Circuit Thailanda - Vietnam - Cambodgia

Circuit Thailanda - Vietnam - Cambodgia
Cel mai bun pret
3850EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Thailanda - Vietnam - Cambodgia Circuit Thailanda - Vietnam - Cambodgia Circuit Thailanda - Vietnam - Cambodgia Circuit Thailanda - Vietnam - Cambodgia Circuit Thailanda - Vietnam - Cambodgia Circuit Thailanda - Vietnam - Cambodgia Circuit Thailanda - Vietnam - Cambodgia Circuit Thailanda - Vietnam - Cambodgia

Thailanda - Vietnam - Cambodgia


Ziua 1: București – Ho Chi Minh

 Întâlnire cu reprezentantul J'Info Tours, pentru plecare din București spre Ho Chi Minh.

 

Ziua 2: Ho Chi Minh (fost Saigon) (3 nopți)

Orașul Ho Chi Minh, cunoscut ca Saigon, este o metropolă prosperă cu savoare occidentală neechivocă, furnicarul comercial al Vietnamului. Transfer la hotel. Cazare la Sunrise Central Hotel 3*,  Mese incluse: Masă la bord.

 

 Ziua 3: Ho Chi Minh

Tur de o zi al Saigonului, capitala economică a Vietnamului. Include: cartierul chinezesc Cho Lon și impresionantul său bazar Binh Tay, Templul Thien Hau, cu acoperișul datând din sec. XIX și fresce din ceramică, Pagoda Giac Lam, cea mai veche din Saigon, Pagoda Vinh Nghiem și marele său sanctuar, Templul Doamnei Chineze, Primăria, Opera, Catedrala Nôtre-Dame din sec. XIX (una dintre splendidele clădiri tipice de inspirație arhitecturală franceză), Palatul Prezidențial, simbolul guvernului Saigonului vechi dinainte de 1975. La palat aflăm mai multe despre războiul vietnamez din anii 1954-1975. Timp liber pentru cumpărături la Piața Ben Thanh, unde se găsesc: bijuterii, mătase, piele, statuete din lemn etc. La ora 17:00, optional, îmbarcare în croazieră Indochina, pe râul Saigon, cu cină inclusă.

 

 Ziua 4: Ho Chi Minh – Tay Ninh – Cu Chi – Ho Chi Minh (186 Km)

Plecare către Tay Ninh, aflat la 2 ore cu mașina, la nord-vest de Saigon. Aici vizităm templul Cao Dai ( religie care reprezintă un amestec de budism, creștinism, taoism și Confucianism). Descoperim această religie bazată pe credința în trei entități (Buddha, Dumnezeu și Cao Dai), participând la slujba de la ora 11:00, la care oamenii vin îmbrăcați în haine colorate. În continuare, mergem la unul dintre locurile cele mai importante ale istoriei războiului din Vietnam: tunelele de la Cu Chi, veritabil oraș subteran cu o rețea de peste 250 km de tunele, de unde soldații Viet Cong desfășurau războiul de rezistență contra trupelor americane. Aici ne plimbăm prin încăperile existente (dormitoare, adăposturi antiaeriene, bucătării etc.) și putem experimenta viața subterană în acest extraordinar complex. Putem de asemenea să tragem cu gloanțe adevărate (contra cost). Mese incluse: Mic dejun.

 

 Ziua 5: Ho Chi Minh – Cai Be – Vinh Long – Can Tho (178 Km) (1 noapte)

