Circuit Thailanda - Vietnam - Cambodgia

Circuit Thailanda - Vietnam - Cambodgia
Cel mai bun pret
3850EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Thailanda - Vietnam - Cambodgia Circuit Thailanda - Vietnam - Cambodgia Circuit Thailanda - Vietnam - Cambodgia Circuit Thailanda - Vietnam - Cambodgia Circuit Thailanda - Vietnam - Cambodgia Circuit Thailanda - Vietnam - Cambodgia Circuit Thailanda - Vietnam - Cambodgia Circuit Thailanda - Vietnam - Cambodgia

Thailanda - Vietnam - Cambodgia


Ziua 1: Bucure╚Öti – Ho Chi Minh

 Întâlnire cu reprezentantul J'Info Tours, pentru plecare din Bucure╚Öti spre Ho Chi Minh.

 

Ziua 2: Ho Chi Minh (fost Saigon) (3 nop╚Ťi)

Ora╚Öul Ho Chi Minh, cunoscut ca Saigon, este o metropol─â prosper─â cu savoare occidental─â neechivoc─â, furnicarul comercial al Vietnamului. Transfer la hotel. Cazare la Sunrise Central Hotel 3*,  Mese incluse: Mas─â la bord.

 

 Ziua 3: Ho Chi Minh

Tur de o zi al Saigonului, capitala economic─â a Vietnamului. Include: cartierul chinezesc Cho Lon ╚Öi impresionantul s─âu bazar Binh Tay, Templul Thien Hau, cu acoperi╚Öul datând din sec. XIX ╚Öi fresce din ceramic─â, Pagoda Giac Lam, cea mai veche din Saigon, Pagoda Vinh Nghiem ╚Öi marele s─âu sanctuar, Templul Doamnei Chineze, Prim─âria, Opera, Catedrala Nôtre-Dame din sec. XIX (una dintre splendidele cl─âdiri tipice de inspira╚Ťie arhitectural─â francez─â), Palatul Preziden╚Ťial, simbolul guvernului Saigonului vechi dinainte de 1975. La palat afl─âm mai multe despre r─âzboiul vietnamez din anii 1954-1975. Timp liber pentru cump─âr─âturi la Pia╚Ťa Ben Thanh, unde se g─âsesc: bijuterii, m─âtase, piele, statuete din lemn etc. La ora 17:00, optional, îmbarcare în croazier─â Indochina, pe râul Saigon, cu cin─â inclus─â.

 

 Ziua 4: Ho Chi Minh – Tay Ninh – Cu Chi – Ho Chi Minh (186 Km)

Plecare c─âtre Tay Ninh, aflat la 2 ore cu ma╚Öina, la nord-vest de Saigon. Aici vizit─âm templul Cao Dai ( religie care reprezint─â un amestec de budism, cre╚Ötinism, taoism ╚Öi Confucianism). Descoperim aceast─â religie bazat─â pe credin╚Ťa în trei entit─â╚Ťi (Buddha, Dumnezeu ╚Öi Cao Dai), participând la slujba de la ora 11:00, la care oamenii vin îmbr─âca╚Ťi în haine colorate. În continuare, mergem la unul dintre locurile cele mai importante ale istoriei r─âzboiului din Vietnam: tunelele de la Cu Chi, veritabil ora╚Ö subteran cu o re╚Ťea de peste 250 km de tunele, de unde solda╚Ťii Viet Cong desf─â╚Öurau r─âzboiul de rezisten╚Ť─â contra trupelor americane. Aici ne plimb─âm prin înc─âperile existente (dormitoare, ad─âposturi antiaeriene, buc─ât─ârii etc.) ╚Öi putem experimenta via╚Ťa subteran─â în acest extraordinar complex. Putem de asemenea s─â tragem cu gloan╚Ťe adev─ârate (contra cost). Mese incluse: Mic dejun.

