Circuit SUA Calator pe Coasta de Est si Croaziera in Bahamas

Circuit SUA Calator pe Coasta de Est si Croaziera in Bahamas
Cel mai bun pret
3925EUR / pers
Rezerva acum
Circuit SUA Calator pe Coasta de Est si Croaziera in Bahamas Circuit SUA Calator pe Coasta de Est si Croaziera in Bahamas Circuit SUA Calator pe Coasta de Est si Croaziera in Bahamas Circuit SUA Calator pe Coasta de Est si Croaziera in Bahamas Circuit SUA Calator pe Coasta de Est si Croaziera in Bahamas Circuit SUA Calator pe Coasta de Est si Croaziera in Bahamas Circuit SUA Calator pe Coasta de Est si Croaziera in Bahamas Circuit SUA Calator pe Coasta de Est si Croaziera in Bahamas Circuit SUA Calator pe Coasta de Est si Croaziera in Bahamas Circuit SUA Calator pe Coasta de Est si Croaziera in Bahamas Circuit SUA Calator pe Coasta de Est si Croaziera in Bahamas

SUA - C─âl─âtor pe Coasta de Est  

 

Ziua 1: Bucure┼čti – Toronto – Niagara Falls (2 nop┼úi) (160 km) 

Întâlnire cu reprezentantul J'lnfo Tours pe aeroportul din Bucure┼čti pentru zborul c─âtre Toronto. Sosire în cosmopolita metropol─â ┼či capital─â economic─â a ┼ú─ârii, f─âr─â îndoial─â cel mai “americanizat” ora┼č canadian. Transfer în SUA ┼či sosire la Niagara Falls - Monument al Naturii - a 8-a minune a lumii. Cazare în zon─â Niagara, la Super 8 Niagara Falls/Buffalo Area 2*. 
  

 

Ziua 2: Niagara Falls 

Timp liber la dispozi┼úie sau excursie op┼úional─â Turul Cascadei Niagara – partea american─â, ce include croazier─â vapor Maid of The Mist. Prima oprire este la Niagara Falls State Park, cel mai vechi parc de stat din America. Prima ocazie de a vedea cascada o avem din turnul de observa┼úie, iar de aici vom merge la celebrul vapor Maid of the Mist. Continu─âm turul cu Goat Island, care se afl─â între cascade ┼či Pe┼čtera Vânturilor (dac─â este deschis─â), a doua cea mai mare atrac┼úie turistic─â din Niagara. Aceast─â excursie include, de asemenea, punctele de observa┼úie Terrapin Point, American Falls, Luna Island ┼či Monumentul Tesla. 
Op┼úional, vizitarea Cascadei Niagara-partea canadian─â, care ofer─â cea mai spectaculoas─â vedere asupra cascadei. Aproximativ 90% din volumul de ap─â al cascadei este concentrat─â în partea canadian─â (denumit─â ┼či Horseshoe Falls). Sunt incluse accesul pe terasa de observa┼úie Journey Behind the Falls ┼či urcarea în Skylon Tower, care are o în─âl┼úime de 160 metri. 
 
   


 Ziua 3: Niagara Falls – New York (3 nop┼úi) (680 km) 

 Curs─â Amtrak de la Niagara Falls, NY (NFL) la New York Grand Central Terminal. Sosire la New York, metropola cu o cultur─â bogat─â ┼či o mul┼úime de obiective turistice. Pe lâng─â faptul c─â este un centru financiar mondial, Insula Manhattan (cump─ârat─â de olandezi de la nativii americani pentru 60 de guldeni) are cel mai mare cartier de afaceri din SUA. New York reprezint─â un cocktail de libertate ┼či aer cosmopolit. Cei peste 4000 de zgârie-nori ┼či institu┼úii de art─â venerabile fac din aceast─â metropol─â cel mai mare ora┼č cultural din lume. Transfer la hotel ┼či cazare la Best Western Plus Arena Hotel 3*. 
 

 

Ziua 4: New York 

Tur cu city bus/privat New York ce include urm─âtoarele obiective turistice: Central Park, Empire State Building (a fost cea mai înalt─â cl─âdire din lume pentru mai mult de 40 de ani, între anii 1931 ┼či 1972), Chrysler Building, Fifth Avenue (una dintre cele mai renumite artere comerciale din lume), Rockefeller Center, Central Station, Broadway (faimoasa strad─â a teatrelor din Manhattan), Wall Street (centrul financiar al ora┼čului ┼či al lumii), Brooklyn Bridge (cel mai vechi pod suspendat din SUA, ce une┼čte cartierele Manhattan ┼či Brooklyn peste East River. La vremea construc┼úiei a fost considerat o minune a tehnicii mondiale), Prim─âria, Battery Park (parc ce a primit numele primei baterii de artilerie care ap─âra coasta american─â) ┼či Castelul Clinton (o fort─ârea┼úa în form─â circular─â construit─â în 1811).  
  

