Circuit Japonia Magia Naturii & Coreea de Sud

Circuit Japonia Magia Naturii & Coreea de Sud
Cel mai bun pret
de la 5005EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Japonia Magia Naturii & Coreea de Sud Circuit Japonia Magia Naturii & Coreea de Sud Circuit Japonia Magia Naturii & Coreea de Sud Circuit Japonia Magia Naturii & Coreea de Sud Circuit Japonia Magia Naturii & Coreea de Sud Circuit Japonia Magia Naturii & Coreea de Sud Circuit Japonia Magia Naturii & Coreea de Sud

Japonia  Magia Naturii  & Coreea de Sud

 

Ziua 1: București - Tokyo

Întâlnire cu reprezentantul J'lnfo Tours pe aeroportul din Bucureşti pentru zborul către Tokyo.

 

Ziua 2: Tokyo (4 nopți)

Bine ați venit la Tokyo! Transfer și cazare în zona Tokyo, la hotel – The B Akasaka.

 

Ziua 3: Tokyo - Tur panoramic

Începem turul panoramic cu Turnul Primăriei, apoi trecem pe lângă Palatul Imperial și podul Nijubashi (podul dublu, în traducere). În jurul palatului se afla parcul Kitamonaru, considerat cel mai frumos loc-simbolul Japoniei. Publicul îl vizitează de ziua împăratului și pe 2 ianuarie. Urmează Grădina Imperială, Asakusa (cel mai mare district al orașului, renumit pentru magazine și cluburi de noapte), cartierul de lux Ginza (aici se află cea mai scumpă arteră comercială din lume). Ne întoarcem la hotel. 

  

Ziua 4: Tokyo - Nikko (150 Km) 

Excursie opțională la Nikko, un loc sacru în Japonia datorită templelor aflate aici. Se vizitează Templul Toshogu, considerat unul dintre cele mai frumoase și importante temple din Japonia, unde se găsește mormântul shogun-ului Tokugawa Ieyasu, personaj important din istoria Japoniei. După-amiază se vizitează împrejurimile orașului Nikko, lacul Chuzenji și cascada Kegon. Ne întoarcem la hotel. 

  

Ziua 5: Tokyo - Muntele Fuji (130 Km) 

Excursie opțională la cel mai înalt munte al Japoniei: Muntele Fuji -3776 m. Vizităm un vechi crater distrus și urcăm până la stația 5 a muntelui, de unde, în funcție de condițiile meteo,  se pot vedea Oceanul Pacific și munții vulcanici din jur. Vulcan considerat încă activ deși a erupt ultima oară în urmă cu peste 300 de ani, Fuji impresionează prin conul sau perfect. Croazieră pe lacul Kawaguchi. Ne întoarcem la hotel. 
 

 

Ziua 6: Tokyo - Osaka (2 nopți) 

Zbor Tokyo - Osaka. Tur panoramic al orașului, numit și “Veneția Japoniei”. Turul include: Castelul Osaka, Acvariul Kaiyukan, Umeda Sky Building, Sala Nakanoshima (clădire istorică în stil neorenascentist), strada Midosuji cu cei 900 arbori gingko, Abeno Harukas (cea mai înaltă clădire din Japonia, cu înălțimea de 300 m și 60 etaje). Cazare în zona Osaka, la Hotel The Lutheran. 
 

 

Ziua 7: Osaka – Nara (40 Km)

Excursie la Nara. Vizităm temple care fac parte din patrimonial UNESCO, precum Templul Todaiji, cu o imensă statuie a lui Buddha, Altarul Kasuga, parcul Nara (unde se află căprioare, considerate sacre). Nara a fost prima capitală permanentă a Japoniei, începând cu anul 710 (sub denumirea Heijo). Întoarcere la hotel. 
 

 

Ziua 8: Osaka – Kyoto (1 noapte) (60 Km) 

Dimineață, transfer la Kyoto, fostă capitală imperială a Japoniei, actuală capitală culturală. Prin simetria construcțiilor și cadrul natural în care este așezat orașul își merită denumirea de capitală a Liniștii și a Păcii. Admirăm Pavilionul de Aur (acoperit, la propriu, cu un strat de aur), Castelul Nijo (reședința Shogunului). Trecem pe lângă Tokugawa Toji (templul care găzduiește cea mai înaltă pagodă japoneză), Grădina de Piatră (Templul Ryoanji), Palatul Imperial, Templul Higashi Honganji. După-amiază mergem la Sanjusangen-do Hall cu cele 1001 imagini ale lui Buddha și Templul Kiyomizu. Cazare în zonă la Sunroute Hotel Kyoto. 
 

