Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene

Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene
Cel mai bun pret
de la 390EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene Circuit Coasta Amalfitana - Perla Marii Tireniene

Ziua 1: Bucuresti - Napoli

Intalnire pe aeroportul Otopeni pentru zborul catre Napoli. Sosire si transfer la Hotel La Costiera 4*/Similar  (adresa: Via Domitiana km 46, 80014 Giugliano in Campania). Mese incluse: Cina

Ziua 2: Napoli - Tur Amalfi

Vizita pe Coasta Amalfitana, incepem cu Positano, ce este pozitionat pe un ax vertical, un oras cu gradini luxuriante care coboara in trepte catre mare, Positano este azi una dintre cele mai renumite statiuni de pe coasta. Amalfi este un oras cu un aspect spaniol cu magnifica catedrala Sf. Andrea si Piazza del Duomo. Ultima oprire este in Ravello, un loc de neuitat “suspendat” intre cer si mare. Ravello este faimos pentru privelistile ce pot fi admirate de  sus,dar si pentru monumentele sale precum Villa Rufolo si Villa Cimbrone. Mese incluse: mic dejun si cina

Ziua 3: Napoli

Excursie optionala Napoli - Turul orasului (8 ore) ce include: Castel Nuovo, este cea mai cunoscuta constructie a orasului si reprezinta o fortareata comandată de către regele Carol I; Teatrul San Carlo, Galeriile Umberto I, Piazza del Plebiscito, Palatul Regal a fost construit de - Domenico Fontana pe locul vechiului palat viceregal la începutul secolului al XVIII-lea functionand ca resedintă regala până la sfarsitul secolului când familia regală s-a mutat în noul palat de la Caserta; Basilica San Francesco di Paola este o biserică situată în Piazza Plebiscito vizavi de Palatul Regal. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 4: Napoli – Vezuviu & Pompei

Excursie optionala de o zi (8 ore) la Vulcanul Vezuviu devenit cunoscut dupa ce a erupt, devastand prosperele orase romane Pompei si Herculaneum. Vulcanul Vezuviu se afla la altitudinea de 3000 m, unde vom putea ajunge chiar pe craterul vulcanului. Continuam cu Pompei – “orasul mort”. Obiective turistice: Casa dei Vetii, casa negustorilor bogati; Casa Faunului, o casa de mari dimensiuni; Forumul, piata publica; Teatrul  Mare, Casa Misterelor, Gradina Fugarilor. Mese incluse: mic dejun si cina.

 

Ziua 5: Napoli – Insula Capri

Excursie optionala de o zi (8 ore) in legendara Insula Capri - insula apreciata pentru frumusetea ei inca din timpul imparatilor Augustus si Tiberius. Se viziteaza celebra Piazzetta, Gradinile Auguste, Vila San Michele din Anacapri si posibilitate de vizita la Grota Albastra in functie de timp. Vizitarea ei se face doar in barci speciale, care pot fi inchiriate din micul port din apropiere. Din nefericire, Grotta Azzura nu poate fi vizitata decat atunci cand marea este foarte linistita, pe timpul refluxului. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 6: Napoli – Roma- Vatican

Excursie optionala de o zi (12 ore) la Roma si Vatican, resedinta teritoriala a Sfantului Scaun, entitate institutionala reprezentata de Papa si prin urmare principala resedinta ecleziastica a Bisericii Catolice. Dupa-amiaza timp liber in Roma pentru a vizita centrul anticei Roma Imperiale: Piata Navona, Biserica in stil baroc, Sant'Agnese in Agone, Dealul Palatino, Circus Maximus - cel mai mare stadion din Roma antica, Teatro Marcello, Arco di Tito, Parcul Colle di Opio. Mese incluse: mic dejun si cina.