 

 Ziua 5: Ho Chi Minh – Cai Be – Vinh Long – Can Tho (178 Km) (1 noapte)

Plecare spre Cai Be, situat în inima Deltei Mékongului, unde ´Čéuviul se împarte într-o vast─â re╚Ťea de canale ╚Öi golfule╚Ťe. Delta este o important─â surs─â de hran─â pentru Vietnam, având culturi de orez ╚Öi fructe tropicale: durian, mango, rambutan. Exist─â aici planta╚Ťii de arbori de cauciuc ╚Öi avem ocazia s─â degust─âm napi, legume ce erau consumate pe scar─â larg─â ╚Öi în România în urm─â cu sute de ani, înainte de a fi adu╚Öi cartofii din America. De asemenea, o curiozitate local─â o reprezint─â restaurantele cu preparate din câine. Pe drum, se fac opriri la Dong Tam, pentru a vizita o cresc─âtorie de ╚Öerpi ╚Öi la pagoda de la Vinh Trang. La sosire în Cai Be, îmbarcare pentru o croazier─â pe Mékong pân─â la Vinh Long. Se viziteaz─â pia╚Ťa plutitoare de la Cai Be. Dejun cu specialitatea local─â, pe╚Ötele “ureche de elefant”. Continuare cu autocarul spre Can Tho, principalul ora╚Ö din Delta Mékongului. Travers─âm Marele Pod (cel mai lung din Vietnam - 1600 m) ╚Öi bra╚Ťele fluviului Mékong. Cazare la TTC Hotel Premium 4*. Mese incluse: Mic dejun, prânz ╚Öi cin─â.  

 

Ziua 6: Can Tho – Cai Rang – Da Nang – Hoian (50 Km) (2 nop╚Ťi)

Plecare de la hotel pentru a vizita pia╚Ťa plutitoare de la Cai Rang, unde se adun─â zilnic ambarca╚Ťiunile pline de fructe ╚Öi legume. Transfer la aeroportul Can Tho, pentru zbor la Da Nang. Se merge, în continuare, cu autocarul de la aeroportul din Da Nang la Hoian, localitate de pe malul ´Čéuviului Thu Bon, unul dintre cele mai mari centre comerciale ale Asiei de Sud-Est, în secolul XVI, renumit pentru arhitectura sa ╚Öi stilul de via╚Ť─â din port. Cazare la Pearl River Hoi An 4*. Mese incluse: Mic dejun ╚Öi prânz.

 

 Ziua 7: Hoian – Myson – Hoian (126 Km)

Plecare c─âtre ╚Üinutul Sfânt Myson, a´Čéat sub Patrimoniul Mondial UNESCO, numit de francezi “Valea Regilor”, unde se g─âsesc ruinele fostului regat Champa a c─ârui epoc─â de aur a fost între sec. VII ╚Öi XVI. Dup─â întoarcerea la Hoian, facem un tur pietonal, pentru a descoperi str─âlucirea acestui ora╚Ö vechi, construit într-o armonie de stiluri arhitecturale, cu: str─âzi înguste, case joase cu aspect chinezesc, temple de clan vechi de sute de ani, pagode, case medievale viu colorate, muzeul local, dar ╚Öi cu superbe lucr─âri arhitectonice din sec. XVI-XVII precum Podul japonez cu acoperi╚Ö din ╚Ťigl─â sau Templul Phuc Kien (locul de întâlnire a congrega╚Ťiei chinezilor cantonezi). Mese incluse: Mic dejun.

 

 Ziua 8: Hoian – Da Nang – Hue (124 Km) (1 noapte)

Transfer la Da Nang prin Trec─âtoarea Norilor, de unde avem o frumoas─â panoram─â spre Hue ╚Öi Da Nang. În Da Nang se viziteaz─â Satul sculptorilor, Muntele de marmur─â ╚Öi Muzeul arheologic Champa. Continu─âm cu deplasarea spre ora╚Öul regal Hue. Dup─â amiaza, croazier─â cu un vas-dragon pe Râul Parfumat ╚Öi vizit─â la Pagoda Thien Mu, una dintre cele mai vechi ╚Öi frumoase structuri arhitectonice de cult din Hue. Cazare la Emm Hotel 3*. Mese incluse: Mic dejun.

