Circuit Japonia Magia Naturii & Coreea de Sud

Circuit Japonia Magia Naturii & Coreea de Sud
Cel mai bun pret
5562EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Japonia Magia Naturii & Coreea de Sud Circuit Japonia Magia Naturii & Coreea de Sud Circuit Japonia Magia Naturii & Coreea de Sud Circuit Japonia Magia Naturii & Coreea de Sud Circuit Japonia Magia Naturii & Coreea de Sud Circuit Japonia Magia Naturii & Coreea de Sud Circuit Japonia Magia Naturii & Coreea de Sud

Japonia  Magia Naturii  & Coreea de Sud

 

Ziua 1: București - Tokyo

Întâlnire cu reprezentantul J'lnfo Tours pe aeroportul din Bucure┼čti pentru zborul c─âtre Tokyo.

 

Ziua 2: Tokyo (4 nop╚Ťi)

Bine a╚Ťi venit la Tokyo! Transfer ╚Öi cazare în zona Tokyo, la hotel – The B Akasaka.

 

Ziua 3: Tokyo - Tur panoramic

Începem turul panoramic cu Turnul Prim─âriei, apoi trecem pe lâng─â Palatul Imperial ╚Öi podul Nijubashi (podul dublu, în traducere). În jurul palatului se a´Čéa parcul Kitamonaru, considerat cel mai frumos loc-simbolul Japoniei. Publicul îl viziteaz─â de ziua împ─âratului ╚Öi pe 2 ianuarie. Urmeaz─â Gr─âdina Imperial─â, Asakusa (cel mai mare district al ora╚Öului, renumit pentru magazine ╚Öi cluburi de noapte), cartierul de lux Ginza (aici se afl─â cea mai scump─â arter─â comercial─â din lume). Ne întoarcem la hotel. 

  

Ziua 4: Tokyo - Nikko (150 Km) 

Excursie op╚Ťional─â la Nikko, un loc sacru în Japonia datorit─â templelor a´Čéate aici. Se viziteaz─â Templul Toshogu, considerat unul dintre cele mai frumoase ╚Öi importante temple din Japonia, unde se g─âse╚Öte mormântul shogun-ului Tokugawa Ieyasu, personaj important din istoria Japoniei. Dup─â-amiaz─â se viziteaz─â împrejurimile ora╚Öului Nikko, lacul Chuzenji ╚Öi cascada Kegon. Ne întoarcem la hotel. 

  

Ziua 5: Tokyo - Muntele Fuji (130 Km) 

Excursie op╚Ťional─â la cel mai înalt munte al Japoniei: Muntele Fuji -3776 m. Vizit─âm un vechi crater distrus ╚Öi urc─âm pân─â la sta╚Ťia 5 a muntelui, de unde, în func╚Ťie de condi╚Ťiile meteo,  se pot vedea Oceanul Paci´Čüc ╚Öi mun╚Ťii vulcanici din jur. Vulcan considerat înc─â activ de╚Öi a erupt ultima oar─â în urm─â cu peste 300 de ani, Fuji impresioneaz─â prin conul sau perfect. Croazier─â pe lacul Kawaguchi. Ne întoarcem la hotel. 
 

 

Ziua 6: Tokyo - Osaka (2 nop╚Ťi) 

Zbor Tokyo - Osaka. Tur panoramic al ora╚Öului, numit ╚Öi “Vene╚Ťia Japoniei”. Turul include: Castelul Osaka, Acvariul Kaiyukan, Umeda Sky Building, Sala Nakanoshima (cl─âdire istoric─â în stil neorenascentist), strada Midosuji cu cei 900 arbori gingko, Abeno Harukas (cea mai înalt─â cl─âdire din Japonia, cu în─âl╚Ťimea de 300 m ╚Öi 60 etaje). Cazare în zona Osaka, la Hotel The Lutheran. 
 

 

Ziua 7: Osaka – Nara (40 Km)

Excursie la Nara. Vizit─âm temple care fac parte din patrimonial UNESCO, precum Templul Todaiji, cu o imens─â statuie a lui Buddha, Altarul Kasuga, parcul Nara (unde se afl─â c─âprioare, considerate sacre). Nara a fost prima capital─â permanent─â a Japoniei, începând cu anul 710 (sub denumirea Heijo). Întoarcere la hotel. 
 