 

Ziua 5: New York – Statuia Libert─â┼úii & Memorialul 9/11 sau Philadelphia 

Excursie op┼úional─â – Early Access Statuia Libert─â┼úii, Ellis Island ┼či Memorialul 9/11. Turul începe de la Battery Park unde ne vom întâlni cu ghidul pentru o scurt─â istorie monmentelor aflate în zon─â. Dup─â aceea, lu─âm feribotul pentru a vizita Statuia Libert─â╚Ťii, Pedestal Museum ╚Öi Ellis Island, unde se afl─â Muzeul Imigran╚Ťilor. Dupa debarcare ne îndrept─âm spre Memorialul 9/11, ridicat dup─â atentele teroriste de la World Trade Center din 2001. Nu include transferul pân─â la punctul de întâlnire.
Alternativ, excursie op╚Ťional─â la Philadelphia (10-12 ore, transport autocar), unul din cele mai frumoase ora╚Öe ale SUA. Philadelphia este al ╚Öaselea cel mai mare ora╚Ö din SUA ╚Öi are o importan╚Ť─â istoric─â deosebit─â: aici s-a semnat Declara╚Ťia de Independen╚Ť─â în anul 1776 ╚Öi Constitu╚Ťia în 1787 ╚Öi tot aici s-au înfiin╚Ťat prima bibliotec─â (1731), primul spital (1751), prima burs─â (1790), prima gr─âdin─â zoologic─â (1874) ╚Öi prima ╚Öcoal─â de afaceri din SUA (1881). În cadrul turului de ora╚Ö vedem Prim─âria, Cathedral Basilica of Saints Peter & Paul, United States Mint (Monet─âria SUA), Chinatown, Muzeul Rodin, Gr─âdina Zoologic─â, Fairmount Park, Rocky Steps, Rittenhouse Square.

 

Ziua 6: New York-Washington D.C. (2 nop┼úi) (420 km) 

Curs─â Amtrak de la New York Penn Station la Washington DC Union Station. În capitala SUA exist─â o bog─â┼úie impresionant─â de muzee (intr─âri gratuite), monumente ┼či memoriale dedicate unor momente importante din istoria ┼ú─ârii sau unor personalit─â┼úi marcante. În ora┼č se afl─â Banc─â Mondial─â ┼či Fondul Monetar Interna┼úional. Sosire ┼či cazare în zon─â Washington DC, la Best Western Pentagon Hotel – Reagan Airport 2*. 
  

 

Ziua 7: Washington D.C. 

Op┼úional, tur panoramic sau tip city bus al ora┼čului, în timpul c─âruia vedem: Casa Alb─â, Arlington Cemetery, Washington Monument, Curtea Suprem─â, Capitoliul. Dup─â-amiaz─â, timp liber pentru vizitarea unuia dintre muzeele Smithsonian sau vizit─â la Muzeul Na┼úional al Aerului ┼či Spa┼úiului. 
  

  

Ziua 8: Washington D.C. - Miami (4 nop┼úi) 

Transfer la aeroport pentru zborul c─âtre Miami. Sosire ┼či transfer la hotel. Cazare la The Casablanca on the Ocean West Tower 3*. 
 

 

Ziua 9: Miami 

Excursie op┼úional─â, turul ora┼čului Miami, ce include South Beach, centrul ora┼čului Miami, Universitatea, portul turistic, Coral Gables, cartierul cubanez, plaja ┼či cartierul Coconut Grove, Hotelul Biltmore. Dup─â-amiaz─â, op┼úional, croazier─â insula vedetelor (Star Island) sau plimbare pietonal─â pe Ocean Drive, pentru familiarizarea cu împrejurimile ┼či cu zonele de shopping.  
 

 

 Ziua 10: Miami - Key West (255 km) 

Excursie op┼úional─â la Key West. Traseul traverseaz─â 43 de poduri ┼či 31 insule prin zona supranumit─â „Insulele Caraibe ale SUA”. Odat─â ajun┼či în Key West, v─â pute┼úi plimba pe str─âzile cu palmieri, pute┼úi sta la plaj─â sau face baie în ocean sau ave┼úi posibilitatea de a încerca unul dintre numeroasele sporturi nautice disponibile pe insul─â. Ora┼čul are o arhitectur─â deosebit─â, iar galeriile de art─â ┼či casa lui Ernest Hemingway completeaz─â atmosfera tropical─â fascinant─â. Sear─â, retur la Miami.  
  