 

 Ziua 9: Hue – Hanoi (1 noapte)

Transfer la aeroport ╚Öi zbor la Hanoi. Tur panoramic de ora╚Ö, ce include: Palatul Preziden╚Ťial ╚Öi zona adiacent─â, Mausoleul ╚Öi fosta re╚Öedin╚Ť─â a lui Ho Chi Minh, creatorul Vietnamului modern, Pia╚Ťa Na╚Ťional─â Ba Dinh, Pagoda cu un singur stâlp, Templul Literaturii (cel mai vechi ╚Öi mai interesant complex arhitectural, care a ad─âpostit prima universitate vietnamez─â, în sec. XI). Plimbare cu ric╚Öa în cartierul vechi. Seara, spectacol de marionete pe apa la teatrul Thang Long. Cazare la Eco Hotel 3*. Mese incluse: Mic dejun.

                                                                                                       

 Ziua 10: Hanoi (2 noop╚Ťi)– CROZIERA Halong Bay (160 Km) 

Plecare de la hotel spre celebrul golf de la Halong. Golful a fost recent ales ca ´Čüind una dintre cele 7 minuni ale naturii. Sosire la Tuan Chau International Marina, de unde se face transferul pe vasul tipic tradi╚Ťional Phoenix Cruiser. B─âutur─â de bun venit, cazare în cabine,  plecare c─âtre Halong Bay. Ne bucur─âm de masa de prânz (preparate locale – fructe de mare ╚Öi preparate vegetariene)  în timp ce vasul navigheaz─â, trecând pe lâng─â insula Capului de Câine, Insulele Lebedei,  satul plutitor Ba Hang, insula Dinh Huong (sau Incense Burner) ╚Öi Insulele Degetului Mare. Exist─â numeroase stânci cu forme foarte interesante, fapt ce explic─â denumirile date acestor atrac╚Ťii. La prânz, timp liber o or─â în zona pe╚Öterilor Luon. Op╚Ťiona, cine dore╚Öte poate face o plimbare cu caiacul. Ghidul v─â explic─â regulile ╚Öi  tehnicile de vâslit. Apoi se viziteaz─â insula Titop (o ), unde se poate înota, face plaj─â sau admira panorama din vârful cel mai înalt al insulei. Cazare la Eco Hotel 3*. Mese incluse: Mic dejun.

 

 Ziua 11: Hanoi  (1 noapte)

Tur de ora╚Ö ╚Öi program liber. Cazare la Eco Hotel 3*. Mese incluse: Mic dejun ╚Öi prânz.

 

Ziua 12: Hanoi – Siem Reap (2 nop╚Ťi)

Timp liber diminea╚Ť─â. Transfer la aeroport ╚Öi zbor la Siem Reap, prima destina╚Ťie din Cambodgia. Leag─ânul civiliza╚Ťiei khmere, Siem Reap se num─âr─â printre minunile moderne ale lumii ╚Öi pe o suprafa╚Ť─â de 600 kmp ad─âposte╚Öte peste 100 de monumente ╚Öi peste o duzin─â de ansambluri de temple din cea mai în´Čéoritoare perioad─â a imperiului khmer, secolele IX – XIII. Transfer la hotel. Cazare la Angkor Holiday Hotel 4* local.

 

 Ziua 13: Siem Reap

Tur panoramic de ora╚Ö Siem Reap, ce include: Templul Angkor Thom, Poarta de Sud cu Templul Bayon din sec. XII, Palatul Regal, Phim-Nakas, Terasa Elefan╚Ťilor ╚Öi Terasa Regelui Lepros, Templul Ta Phrom – l─âsat, în mod inten╚Ťionat, pentru a ´Čü invadat de jungl─â. Dup─â-amiaz─â, vizita la Templul Angkor Wat, care este considerat una dintre cele mai remarcabile realiz─âri arhitectonice la nivel mondial, ansamblu ridicat c─âtre mijlocul secolului XII ╚Öi dedicat zeului hindus Vishnu. Scurt─â oprire în apropiere de Angkor Wat, pentru a admira as´Čün╚Ťitul spre Phnom Bakeng. Cin─â tradi╚Ťional─â cu muzic─â ╚Öi dansuri folclorice khmere ╚Öi celebrele dansatoare Apsara. Mese incluse: Mic dejun ╚Öi cin─â.

