Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene

Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene
Cel mai bun pret
895EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene

Coasta Amalfitan─â - Perla M─ârii Tireniene

Ziua 1: Bucure╚Öti – Napoli 

Întâlnire pe aeroportul Henri Coand─â cu reprezentantul J’Info Tours pentru zborul c─âtre Napoli.

Sosire Napoli si  tur panoramic de Napoli . Ajunsi in Napoli , incepem vacanta cu un tur panoramic de Napoli .

Cazare hotel 3* zona Napoli .  

 

Ziua 2: Napoli

Excursie op╚Ťional─â pe Coasta Amalfitan─â.Positano este pozi╚Ťionat pe un ax vertical, un ora╚Ö cu gr─âdini luxuriante care coboar─â în trepte c─âtre mare.  Positano este una dintre cele mai renumite sta╚Ťiuni de pe coasta. Continu─âm cu Amalfi, un ora╚Ö cu un aspect spaniol cu magnifica catedral─â Sf. Andrea ╚Öi Piazza del Duomo. 

 

Ziua 3: Vezuviu & Pompei (excursii op╚Ťionale)

Excursie la Vulcanul Vezuviu devenit cunoscut dup─â ce a erupt, devastând prosperele ora╚Öe romane Pompei ╚Öi Herculaneum. Vulcanul Vezuviu se afl─â la altitudinea de 1200 m.  Vom putea ajunge chiar pe craterul vulcanului. Continu─âm cu Pompei – ora╚Öul mort. Obiective turistice de v─âzut în Pompei: Casa dei Vettii - casa negustorilor boga╚Ťi,  Casa Faunului, Forumul - pia╚Ťa public─â; Teatrul  Mare, Casa Misterelor, Gr─âdina Fugarilor.  

  

Ziua 4: Insula Capri 

Excursie op╚Ťional─â în legendara Insul─â Capri, apreciata pentru frumuse╚Ťea ei înc─â din timpul împ─âra╚Ťilor Augustus ╚Öi Tiberius. Se viziteaz─â: celebra Piazzetta, Gr─âdinile Auguste, Vila San Michele din Anacapri. Exista posibilitatea de a vizita ╚Öi  Grota Albastr─â, în func╚Ťie de vreme. Vizitarea ei se face doar în b─ârci speciale, care pot fi închiriate din micul port din apropiere. Grotta Azzura poate fi vizitat─â doar atunci când marea este foarte lini╚Ötit─â, pe timpul refluxului. 

 

Ziua 5: Insula Ischia (optionala)

Petrece╚Ťi-v─â ziua pe insula verde luxurian─â Ischia si sc─âpa╚Ťi de c─âldura ╚Öi agita╚Ťia din Napoli. Descoperi╚Ťi curiozit─â╚Ťi la fiecare col╚Ť ╚Öi minuna╚Ťi-va de frumuse╚Ťea natural─â a craterelor scufundate, a vârfurilor stâncoase ╚Öi a dealurilor delav─â ale insulei vulcanice. Lua╚Ťi feribotul din Napoli ╚Öi ajunge╚Ťi în portul Ischia. Folose╚Öte-╚Ťi timpul liber pentru a vizita Castelul Aragonez, legat de continent printr-un pod care a fost reconstruit de mai multe ori de-a lungul secolelor,deoarece este sp─âlat de mare tot timpul! Explora╚Ťi satul Sant Angelo, iubit de cei boga╚Ťi ╚Öi celebri care vor sa scape de mul╚Ťime. Admira╚Ťi casele pline de culoare din zona complet pietonal─â- ╚Öi greu accesibil─â- si bucura╚Ťi-v─â de atmosfera mediteranean─â relaxat─â a aleilor înguste, a gelateriei, a restaurantelor ╚Öi a barurilor cu mese în aer liber.

 

Ziua 6: Palatul Regal Caserta 

Excursie op╚Ťional─â la Caserta, renumit─â pentru încânt─âtorul Palat Regal ╚Öi gr─âdinile sale cu fântâni spectaculoase. Palatul Regal din Caserta -La Reggia -se afl─â pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Construc╚Ťia a fost realizat─â în secolul XVIII, de c─âtre arhitectul italian Luigi Vanvitelli, ca re╚Öedin╚Ť─â pentru regii de Bourbon ai Siciliei ╚Öi Napoli.  Planul palatului are o form─â dreptunghiular─â. Gr─âdina din jurul palatului se întinde pe 120 de hectare ╚Öi este inspirat─â de gr─âdinile palatului Versailles. Parcul începe de la fa╚Ťada posterioar─â ╚Öi flancheaz─â alei cu cascade ╚Öi fântâni artificiale. 