 

Ziua 8: Osaka – Kyoto (1 noapte) (60 Km) 

Diminea╚Ť─â, transfer la Kyoto, fost─â capital─â imperial─â a Japoniei, actual─â capital─â cultural─â. Prin simetria construc╚Ťiilor ╚Öi cadrul natural în care este a╚Öezat ora╚Öul î╚Öi merit─â denumirea de capital─â a Lini╚Ötii ╚Öi a P─âcii. Admir─âm Pavilionul de Aur (acoperit, la propriu, cu un strat de aur), Castelul Nijo (re╚Öedin╚Ťa Shogunului). Trecem pe lâng─â Tokugawa Toji (templul care g─âzduie╚Öte cea mai înalt─â pagod─â japonez─â), Gr─âdina de Piatr─â (Templul Ryoanji), Palatul Imperial, Templul Higashi Honganji. Dup─â-amiaz─â mergem la Sanjusangen-do Hall cu cele 1001 imagini ale lui Buddha ╚Öi Templul Kiyomizu. Cazare în zon─â la Sunroute Hotel Kyoto. 
 

 

Ziua 9: Kyoto – Hiroshima (1 noapte) (360 Km) 

Diminea╚Ť─â, transfer la Hiroshima. Cunoscut─â c─â fiind prima localitate care a fost ╚Ťinta unei bombe atomice, la sfâr╚Öitul celui de-al Doilea R─âzboi Mondial, Hiroshima are ast─âzi numeroase monumente ridicate în memoria acelui eveniment. Tur de ora╚Ö cu vizitarea Parcului ╚Öi Muzeului Memorial al P─âcii; transfer în port ╚Öi plecare cu feribotul în Insula Miyajima din apropiere, unde se poate vizit─â Altarul Itsukushima. Cazare în zon─â, la Hotel KKR. 

  

Ziua 10: Hiroshima – Fukuoka (1 noapte) (300 km) 

Continu─âm vizitarea ora╚Öului Hiroshima, apoi transfer c─âtre Fukuoka, al cincilea ora╚Ö ca m─ârime din Japonia, situat pe ╚Ť─ârmul nordic al insulei Kyushu. Cazare în zona Fukuoka, la Valie Hotel Tenjin. 
 

 

Ziua 11: Fukuoka – Busan (4 nop╚Ťi) 

Transfer în portul Hakata ╚Öi trecem în Coreea de Sud cu feribotul. Sosim la Busan, primul ora╚Ö coreean pe care îl vom vizit─â în itinerariul nostru. Bine a╚Ťi venit în Coreea de Sud! Busan este al doilea ora╚Ö al Coreei de Sud dup─â Seul ╚Öi al 10-lea port din lume.Aici exist─â 6 plaje, dintre care Haeundae este celebr─â pentru hotelurile de lux ╚Öi promenada de pe falez─â, unde au loc carnavaluri. Vizit─âm zona cu plaje, apoi transfer la hotel în zon─â, Ibis Ambassador Busan City Centre. 
 

 

Ziua 12: Busan 

Tur de ora╚Ö, în care vedem Turnul Busan (simbolul ora╚Öului), Yongdusan Park, Pia╚Ťa interna╚Ťional─â de pe╚Öte Jagalchi, Bulevardul Nampodolg, Parcul oceanic Taejongdae, Altarul Chungnyeolsa. Cartierul reziden╚Ťial cu zgârie-nori se num─âra printre cele mai exclusiviste zon─â din Asia de Est. Întoarcere la hotel. 

 

 

Ziua 13: Busan – Gyeongju (80 Km) 

Excursie la Gyeongju, ora╚Ö istoric din sud-estul ╚Ť─ârii. Pe drum, vizit─âm templele Beomeosa (sec. 7) ╚Öi Tongdosa, unul din cele mai pre╚Ťuite temple ale Coreei de Sud, unde, potrivit legendei, se a´Čéa diverse relicve ale lui Buddha însu╚Öi (o rob─â, un vas de rug─âciune, un os din craniul s─âu). Tur de ora╚Ö Gyeongju, în care admir─âm Templul Bulguska, Grotele Seokguram (loc de sih─âstrie apar╚Ťinând templului, situat pe ╚Ť─ârmul m─ârii la 750 m altitudine, ambele intrate în patrimoniul UNESCO datorit─â sculpturilor exemplare înf─â╚Ťi╚Öându-l pe Buddha), Parcul Regal, Observatorul Astronomic ╚Öi Muzeul Na╚Ťional. Întoarcere la hotel. 
 