Plecare spre Cai Be, situat în inima Deltei Mékongului, unde fluviul se împarte într-o vastă rețea de canale și golfulețe. Delta este o importantă sursă de hrană pentru Vietnam, având culturi de orez și fructe tropicale: durian, mango, rambutan. Există aici plantații de arbori de cauciuc și avem ocazia să degustăm napi, legume ce erau consumate pe scară largă și în România în urmă cu sute de ani, înainte de a fi aduși cartofii din America. De asemenea, o curiozitate locală o reprezintă restaurantele cu preparate din câine. Pe drum, se fac opriri la Dong Tam, pentru a vizita o crescătorie de șerpi și la pagoda de la Vinh Trang. La sosire în Cai Be, îmbarcare pentru o croazieră pe Mékong până la Vinh Long. Se vizitează piața plutitoare de la Cai Be. Dejun cu specialitatea locală, peștele “ureche de elefant”. Continuare cu autocarul spre Can Tho, principalul oraș din Delta Mékongului. Traversăm Marele Pod (cel mai lung din Vietnam - 1600 m) și brațele fluviului Mékong. Cazare la TTC Hotel Premium 4*. Mese incluse: Mic dejun, prânz și cină.  

 

Ziua 6: Can Tho – Cai Rang – Da Nang – Hoian (50 Km) (2 nopți)

Plecare de la hotel pentru a vizita piața plutitoare de la Cai Rang, unde se adună zilnic ambarcațiunile pline de fructe și legume. Transfer la aeroportul Can Tho, pentru zbor la Da Nang. Se merge, în continuare, cu autocarul de la aeroportul din Da Nang la Hoian, localitate de pe malul fluviului Thu Bon, unul dintre cele mai mari centre comerciale ale Asiei de Sud-Est, în secolul XVI, renumit pentru arhitectura sa și stilul de viață din port. Cazare la Pearl River Hoi An 4*. Mese incluse: Mic dejun și prânz.

 

 Ziua 7: Hoian – Myson – Hoian (126 Km)

Plecare către Ținutul Sfânt Myson, aflat sub Patrimoniul Mondial UNESCO, numit de francezi “Valea Regilor”, unde se găsesc ruinele fostului regat Champa a cărui epocă de aur a fost între sec. VII și XVI. După întoarcerea la Hoian, facem un tur pietonal, pentru a descoperi strălucirea acestui oraș vechi, construit într-o armonie de stiluri arhitecturale, cu: străzi înguste, case joase cu aspect chinezesc, temple de clan vechi de sute de ani, pagode, case medievale viu colorate, muzeul local, dar și cu superbe lucrări arhitectonice din sec. XVI-XVII precum Podul japonez cu acoperiș din țiglă sau Templul Phuc Kien (locul de întâlnire a congregației chinezilor cantonezi). Mese incluse: Mic dejun.

 

 Ziua 8: Hoian – Da Nang – Hue (124 Km) (1 noapte)

Transfer la Da Nang prin Trecătoarea Norilor, de unde avem o frumoasă panoramă spre Hue și Da Nang. În Da Nang se vizitează Satul sculptorilor, Muntele de marmură și Muzeul arheologic Champa. Continuăm cu deplasarea spre orașul regal Hue. După amiaza, croazieră cu un vas-dragon pe Râul Parfumat și vizită la Pagoda Thien Mu, una dintre cele mai vechi și frumoase structuri arhitectonice de cult din Hue. Cazare la Emm Hotel 3*. Mese incluse: Mic dejun.

 

 Ziua 9: Hue – Hanoi (1 noapte)

Transfer la aeroport și zbor la Hanoi. Tur panoramic de oraș, ce include: Palatul Prezidențial și zona adiacentă, Mausoleul și fosta reședință a lui Ho Chi Minh, creatorul Vietnamului modern, Piața Națională Ba Dinh, Pagoda cu un singur stâlp, Templul Literaturii (cel mai vechi și mai interesant complex arhitectural, care a adăpostit prima universitate vietnameză, în sec. XI). Plimbare cu ricșa în cartierul vechi. Seara, spectacol de marionete pe apa la teatrul Thang Long. Cazare la Eco Hotel 3*. Mese incluse: Mic dejun.