 

sau

 

Roma si Vatican

Excursie optionala de o zi(12 ore) la Roma si Vatican, resedinta teritoriala a Sfantului Scaun, entitate institurionala reprezentata de Papa si prin urmare principala resedinta ecleziastica a Bisericii Catolice. Dupa-amiaza timp liber in Roma pentru a vizita centrul anticei capitale a Imperiului Roman: Coloseum-ul, Forumul, Via del Corso (principala artera comerciala a Romei) Piazza Navona, Panteonul, Piazza Spagna, Piazza del Popolo.


 

Ziua 7: Fabrica de Limoncelo

Excursie optionala In Sorrento :Ve╚Ťi pleca spre Sorrento – un ora╚Ö romantic, frumos ╚Öi pitoresc, preferat de scriitori, poe╚Ťi, cânt─âre╚Ťi ╚Öi aristocra╚Ťii europeni din secolele XVIII-XIX: Sofia Loren, Luciano Pavarotti ╚Öi Lucho Dala. V─â ve╚Ťi plimba de-a lungul Piazza Tasso, strada comercial─â San Cesare, Catedrala, gradina ora╚Öului cu terase deasupra m─ârii la o în─âl╚Ťime de 60 de metri. De aici ve╚Ťi avea o panoram─â de neuitat asupra Golfului Napoli ╚Öi Vezuviu. La intoarcere , facem o scurta oprire la o fabrica de limoncelo . 

 

Ziua 8: Napoli – Bucure╚Öti 

Transfer la aeroport pentru zborul înapoi spre Bucure╚Öti.

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

 

 • Insula Capri 
 • Caserta 
 • Insula Ischia 
 • Roma si Vatican

 

* Tarifele excursiilor opţionale sunt calculate pentru un grup de 20 de persoane. Pentru un număr mai mic de persoane, tariful se va recalcula.

** Excursiile opţionale sunt nerambursabile.


 

 

Viziteaz─â Coasta Amalfitan─â 
în perioada aprilie – iunie si septembrie - octombrie 
Clima: mediteranean─â - umed─â, cu ierni blânde ╚Öi veri c─âlduroase
Moneda: euro
De luat în bagaj: p─âl─ârie de soare, crem─â cu protec╚Ťie solar─â, haine comode din ´Čübre naturale, înc─âl╚Ť─âminte comod─â, br─â╚Ť─âri anti-╚Ťân╚Ťar. 
De cump─ârat: vin, obiecte din ceramic─â, sculpturi din piatr─â de marmur─â sau alabastru
Mâncare ╚Öi b─âutur─â: pastele, pizza, lasagna, Tiramisu, fructe de mare, salat─â Panzanella, care con╚Ťine pâine, rosii, busuio, Pappa al pomodoro, o supa crema care con╚Ťine: ro╚Öii, usturoi si busuioc.

 

 • Bilete de avion Bucure╚Öti - Napoli – Bucure╚Öti
 • Taxe de aeroport
 • 7 nop╚Ťi cazare hotel 3*, în zona Napoli
 • Mic dejun
 • Transferuri aeroport-hotel-aeroport
 • Tur Napoli ╚Öi vizite conform program
 • Asisten╚Ť─â turistic─â 

 

 • Bagaj de cal─â
 • Taxe de intrare la obiective
 • Asigurare medical─â
 • Excursii op╚Ťionale 
 • Supliment plecare Paste 78 euro/persoan─â
 • Supliment plecare septembrie 99 euro/persoan─â
 • Supliment plecare octombrie  68 euro/persoan─â
 • Supliment cin─â - 195 euro/persoan─â - 7 cine

Suplimente cazare: 

 • Single - 360 euro 
 • A 3-a persoan─â în camer─â dubl─â - 895 euro
 • Copil 0 - 11,99 ani în camer─â cu p─ârin╚Ťii - 490 euro 

 

 

 

Vacanta Amalfi, vacanta Coasta Amalfi, sejururi Italia, vacanta Italia, circuit Italia, circuit Amalfi, excursie Italia, excursie Coasta Amalfi, excursie Amalfi, Napoli, Vezuviu, despre Pompei, excursie Pompei, Insula Capri, excursie Insula Capri, Positano, Ravello

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
1,79000EUR
7 nopti

Info Practic

Viziteaz─â Coasta Amalfitan─â 
în perioada aprilie – iunie si septembrie - octombrie 
Clima: mediteranean─â - umed─â, cu ierni blânde ╚Öi veri c─âlduroase
Moneda: euro
De luat în bagaj: p─âl─ârie de soare, crem─â cu protec╚Ťie solar─â, haine comode din ´Čübre naturale, înc─âl╚Ť─âminte comod─â, br─â╚Ť─âri anti-╚Ťân╚Ťar. 
De cump─ârat: vin, obiecte din ceramic─â, sculpturi din piatr─â de marmur─â sau alabastru
Mâncare ╚Öi b─âutur─â: pastele, pizza, lasagna, Tiramisu, fructe de mare, salat─â Panzanella, care con╚Ťine pâine, rosii, busuio, Pappa al pomodoro, o supa crema care con╚Ťine: ro╚Öii, usturoi si busuioc.