 

 Ziua 14: Siem Reap – Phnom Penh (320 Km) (1 noapte)

Se viziteaz─â Banteay Srei (Citadela Femeilor), un templu shivaist de dimensiuni mai mici, dar care impresioneaz─â prin detaliile ornamentelor murale cu sculpturi în piatr─â ╚Ölefuit─â ╚Öi situl arheologic Banteay Samre, care dateaz─â din sec. X. Transfer la Phnom Penh. Pe drum ve╚Ťi putea observa stilul de via╚Ť─â al locuitorilor, trecând prin ora╚Öe interesante, sate pitore╚Öti ╚Öi peisaje magnifice. Oprire la Kompong Kdei, pentru a vedea Spean Praptos, un pod de piatr─â cu peste 20 de arcade, construit în sec. XII. Sosire în capitala Cambodgiei, vizita Pie╚Ťei Centrale ╚Öi transfer la hotel. Cazare la River Palace Hotel 4*. Mese incluse: Mic dejun.

 

Ziua 15: Phnom Penh – Bangkok (2 nop╚Ťi)

Phnom Penh este un ora╚Ö care p─âstreaz─â farmecul traditional al arhitecturii khmere ╚Öi coloniz─ârii franceze, fiind numit   odinioar─â Perla Asiei de Sud-Est. Se viziteaz─â Muzeul Na╚Ťional, construc╚Ťie   în stil khmer care ad─âposte╚Öte  5000 de exponate din toate perioadele istoriei, apoi Palatul Regal construit de regele Norodom în anul 1866  ╚Öi în a  c─ârui pagoda central se a´Čé─â Buddha de Smarald din sticl─â baccarat din anul 1769, templul Wat Phnom cu pagoda dedicate zei╚Ťei m─ârii Thien Han Tanh ╚Öi Muzeul Genocidului Toul Sleng, fost centru de deten╚Ťie ╚Öi tortur─â în timpul regimului khmerilor ro╚Öii. Transfer la  Transfer la aeroport ╚Öi zbor la Bangkok. Sosire ╚Öi transfer la hotel. Cazare la Furama Silom Hotel 4* local, 533 Silom Rd, Khwaeng Silom, Khet Bang Rak, Krung Thep Maha Nakhon 10500. Mese incluse: Mic dejun.

 

 Ziua 16: Bangkok – Tur de ora╚Ö

 Turul ora╚Öului Bangkok va începe cu vizita la Marele Palat, Templul lui Buddha de Smarald, Templul Zorilor. Din uria╚Öul complex care serve╚Öte azi ceremoniilor o´Čüciale, cel mai vizitat este Templul lui Buddha de Smarald. Continu─âm cu la fel de celebrul ╚Öi frumosul Templu al Zorilor, situat pe malul râului Chao Praya, care este o pagod─â în stil khmer, înalt─â de 79 m ╚Öi acoperit─â cu pl─âci de por╚Ťelan multicolor. Templul Wat Po este cel mai vechi templu din Bangkok. Templul lui Buddha lungit a fost una dintre primele ╚Öcoli laice ale ora╚Öului; situat în apropierea Marelui Palat, templul g─âzduie╚Öte o statuie gigantic─â a lui Buddha care m─âsoar─â 49 m ╚Öi o renumit─â ╚Öcoal─â de masaj tradi╚Ťional. Se poate observa în cadrul turului panoramic ╚Öi Vechiul Parlament, cl─âdire construit─â în anul 1907 ca sal─â a tronului ╚Öi care a devenit cl─âdire a Parlamentului pân─â în 1974, când acesta s-a mutat într-o cl─âdire nou─â. Palatul Regal a fost construit pentru încoronarea lui Rama I. Monumentul Democra╚Ťiei a fost construit în 1939 pentru a comemora lovitura de stat care a abolit regalitatea. Universitatea din Bangkok este cea mai veche ╚Öi cea mai mare din Thailanda. Urmeaz─â vizita la cea mai mare fabric─â de pietre pre╚Ťioase din lume. Dup─â amiaz─â, continu─âm cu o croazier─â pe canalele râului Chao Praya, r─âul care str─âbate ora╚Öul, unde localnicii vin cu b─ârcile pentru a vinde sau cump─âra diverse produse. Mese incluse: Mic dejun.