 

Ziua 14: Busan – Parcul Na╚Ťional Gayasan – Songnisan (250 Km) 

Plecare spre Parcul Na╚Ťional Gayasan (cu o suprafa╚Ťa de 800.000 kmp, traversat de lan╚Ťul muntos Sobaek). Vizit─âm Templul Haeinsa (faimos datorit─â statuii imense care îl înf─â╚Ťi╚Öeaz─â pe Buddha, sculptat─â în stânc─â muntelui, intrat─â de asemenea în patrimoniul mondial UNESCO), Templul Beopju, datând din secolul VII, considerat unul din principalele temple ale budhismului coreean. Întoarcere la hotel. 
  

Ziua 15: Busan – Seul (325 Km) 

Transfer la gara Busan de unde lu─âm trenul cu destina╚Ťia Seul. Transfer la Muzeul Satului Corean, situat în afar─â ora╚Öului, prilej de a arunca o privire în cultura ╚Öi via╚Ťa Coreei de acum 2 secole. Turul ora╚Öului, cu centrul istoric ╚Öi modern, Palatul Gyeongbok, Casa Albastr─â (Palatul Prezidential), Pia╚Ťa Namdaemun, Turnul, Aleea Isadong, Templul Chogesa. Cazare în zon─â, la Hotel Kobos. 
  
 

 

Ziua 16: Seul – Zona demilitarizat─â DMZ - Bucure╚Öti 

Excursie op╚Ťional─â în zona demilitarizat─â DMZ, fâ╚Öia de p─âmânt care desparte cele dou─â Coreei. Vizit─âm Podul Libert─â╚Ťii, Clopotul P─âcii, Muzeul Armurilor, Observatorul, prilej de a arunca o scurt─â privire asupra „Nordului”, Tunelul In´Čültr─ârii, una dintre cele câteva galerii subterane construite de nord-coreeni ca strategie de invadare. 
Transfer la aeroport pentru zborul c─âtre Bucure╚Öti. Se c─âl─âtore╚Öte în timpul nop╚Ťii. 
  

 

CONDI┼óII DE ÎNSCRIERE:

 

Taxele de aeroport, securitate, autostr─âzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data public─ârii programului sau serviciilor achizi╚Ťionate conform bonului de comand─â ╚Öi contractului. 


În cazul major─ârii acestora pân─â la data plec─ârii, agen╚Ťia va transmite ╚Öi va încasa de la client sumele aferente.

 

Vrei sa vizitezi frumoasa Indochina? Vezi aici oferta

Vezi oferta de China-Hong Kong, aici

Nikko  - 95 euro/persoan─â

Muntele Fuji – 95 euro/persoan─â

Zona demilitarizata DMZ - 90 euro/persoan─â

 

Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un grup de minimum 20 persoane. Pentru un grup mai mic, tarifele excursiilor se recalculeaz─â

Excursiile optionale sunt nerambursabile.

 

 