 

Ziua 9: Kyoto – Hiroshima (1 noapte) (360 Km) 

Dimineață, transfer la Hiroshima. Cunoscută că fiind prima localitate care a fost ținta unei bombe atomice, la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, Hiroshima are astăzi numeroase monumente ridicate în memoria acelui eveniment. Tur de oraș cu vizitarea Parcului și Muzeului Memorial al Păcii; transfer în port și plecare cu feribotul în Insula Miyajima din apropiere, unde se poate vizită Altarul Itsukushima. Cazare în zonă, la Hotel KKR. 

  

Ziua 10: Hiroshima – Fukuoka (1 noapte) (300 km) 

Continuăm vizitarea orașului Hiroshima, apoi transfer către Fukuoka, al cincilea oraș ca mărime din Japonia, situat pe țărmul nordic al insulei Kyushu. Cazare în zona Fukuoka, la Valie Hotel Tenjin. 
 

 

Ziua 11: Fukuoka – Busan (4 nopți) 

Transfer în portul Hakata și trecem în Coreea de Sud cu feribotul. Sosim la Busan, primul oraș coreean pe care îl vom vizită în itinerariul nostru. Bine ați venit în Coreea de Sud! Busan este al doilea oraș al Coreei de Sud după Seul și al 10-lea port din lume.Aici există 6 plaje, dintre care Haeundae este celebră pentru hotelurile de lux și promenada de pe faleză, unde au loc carnavaluri. Vizităm zona cu plaje, apoi transfer la hotel în zonă, Ibis Ambassador Busan City Centre. 
 

 

Ziua 12: Busan 

Tur de oraș, în care vedem Turnul Busan (simbolul orașului), Yongdusan Park, Piața internațională de pește Jagalchi, Bulevardul Nampodolg, Parcul oceanic Taejongdae, Altarul Chungnyeolsa. Cartierul rezidențial cu zgârie-nori se număra printre cele mai exclusiviste zonă din Asia de Est. Întoarcere la hotel. 

 

 

Ziua 13: Busan – Gyeongju (80 Km) 

Excursie la Gyeongju, oraș istoric din sud-estul țării. Pe drum, vizităm templele Beomeosa (sec. 7) și Tongdosa, unul din cele mai prețuite temple ale Coreei de Sud, unde, potrivit legendei, se afla diverse relicve ale lui Buddha însuși (o robă, un vas de rugăciune, un os din craniul său). Tur de oraș Gyeongju, în care admirăm Templul Bulguska, Grotele Seokguram (loc de sihăstrie aparținând templului, situat pe țărmul mării la 750 m altitudine, ambele intrate în patrimoniul UNESCO datorită sculpturilor exemplare înfățișându-l pe Buddha), Parcul Regal, Observatorul Astronomic și Muzeul Național. Întoarcere la hotel. 
 

 

Ziua 14: Busan – Parcul Național Gayasan – Songnisan (250 Km) 

Plecare spre Parcul Național Gayasan (cu o suprafața de 800.000 kmp, traversat de lanțul muntos Sobaek). Vizităm Templul Haeinsa (faimos datorită statuii imense care îl înfățișează pe Buddha, sculptată în stâncă muntelui, intrată de asemenea în patrimoniul mondial UNESCO), Templul Beopju, datând din secolul VII, considerat unul din principalele temple ale budhismului coreean. Întoarcere la hotel. 
  

Ziua 15: Busan – Seul (325 Km) 

Transfer la gara Busan de unde luăm trenul cu destinația Seul. Transfer la Muzeul Satului Corean, situat în afară orașului, prilej de a arunca o privire în cultura și viața Coreei de acum 2 secole. Turul orașului, cu centrul istoric și modern, Palatul Gyeongbok, Casa Albastră (Palatul Prezidential), Piața Namdaemun, Turnul, Aleea Isadong, Templul Chogesa. Cazare în zonă, la Hotel Kobos. 
  
 

 

Ziua 16: Seul – Zona demilitarizată DMZ - București 

Excursie opțională în zona demilitarizată DMZ, fâșia de pământ care desparte cele două Coreei. Vizităm Podul Libertății, Clopotul Păcii, Muzeul Armurilor, Observatorul, prilej de a arunca o scurtă privire asupra „Nordului”, Tunelul Infiltrării, una dintre cele câteva galerii subterane construite de nord-coreeni ca strategie de invadare. 
Transfer la aeroport pentru zborul către București. Se călătorește în timpul nopții. 
  

 

Taxele de aeroport, securitate, autostrăzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data publicării programului sau serviciilor achiziționate conform bonului de comandă și contractului. 


În cazul majorării acestora până la data plecării, agenția va transmite și va încasa de la client sumele aferente.

 

Vrei sa vizitezi frumoasa Indochina? Vezi aici oferta

Vezi oferta de China-Hong Kong, aici

Nikko  - 95 euro/persoană

Muntele Fuji – 95 euro/persoană

Zona demilitarizata DMZ - 90 euro/persoană

 

Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un grup de minimum 20 persoane. Pentru un grup mai mic, tarifele excursiilor se recalculează

Excursiile optionale sunt nerambursabile.

