase și a dealurilor delavă ale insulei vulcanice. Luați feribotul din Napoli și ajungeți în portul Ischia. Folosește-ți timpul liber pentru a vizita Castelul Aragonez, legat de continent printr-un pod care a fost reconstruit de mai multe ori de-a lungul secolelor,deoarece este spălat de mare tot timpul! Explorați satul Sant Angelo, iubit de cei bogați și celebri care vor sa scape de mulțime. Admirați casele pline de culoare din zona complet pietonală- și greu accesibilă- si bucurați-vă de atmosfera mediteraneană relaxată a aleilor înguste, a gelateriei, a restaurantelor și a barurilor cu mese în aer liber.

 

Ziua 6: Palatul Regal Caserta 

Excursie opțională la Caserta, renumită pentru încântătorul Palat Regal și grădinile sale cu fântâni spectaculoase. Palatul Regal din Caserta -La Reggia -se află pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Construcția a fost realizată în secolul XVIII, de către arhitectul italian Luigi Vanvitelli, ca reședință pentru regii de Bourbon ai Siciliei și Napoli.  Planul palatului are o formă dreptunghiulară. Grădina din jurul palatului se întinde pe 120 de hectare și este inspirată de grădinile palatului Versailles. Parcul începe de la fațada posterioară și flanchează alei cu cascade și fântâni artificiale. 


 

Ziua 7: Fabrica de Limoncelo

Excursie optionala In Sorrento :Veți pleca spre Sorrento – un oraș romantic, frumos și pitoresc, preferat de scriitori, poeți, cântăreți și aristocrații europeni din secolele XVIII-XIX: Sofia Loren, Luciano Pavarotti și Lucho Dala. Vă veți plimba de-a lungul Piazza Tasso, strada comercială San Cesare, Catedrala, gradina orașului cu terase deasupra mării la o înălțime de 60 de metri. De aici veți avea o panoramă de neuitat asupra Golfului Napoli și Vezuviu. La intoarcere , facem o scurta oprire la o fabrica de limoncelo . 

 

 

Ziua 8: Napoli – București 

Transfer la aeroport pentru zborul înapoi spre București.

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

Insula Capri – 106 euro/persoană

Caserta – 84 euro/persoană

Insula Ischia - eur70 euro/persoana

 

* Tarifele excursiilor opţionale sunt calculate pentru un grup de 20 de persoane. Pentru un număr mai mic de persoane, tariful se va recalcula.

** Excursiile opţionale sunt nerambursabile.


 

 

Vizitează Coasta Amalfitană 
în perioada aprilie – iunie si septembrie - octombrie 
Clima: mediteraneană - umedă, cu ierni blânde și veri călduroase
Moneda: euro
De luat în bagaj: pălărie de soare, cremă cu protecție solară, haine comode din fibre naturale, încălțăminte comodă, brățări anti-țânțar. 
De cumpărat: vin, obiecte din ceramică, sculpturi din piatră de marmură sau alabastru
Mâncare și băutură: pastele, pizza, lasagna, Tiramisu, fructe de mare, salată Panzanella, care conține pâine, rosii, busuio, Pappa al pomodoro, o supa crema care conține: roșii, usturoi si busuioc.

Bilete de avion București - Napoli – București

Taxe de aeroport

7 nopți cazare hotel 3*, în zona Napoli

Mic dejun

Transferuri aeroport-hotel-aeroport

Tur Napoli și vizite conform program

Asistență turistică 

Bagaj de cală

Taxe de intrare la obiective

Asigurare medicală

Excursii opționale 

Supliment plecare Paste 78 euro/persoană

Supliment plecare septembrie 99 euro/persoană

Supliment plecare octombrie  68 euro/persoană

Supliment cină - 195 euro/persoană - 7 cine

Suplimente cazare: 

Single - 360 euro 

A 3-a persoană în cameră dublă - 895 euro

Copil 0 - 11,99 ani în cameră cu părinții - 490 euro 

 

 

 

Vacanta Amalfi, vacanta Coasta Amalfi, sejururi Italia, vacanta Italia, circuit Italia, circuit Amalfi, excursie Italia, excursie Coasta Amalfi, excursie Amalfi, Napoli, Vezuviu, despre Pompei, excursie Pompei, Insula Capri, excursie Insula Capri, Positano, Ravello

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
1,79000EUR
7 nopti

Info Practic

Vizitează Coasta Amalfitană 
în perioada aprilie – iunie si septembrie - octombrie 
Clima: mediteraneană - umedă, cu ierni blânde și veri călduroase
Moneda: euro
De luat în bagaj: pălărie de soare, cremă cu protecție solară, haine comode din fibre naturale, încălțăminte comodă, brățări anti-țânțar. 
De cumpărat: vin, obiecte din ceramică, sculpturi din piatră de marmură sau alabastru
Mâncare și băutură: pastele, pizza, lasagna, Tiramisu, fructe de mare, salată Panzanella, care conține pâine, rosii, busuio, Pappa al pomodoro, o supa crema care conține: roșii, usturoi si busuioc.