                                                                                                       

 Ziua 10: Hanoi (2 noopți)– CROZIERA Halong Bay (160 Km) 

Plecare de la hotel spre celebrul golf de la Halong. Golful a fost recent ales ca fiind una dintre cele 7 minuni ale naturii. Sosire la Tuan Chau International Marina, de unde se face transferul pe vasul tipic tradițional Phoenix Cruiser. Băutură de bun venit, cazare în cabine,  plecare către Halong Bay. Ne bucurăm de masa de prânz (preparate locale – fructe de mare și preparate vegetariene)  în timp ce vasul navighează, trecând pe lângă insula Capului de Câine, Insulele Lebedei,  satul plutitor Ba Hang, insula Dinh Huong (sau Incense Burner) și Insulele Degetului Mare. Există numeroase stânci cu forme foarte interesante, fapt ce explică denumirile date acestor atracții. La prânz, timp liber o oră în zona peșterilor Luon. Opționa, cine dorește poate face o plimbare cu caiacul. Ghidul vă explică regulile și  tehnicile de vâslit. Apoi se vizitează insula Titop (o ), unde se poate înota, face plajă sau admira panorama din vârful cel mai înalt al insulei. Cazare la Eco Hotel 3*. Mese incluse: Mic dejun.

 

 Ziua 11: Hanoi  (1 noapte)

Tur de oraș și program liber. Cazare la Eco Hotel 3*. Mese incluse: Mic dejun și prânz.

 

Ziua 12: Hanoi – Siem Reap (2 nopți)

Timp liber dimineață. Transfer la aeroport și zbor la Siem Reap, prima destinație din Cambodgia. Leagănul civilizației khmere, Siem Reap se numără printre minunile moderne ale lumii și pe o suprafață de 600 kmp adăpostește peste 100 de monumente și peste o duzină de ansambluri de temple din cea mai înfloritoare perioadă a imperiului khmer, secolele IX – XIII. Transfer la hotel. Cazare la Angkor Holiday Hotel 4* local.

 

 Ziua 13: Siem Reap

Tur panoramic de oraș Siem Reap, ce include: Templul Angkor Thom, Poarta de Sud cu Templul Bayon din sec. XII, Palatul Regal, Phim-Nakas, Terasa Elefanților și Terasa Regelui Lepros, Templul Ta Phrom – lăsat, în mod intenționat, pentru a fi invadat de junglă. După-amiază, vizita la Templul Angkor Wat, care este considerat una dintre cele mai remarcabile realizări arhitectonice la nivel mondial, ansamblu ridicat către mijlocul secolului XII și dedicat zeului hindus Vishnu. Scurtă oprire în apropiere de Angkor Wat, pentru a admira asfințitul spre Phnom Bakeng. Cină tradițională cu muzică și dansuri folclorice khmere și celebrele dansatoare Apsara. Mese incluse: Mic dejun și cină.

 

 Ziua 14: Siem Reap – Phnom Penh (320 Km) (1 noapte)

Se vizitează Banteay Srei (Citadela Femeilor), un templu shivaist de dimensiuni mai mici, dar care impresionează prin detaliile ornamentelor murale cu sculpturi în piatră șlefuită și situl arheologic Banteay Samre, care datează din sec. X. Transfer la Phnom Penh. Pe drum veți putea observa stilul de viață al locuitorilor, trecând prin orașe interesante, sate pitorești și peisaje magnifice. Oprire la Kompong Kdei, pentru a vedea Spean Praptos, un pod de piatră cu peste 20 de arcade, construit în sec. XII. Sosire în capitala Cambodgiei, vizita Pieței Centrale și transfer la hotel. Cazare la River Palace Hotel 4*. Mese incluse: Mic dejun.