 

 

Vizitează Japonia și Coreea de Sud 
primăvara și vara 
Clima: temperată
Moneda: yen japonez și won sud-coreean
De luat în bagaj: ochelari de soare, haine comode, încălțăminte confortabilă, adaptor pentru telefon
De cumpărat: în Japonia: cosmetice, yukata (kimono de vară), omamori (talismane), măști kabuki, umbrele, evantaie. În Coreea de Sud: produse din hârtie făcută manual, ginseng, cosmetice, broderie tradiționale.   
Mâncare şi băutură: în Japonia: ramen, sushi, tempura, vită Kobe,  Nikumaki Onagiri (biluțe de orez învelite în bacon, puse pe grătar, presărate cu semințe de susan și însoțite de un sos), înghețată, clătite. De băut: matcha (ceai verde), sake (vin de orez), wagashi (un fel de desert din pasta de orez și pasta de fasole roșie). În Coreea de Sud: bibimap (orez cu gochujang - pasta de chili, legume, carne de vită și ou), chueotang (borș de pește fiert în supă de pui sau vită, cu gochujang, pasta de soia, ghimbir, piper), ganjang gejang (crab marinat în sos de soia), gomtang (ciorbă de oase de vită cu orez), japchae (tăiței cu legume și carne), jjukumi (pui de caracatiță prăjiți și marinați în sos iute). De băut: vin, lapte de banane, soju (lichior), makgeolli (alcool din orez fermentat), ceaiuri. 

 

Bilet de avion București - Tokyo / Seul - București

Taxe aeroport

14 nopți de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3* 
Transfer catamaran Fukoka - Busan
Transport cu tren/autocar/microbuz/cursă locală clasa Turist conform cu itinerarul excursiei
Servicii ghid local
Asistența turistică locală în limba română

Excursiile opționale

Taxele de intrare la obiectivele turistice

Asigurarea medicală și asigurarea storno

Bagaje cursele interne

Supliment plecare martie/aprilie 700 euro/persoană

Supliment plecare Paște - Revelion - 950 euro 

Suplimente cazare:

- Supliment single 1200 euro

- Copil 0-11.99 ani în camera cu parintii - 5000 euro

- A 3-a persoana in camera tripla - 5562 euro

Supliment hoteluri 5* - 1200 euro

 

 

 

Nota: Hotelurile mentionate in program pot suferi modificari in sensul obtinerii sau negocierii unor oferte mai performante, cautand beneficiul clientului

*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori tarifele se recalculeaza.

Asia,Japonia,Coreea de Sud,vacanta Japonia,vacante Japonia,circuit Japonia,circuite Japonia,vacanta Coreea de Sud,vacante Coreea de Sud,circuit Coreea de Sud,circuite Coreea de Sud,Tokyo,Nikko,Muntele Fuji,Valea Hakone,Kyoto,Nara,Osaka,Kobe,Hiroshima,Insula Miyajima, Fukuoka,Busan,Gheongju,Songnisan,Seul

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
accommodation

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
11,12400EUR
Reducere 10% valabila pana la 31.12.2023.
10,01100EUR
14 nopti

Info Practic

Vizitează Japonia și Coreea de Sud 
primăvara și vara 
Clima: temperată
Moneda: yen japonez și won sud-coreean
De luat în bagaj: ochelari de soare, haine comode, încălțăminte confortabilă, adaptor pentru telefon
De cumpărat: în Japonia: cosmetice, yukata (kimono de vară), omamori (talismane), măști kabuki, umbrele, evantaie. În Coreea de Sud: produse din hârtie făcută manual, ginseng, cosmetice, broderie tradiționale.   
Mâncare şi băutură: în Japonia: ramen, sushi, tempura, vită Kobe,  Nikumaki Onagiri (biluțe de orez învelite în bacon, puse pe grătar, presărate cu semințe de susan și însoțite de un sos), înghețată, clătite. De băut: matcha (ceai verde), sake (vin de orez), wagashi (un fel de desert din pasta de orez și pasta de fasole roșie). În Coreea de Sud: bibimap (orez cu gochujang - pasta de chili, legume, carne de vită și ou), chueotang (borș de pește fiert în supă de pui sau vită, cu gochujang, pasta de soia, ghimbir, piper), ganjang gejang (crab marinat în sos de soia), gomtang (ciorbă de oase de vită cu orez), japchae (tăiței cu legume și carne), jjukumi (pui de caracatiță prăjiți și marinați în sos iute). De băut: vin, lapte de banane, soju (lichior), makgeolli (alcool din orez fermentat), ceaiuri.