 

Ziua 11: Miami - Bahamas 

 

Timp liber la dispozi┼úie pentru plaj─â sau excursie optionala in Bahamas 

Situat la doar 80 km de coasta Floridei, în mijlocul misteriosului triunghi al Bermudelor, Bahamas este format din peste 700 de insule. Grand Bahama g─âzduie╚Öte Crystal Beach, care este cunoscut─â pentru porcii care tr─âiesc pe ea. Nu rata╚Ťi ╚Öansa de a vizita Crystal Beach în timpul turului op╚Ťional oferit la un cost suplimentar pe feribot. Insulele Bahamas sunt cunoscute pentru micile insule tropicale, plajele cu nisip alb ╚Öi apele calde ╚Öi turcoaz. Unele dintre cele mai bine cotate plaje din lume se afl─â în acest arhipelag uimitor. Profita╚Ťi de escapada dumneavoastr─â din Florida pentru a explora Bahamas în timpul acestei excursii de o zi cu feribotul. Insulele Bahamas sunt cunoscute pentru insulele tropicale mici, plajele cu nisip alb ╚Öi apele calde ╚Öi turcoaz. Unele dintre cele mai bine cotate plaje din lume se afl─â în acest arhipelag uimitor. 

  

 

Ziua 12: Miami - Bucure┼čti 

Transfer la aeroport pentru zborul de retur c─âtre Bucure┼čti. 

 

Taxele de aeroport, securitate, autostr─âzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data public─ârii programului sau serviciilor achizi╚Ťionate conform bonului de comand─â ╚Öi contractului. În cazul major─ârii acestora pân─â la data plec─ârii, agen╚Ťia va transmite ╚Öi va încasa de la client sumele aferente.     

Vezi si oferta noastra de circuit SUA de Vest, aici

Cascada Niagara partea american─â 155 euro/persoan─â 
Cascada Niagara partea canadian─â 98 euro/persoan─â
Statuia Libert─â┼úii & Memorialul 9/11 98 euro/persoan─â 
Philadelphia 149 euro/persoan─â
Tur Washington 85 euro/persoan─â 
Tur Miami 75 euro/persoan─â
Croazier─â Insula Vedetelor 55 euro/persoan─â
Key West 128 euro/persoan─â 

Turul ora┼čului New York

 Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un grup de minimum 20 persoane. Transferul la punctul de plecare în excursiile op╚Ťionale este inclus în pre╚Ť, dac─â grupul este de 20 + de persoane. Pentru un grup mai mic, tarifele excursiilor se recalculeaz─â.

 Excursiile optionale sunt nerambursabile.

 

 

Viziteaz─â SUA 
Tot timpul anului
Clima: continental umed─â în nord ┼či subtropical─â în Miami
Moneda: dolar american 
De luat în bagaj: ochelari de soare, p─âl─ârie de soare, haine comode, înc─âl╚Ť─âminte confortabil─â
Mâncare ┼či b─âutur─â: în general ve┼úi g─âsi buc─ât─ârie interna┼úional─â, dar trebuie s─â încerca┼úi un burger american, pizza, coastele ┼či fripturile. Ca desert încerca┼úi cheesecake.

Bilet de avion Bucure┼čti - Toronto/Miami - Bucure┼čti

Bilet de avion Washington - Miami

Taxe aeroport

11 nop┼úi de cazare la hoteluri de 2*/3*

Transport cu autocar/microbuz/curse de linie clasa Turist

Bilete de tren compania Amtrak pe rutele: Niagara Falls – New York, New York – Washington DC

Asisten┼úa turistic─â în limba român─â

 

Excursiile opţionale

 • Intr─ârile la obiectivele turistice din program
 • Asigurare medical─â
 • Asigurare storno
 • Taxa de viz─â pentru SUA, nu se pl─âte┼čte în agen┼úie, cost aproximativ 160 USD
 • Taxa aplicare viz─â - 100 euro/persoan─â
 • Taxa procesare ETA Canada - 50 euro/persoana 
 • Bagaje de cal─â curse interne 
 • Supliment plecare Pa╚Öte/Revelion - 950 euro/persoan─â
 • Supliment plecare Iulie si August - 325 euro/persoana
 • Nu sunt incluse taxele locale de oras/statiune.
 • Supliment camera dubla tip twin (doua paturi).

 

 

 

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 platitori, tarifele se recalculeaza.

Nota : Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului


Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
7,85000EUR
11 nopti

Info Practic

Viziteaz─â SUA 
Tot timpul anului
Clima: continental umed─â în nord ┼či subtropical─â în Miami
Moneda: dolar american 
De luat în bagaj: ochelari de soare, p─âl─ârie de soare, haine comode, înc─âl╚Ť─âminte confortabil─â
Mâncare ┼či b─âutur─â: în general ve┼úi g─âsi buc─ât─ârie interna┼úional─â, dar trebuie s─â încerca┼úi un burger american, pizza, coastele ┼či fripturile. Ca desert încerca┼úi cheesecake.