 

Ziua 15: Phnom Penh – Bangkok (2 nopți)

Phnom Penh este un oraș care păstrează farmecul traditional al arhitecturii khmere și colonizării franceze, fiind numit   odinioară Perla Asiei de Sud-Est. Se vizitează Muzeul Național, construcție   în stil khmer care adăpostește  5000 de exponate din toate perioadele istoriei, apoi Palatul Regal construit de regele Norodom în anul 1866  și în a  cărui pagoda central se află Buddha de Smarald din sticlă baccarat din anul 1769, templul Wat Phnom cu pagoda dedicate zeiței mării Thien Han Tanh și Muzeul Genocidului Toul Sleng, fost centru de detenție și tortură în timpul regimului khmerilor roșii. Transfer la  Transfer la aeroport și zbor la Bangkok. Sosire și transfer la hotel. Cazare la Furama Silom Hotel 4* local, 533 Silom Rd, Khwaeng Silom, Khet Bang Rak, Krung Thep Maha Nakhon 10500. Mese incluse: Mic dejun.

 

 Ziua 16: Bangkok – Tur de oraș

 Turul orașului Bangkok va începe cu vizita la Marele Palat, Templul lui Buddha de Smarald, Templul Zorilor. Din uriașul complex care servește azi ceremoniilor oficiale, cel mai vizitat este Templul lui Buddha de Smarald. Continuăm cu la fel de celebrul și frumosul Templu al Zorilor, situat pe malul râului Chao Praya, care este o pagodă în stil khmer, înaltă de 79 m și acoperită cu plăci de porțelan multicolor. Templul Wat Po este cel mai vechi templu din Bangkok. Templul lui Buddha lungit a fost una dintre primele școli laice ale orașului; situat în apropierea Marelui Palat, templul găzduiește o statuie gigantică a lui Buddha care măsoară 49 m și o renumită școală de masaj tradițional. Se poate observa în cadrul turului panoramic și Vechiul Parlament, clădire construită în anul 1907 ca sală a tronului și care a devenit clădire a Parlamentului până în 1974, când acesta s-a mutat într-o clădire nouă. Palatul Regal a fost construit pentru încoronarea lui Rama I. Monumentul Democrației a fost construit în 1939 pentru a comemora lovitura de stat care a abolit regalitatea. Universitatea din Bangkok este cea mai veche și cea mai mare din Thailanda. Urmează vizita la cea mai mare fabrică de pietre prețioase din lume. După amiază, continuăm cu o croazieră pe canalele râului Chao Praya, răul care străbate orașul, unde localnicii vin cu bărcile pentru a vinde sau cumpăra diverse produse. Mese incluse: Mic dejun.

 

Ziua 17: Bangkok – Piața Rom Hub – Piața Damnoen Saduak – Bangkok – București

Opțional, excursie Piața Rom Hub și Piața plutitoare Damnoen Saduak. Plecare de la hotel, dimineață, către Piața Rom Hub (denumită și Piața umbrelelor strânse), renumită prin originalitate. Piața se amenajează dimineața pe șinele de tren din gara Mae Klong, la 75 km distanță de Bangkok. Localnicii vând aici mâncare proaspătă, legume, fructe și alte produse de la fermele lor, tarabele fiind amplasate exact pe calea ferată. De fiecare data când vine trenul, vânzătorii își ridica tarabele pentru a permite vagoanelor să treacă, urmând apoi să le monteze la loc.  În continuare, vizităm piața plutitoare Damnoen Saduak, una dintre cele mai fotografiate atracții turistice ale Thailandei. Pentru a vedea stilul de viață al   oamenilor, vom face o plimbare cu barca  pe canale. Retur la Bangkok. Timp liber și transfer la aeroport, pentru zborul de retur către București.


 

Taxele de aeroport, securitate, autostrăzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data publicării programului sau serviciilor achiziționate conform bonului de comandă și contractului. 

În cazul majorării acestora până la data plecării, agenția va transmite și va încasa de la client sumele aferente. 


Mic ghid de calatorie in Thailanda, citeste aici

 

Descopera Cambodgia, aici

Piata Rom Hub și Piața Damnoen Saduak – 90 euro/persoană

 

Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un grup de minimum 20 persoane. Pentru un grup mai mic, tarifele excursiilor se recalculează

Excursiile optionale sunt nerambursabile.