 

Ziua 17: Bangkok – Pia╚Ťa Rom Hub – Pia╚Ťa Damnoen Saduak – Bangkok – Bucure╚Öti

Op╚Ťional, excursie Pia╚Ťa Rom Hub ╚Öi Pia╚Ťa plutitoare Damnoen Saduak. Plecare de la hotel, diminea╚Ť─â, c─âtre Pia╚Ťa Rom Hub (denumit─â ╚Öi Pia╚Ťa umbrelelor strânse), renumit─â prin originalitate. Pia╚Ťa se amenajeaz─â diminea╚Ťa pe ╚Öinele de tren din gara Mae Klong, la 75 km distan╚Ť─â de Bangkok. Localnicii vând aici mâncare proasp─ât─â, legume, fructe ╚Öi alte produse de la fermele lor, tarabele fiind amplasate exact pe calea ferat─â. De fiecare data când vine trenul, vânz─âtorii î╚Öi ridica tarabele pentru a permite vagoanelor s─â treac─â, urmând apoi s─â le monteze la loc.  În continuare, vizit─âm pia╚Ťa plutitoare Damnoen Saduak, una dintre cele mai fotografiate atrac╚Ťii turistice ale Thailandei. Pentru a vedea stilul de via╚Ť─â al   oamenilor, vom face o plimbare cu barca  pe canale. Retur la Bangkok. Timp liber ╚Öi transfer la aeroport, pentru zborul de retur c─âtre Bucure╚Öti.


 

Taxele de aeroport, securitate, autostr─âzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data public─ârii programului sau serviciilor achizi╚Ťionate conform bonului de comand─â ╚Öi contractului. 

În cazul major─ârii acestora pân─â la data plec─ârii, agen╚Ťia va transmite ╚Öi va încasa de la client sumele aferente. 


Mic ghid de calatorie in Thailanda, citeste aici

 

Descopera Cambodgia, aici

Piata Rom Hub ╚Öi Pia╚Ťa Damnoen Saduak – 90 euro/persoan─â

 

Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un grup de minimum 20 persoane. Pentru un grup mai mic, tarifele excursiilor se recalculeaz─â

Excursiile optionale sunt nerambursabile.


Bazarul Binh Tay

Templul Thien Hau

Tinutul Sfant Myson

Templul Angkor Wat, care este considerat una dintre cele mai remarcabile realizari arhitectonice 

Templul lui Buddha de Smarald

Templul Wat Po, cel mai vechi templu din Bangkok

Palatul Regal din Bangkok

 

Viziteaz─â Thailanda, Vietnam, Cambodgia tot timpul anului
Clima: tropical-musonic─â 
Moneda: baht thailandez, dong vietnamez, riel cambodgian
De luat în bagaj: crem─â cu protec╚Ťie solar─â soare, p─âl─ârie de soare, ochelari de soare, haine din bumbac, u╚Öoare, cu mâneca lung─â, panto´Čü confortabili, spray impotriva insectelor
De cump─ârat: m─âtase, ceramic─â, bijuterii
Mâncare ╚Öi b─âutur─â: mâncarea vietnamez─â este bazat─â pe mirodenii si ierburi picante. Pho, este o sup─â de pui cu noodles, care pentru ei este un mic dejun obi╚Önuit. Încerca╚Ťi si pache╚Ťele vietnameze cu sos chili. Preparatele cu porc, creve╚Ťii ╚Öi legumele sunt cele mai frecvente. Delicatesele lor sunt preparatele din carne de ╚Öarpe sau de câine.
Recomand─âri: Nu be╚Ťi apa decât îmbuteliat─â, evita╚Ťi salatele, legumele ╚Öi fructele cur─â╚Ťate.