SAU

Excursie optionala (8 ore) la Sorrento + shopping. Sorrento este una dintre principalele destinatii turistice de pe Costa Amalfi, situata in Golful Napoli. Peisajul spectaculos cu stancile care cad in mare si hotelurile de lux au atras ai multe celebritati, printre care se numara si cei mai mari tenori italieni, Enrico Caruso si Luciano Pavarotti. Un celebru produs al orasului este lichiorul de lamaie Limoncello. Se viziteaza: Marina Grande, Marina Piccola, Piazza Tasso, parcul Villa communale, Via San Cesareo, Catedrala Sorrento.

Ziua 7: Caserta

Excursie optionala (8 ore) la Caserta este renumita pentru incantatorul Palat Regal si gradinile sale cu fantani spectaculoase. Palatul Regal din Caserta - La Reggia - se afla pe lista de patrimoniu mondial UNESCO. Constructia a fost realizata in secolul XVIII, de catre arhitectul italian Luigi Vanvitelli, ca resedinta pentru regii de Bourbon ai Siciliei si Napoli.

Planul palatului are o forma dreptunghiulara, masurand 247 m pe 184 m. Gradina din jurul palatului se intinde pe 120 de hectare si este inspirata de gradinile palatului Versailles. Parcul incepe de la fatada posterioara si flancheaza alei cu cascade si fantani artificiale. Mese incluse: mic dejun si cina.

 

Ziua 8: Napoli – Bucuresti

Transfer la aeroport pentru zborul inapoi spre Bucuresti. Mese incluse:mic dejun.

- Napoli - 35 Euro/pers

- Pompei & Vezuviu – 66 Euro/pers (nu include taxele de intrare: aprox. 12 Euro Pompei, aprox. 10 Euro Vezuviu)

- Insula Capri – 97 Euro/pers (nu include tur ghidat aprox. 24 Euro, Grotta Azzura aprox. 39 Euro)

- Roma & Vatican – 88 Euro/pers (nu include taxele de intrare la obiective turistice)

- Caserta – 65 Euro/pers (nu include taxa de intrare la castel aprox. 8 Euro)

- Sorrento – 66 Euro/pers (nu include taxele de intrare la obiective turistice)

* Tarifele excursiilor optionale sunt calculate pentru un grup de 20  persoane. Pentru un numar mai mic de persoane, tariful se va recalcula.

Grup minim 20 pers

Bucuresti-Napoli 13.20 -14.25

Napoli-Bucuresti 15.10 -18.05

Clima: mediteraneana

Perioada recomandata:
primavara sau la inceputul verii si toamna

Ce sa cumparati:
sticle de limoncello, diferite soiuri de lichior dulce, ulei de masline, condimente

Mancarea si bautura:
Neaparat incercati pizza, Limoncello si berea Morreti

Bilet de avion Bucuresti - Napoli – Bucuresti

7 nopti de cazare cu demipensiune in zona Napoli

Transferuri aeroport-hotel-aeroport

BONUS - Tur Coasta Amalfitana inclus: Positano-Amalfi-Ravello, vizite conform program

Asistenta turistica in limba romana

Taxe de aeroport 95 euro/pers

Taxa de oras

Taxele de intrare la obiective

Asigurarea medicala

Excursiile optionale

Alte servicii neincluse in program

 

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

Tur Coasta Amalfitana inclus: Positano - Amalfi - Ravello

Amalfi, Coasta Amalfi, Italia, vacanta Italia, circuit Italia, circuit Amalfi, vacanta Amalfi, vacanta Coasta Amalfi, excursie Italia, excursie Coasta Amalfi, excursie Amalfi, Napoli, Vezuviu, Pompei, excursie Pompei, Insula Capri, excursie Insula Capri, Positano, Ravello

Rezervare online

Info Practic

Clima: mediteraneana

Perioada recomandata:
primavara sau la inceputul verii si toamna

Ce sa cumparati:
sticle de limoncello, diferite soiuri de lichior dulce, ulei de masline, condimente

Mancarea si bautura:
Neaparat incercati pizza, Limoncello si berea Morreti