Bazarul Binh Tay

Templul Thien Hau

Tinutul Sfant Myson

Templul Angkor Wat, care este considerat una dintre cele mai remarcabile realizari arhitectonice 

Templul lui Buddha de Smarald

Templul Wat Po, cel mai vechi templu din Bangkok

Palatul Regal din Bangkok

 

Vizitează Thailanda, Vietnam, Cambodgia tot timpul anului
Clima: tropical-musonică 
Moneda: baht thailandez, dong vietnamez, riel cambodgian
De luat în bagaj: cremă cu protecție solară soare, pălărie de soare, ochelari de soare, haine din bumbac, ușoare, cu mâneca lungă, pantofi confortabili, spray impotriva insectelor
De cumpărat: mătase, ceramică, bijuterii
Mâncare și băutură: mâncarea vietnameză este bazată pe mirodenii si ierburi picante. Pho, este o supă de pui cu noodles, care pentru ei este un mic dejun obișnuit. Încercați si pachețele vietnameze cu sos chili. Preparatele cu porc, creveții și legumele sunt cele mai frecvente. Delicatesele lor sunt preparatele din carne de șarpe sau de câine.
Recomandări: Nu beți apa decât îmbuteliată, evitați salatele, legumele și fructele curățate.

 

 

 

Bilete de avion București - Ho Chi Minh/Bangkok – București
Zborurile zonale: Can Tho - Da Nang/Hue - Hanoi/Hanoi – Siem Reap/Phnom Penh - Bangkok
Bagaj de cală (20 kg) și bagaj de mână (7 kg) la zborurile internationale
Cazare la hoteluri de 3*/4* conform program
Mese conform program
Transport cu autocar/microbuz clasa Turist, conform cu itinerarul circuitului
Cazare pe vas în Halong Bay
Asistența locală
Asistența turistică 

Taxe de viza - Thailanda, Cambodgia si Vietnam (cca. 60$/36$/35$). Se plătesc în conturile țărilor respective, nu în cele ale agenției. 

Taxă procesare viză Vietnam - 100 euro

Taxă procesare viză Cambodgia - 100 euro

Taxe de intrare la obiectivele menționate in program

Excursii opționale

Taxe de orașe și taxele locale, îmbarcare/debarcare

Supliment plecare de Paște/Revelion 700 euro/persoană

Asigurare medicală și storno

 

Suplimente cazare:

- Supliment single - 690 euro (prețul nu include cabina single de pe vasul de croazieră) 

- A 3-a persoana in camera dubla/tripla - 3700 euro

- Copil 2-11,99 ani in camera cu părinții - 2780 euro 

- Supliment hotel 5* - 800 euro 

 

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

Taxe de viză se pot modifca, conform politicii de vize ale țări/țărilor respective. 

vacanta Asia, circuit Asia, vacanta Thailanda, circuit Thailanda, vacanta exotica, mancare asiatica, circuit Vietnam, vacanta Vietnam, plaje exotice, vacanta Cambodia, circuit Cambodia, Angkor Wat, civilizatia Khmera, temple asiatice

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
7,70000EUR
16 nopti

Info Practic

Vizitează Thailanda, Vietnam, Cambodgia tot timpul anului
Clima: tropical-musonică 
Moneda: baht thailandez, dong vietnamez, riel cambodgian
De luat în bagaj: cremă cu protecție solară soare, pălărie de soare, ochelari de soare, haine din bumbac, ușoare, cu mâneca lungă, pantofi confortabili, spray impotriva insectelor
De cumpărat: mătase, ceramică, bijuterii
Mâncare și băutură: mâncarea vietnameză este bazată pe mirodenii si ierburi picante. Pho, este o supă de pui cu noodles, care pentru ei este un mic dejun obișnuit. Încercați si pachețele vietnameze cu sos chili. Preparatele cu porc, creveții și legumele sunt cele mai frecvente. Delicatesele lor sunt preparatele din carne de șarpe sau de câine.
Recomandări: Nu beți apa decât îmbuteliată, evitați salatele, legumele și fructele curățate.