 

 

 

Bilete de avion Bucure╚Öti - Ho Chi Minh/Bangkok – Bucure╚Öti
Zborurile zonale: Can Tho - Da Nang/Hue - Hanoi/Hanoi – Siem Reap/Phnom Penh - Bangkok
Bagaj de cal─â (20 kg) ╚Öi bagaj de mân─â (7 kg) la zborurile internationale
Cazare la hoteluri de 3*/4* conform program
Mese conform program
Transport cu autocar/microbuz clasa Turist, conform cu itinerarul circuitului
Cazare pe vas în Halong Bay
Asisten╚Ťa local─â
Asisten╚Ťa turistic─â 

  • Taxe de viza - Thailanda, Cambodgia si Vietnam (cca. 60$/36$/35$). Se pl─âtesc în conturile ╚Ť─ârilor respective, nu în cele ale agen╚Ťiei. 
  • Tax─â procesare viz─â Vietnam - 100 euro
  • Tax─â procesare viz─â Cambodgia - 100 euro
  • Taxe de intrare la obiectivele men╚Ťionate in program
  • Excursii op╚Ťionale
  • Nu sunt incluse taxele locale de oras/statiune.
  • Supliment camera dubla tip twin (doua paturi).
  • Supliment plecare de Pa╚Öte/Revelion 700 euro/persoan─â
  • Asigurare medical─â ╚Öi storno

 

Suplimente cazare:

- Supliment single - 690 euro (pre╚Ťul nu include cabina single de pe vasul de croazier─â) 

- A 3-a persoana in camera dubla/tripla - 3700 euro

- Copil 2-11,99 ani in camera cu p─ârin╚Ťii - 2780 euro 

- Supliment hotel 5* - 800 euro 

 

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

Taxe de viz─â se pot modifca, conform politicii de vize ale ╚Ť─âri/╚Ť─ârilor respective. 

vacanta Asia, circuit Asia, vacanta Thailanda, circuit Thailanda, vacanta exotica, mancare asiatica, circuit Vietnam, vacanta Vietnam, plaje exotice, vacanta Cambodia, circuit Cambodia, Angkor Wat, civilizatia Khmera, temple asiatice

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
7,70000EUR
16 nopti

Info Practic

Viziteaz─â Thailanda, Vietnam, Cambodgia tot timpul anului
Clima: tropical-musonic─â 
Moneda: baht thailandez, dong vietnamez, riel cambodgian
De luat în bagaj: crem─â cu protec╚Ťie solar─â soare, p─âl─ârie de soare, ochelari de soare, haine din bumbac, u╚Öoare, cu mâneca lung─â, panto´Čü confortabili, spray impotriva insectelor
De cump─ârat: m─âtase, ceramic─â, bijuterii
Mâncare ╚Öi b─âutur─â: mâncarea vietnamez─â este bazat─â pe mirodenii si ierburi picante. Pho, este o sup─â de pui cu noodles, care pentru ei este un mic dejun obi╚Önuit. Încerca╚Ťi si pache╚Ťele vietnameze cu sos chili. Preparatele cu porc, creve╚Ťii ╚Öi legumele sunt cele mai frecvente. Delicatesele lor sunt preparatele din carne de ╚Öarpe sau de câine.
Recomand─âri: Nu be╚Ťi apa decât îmbuteliat─â, evita╚Ťi salatele, legumele ╚Öi fructele cur─â╚Ťate.