Viziteaz─â Japonia ╚Öi Coreea de Sud 
prim─âvara ╚Öi vara 
Clima: temperat─â
Moneda: yen japonez și won sud-coreean
De luat în bagaj: ochelari de soare, haine comode, înc─âl╚Ť─âminte confortabil─â, adaptor pentru telefon
De cump─ârat: în Japonia: cosmetice, yukata (kimono de var─â), omamori (talismane), m─â╚Öti kabuki, umbrele, evantaie. În Coreea de Sud: produse din hârtie f─âcut─â manual, ginseng, cosmetice, broderie tradi╚Ťionale.   
Mâncare ┼či b─âutur─â: în Japonia: ramen, sushi, tempura, vit─â Kobe,  Nikumaki Onagiri (bilu╚Ťe de orez învelite în bacon, puse pe gr─âtar, pres─ârate cu semin╚Ťe de susan ╚Öi înso╚Ťite de un sos), înghe╚Ťat─â, cl─âtite. De b─âut: matcha (ceai verde), sake (vin de orez), wagashi (un fel de desert din pasta de orez ╚Öi pasta de fasole ro╚Öie). În Coreea de Sud: bibimap (orez cu gochujang - pasta de chili, legume, carne de vit─â ╚Öi ou), chueotang (bor╚Ö de pe╚Öte fiert în sup─â de pui sau vit─â, cu gochujang, pasta de soia, ghimbir, piper), ganjang gejang (crab marinat în sos de soia), gomtang (ciorb─â de oase de vit─â cu orez), japchae (t─âi╚Ťei cu legume ╚Öi carne), jjukumi (pui de caracati╚Ť─â pr─âji╚Ťi ╚Öi marina╚Ťi în sos iute). De b─âut: vin, lapte de banane, soju (lichior), makgeolli (alcool din orez fermentat), ceaiuri. 

 

Bilet de avion București - Tokyo / Seul - București

Taxe aeroport

14 nop╚Ťi de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3* 
Transfer catamaran Fukoka - Busan
Transport cu tren/autocar/microbuz/curs─â local─â clasa Turist conform cu itinerarul excursiei
Servicii ghid local
Asisten╚Ťa turistic─â local─â în limba român─â

Excursiile op╚Ťionale

Taxele de intrare la obiectivele turistice

Asigurarea medicală și asigurarea storno

Bagaje cursele interne

Supliment plecare martie/aprilie 700 euro/persoan─â

Supliment plecare Pa╚Öte - Revelion - 950 euro 

Suplimente cazare:

- Supliment single 1200 euro

- Copil 0-11.99 ani în camera cu parintii - 5000 euro

- A 3-a persoana in camera tripla - 5562 euro

Supliment hoteluri 5* - 1200 euro

 

 

 

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Asia,Japonia,Coreea de Sud,vacanta Japonia,vacante Japonia,circuit Japonia,circuite Japonia,vacanta Coreea de Sud,vacante Coreea de Sud,circuit Coreea de Sud,circuite Coreea de Sud,Tokyo,Nikko,Muntele Fuji,Valea Hakone,Kyoto,Nara,Osaka,Kobe,Hiroshima,Insula Miyajima, Fukuoka,Busan,Gheongju,Songnisan,Seul

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
11,12400EUR
14 nopti

Info Practic

Viziteaz─â Japonia ╚Öi Coreea de Sud 
prim─âvara ╚Öi vara 
Clima: temperat─â
Moneda: yen japonez și won sud-coreean
De luat în bagaj: ochelari de soare, haine comode, înc─âl╚Ť─âminte confortabil─â, adaptor pentru telefon
De cump─ârat: în Japonia: cosmetice, yukata (kimono de var─â), omamori (talismane), m─â╚Öti kabuki, umbrele, evantaie. În Coreea de Sud: produse din hârtie f─âcut─â manual, ginseng, cosmetice, broderie tradi╚Ťionale.   
Mâncare ┼či b─âutur─â: în Japonia: ramen, sushi, tempura, vit─â Kobe,  Nikumaki Onagiri (bilu╚Ťe de orez învelite în bacon, puse pe gr─âtar, pres─ârate cu semin╚Ťe de susan ╚Öi înso╚Ťite de un sos), înghe╚Ťat─â, cl─âtite. De b─âut: matcha (ceai verde), sake (vin de orez), wagashi (un fel de desert din pasta de orez ╚Öi pasta de fasole ro╚Öie). În Coreea de Sud: bibimap (orez cu gochujang - pasta de chili, legume, carne de vit─â ╚Öi ou), chueotang (bor╚Ö de pe╚Öte fiert în sup─â de pui sau vit─â, cu gochujang, pasta de soia, ghimbir, piper), ganjang gejang (crab marinat în sos de soia), gomtang (ciorb─â de oase de vit─â cu orez), japchae (t─âi╚Ťei cu legume ╚Öi carne), jjukumi (pui de caracati╚Ť─â pr─âji╚Ťi ╚Öi marina╚Ťi în sos iute). De b─âut: vin, lapte de banane, soju (lichior), makgeolli (alcool din orez fermentat), ceaiuri.