Circuit Vacanță de milionar - Cu iahtul pe Marea Roșie

Circuit Vacanță de milionar - Cu iahtul pe Marea Roșie
Cel mai bun pret
de la 980EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Vacanță de milionar - Cu iahtul pe Marea Roșie Circuit Vacanță de milionar - Cu iahtul pe Marea Roșie Circuit Vacanță de milionar - Cu iahtul pe Marea Roșie Circuit Vacanță de milionar - Cu iahtul pe Marea Roșie Circuit Vacanță de milionar - Cu iahtul pe Marea Roșie

Ziua 1 : Bucuresti Marsa Alam:

Intalnire la aeroportul Otopeni cu reprezentantul J'Info Tours, pentru zbor charter RO 7501, decolare ora 10.00. Sosirein  Marsa Alam, ora 13.20. Dupa indeplinirea formalitatilor de viza si recuperarea bagajelor, ne imbarcam in autocar modern cu aer conditionat, pentru transfer in port si ne imbarcam pe iahtul privat. Cazare si masa timp de 7 nopti pe iaht, in cabine de doua locuri, cu grup sanitar propriu.

Zile 2-7 -  Marsa Alam –Marea Rosie

Marea recifelor de corali, Marea Roşie, este considerată cel mai interesant loc din lume pentru scuba divind, avand cea mai bogată faună şi floră submarină. Numele de Marea Rosie provine de la specia de alge marine Oscillatoria erythroea. Aceste alge sunt albastre, dar atunci cand mor capata o culoare rosie intensa. Viaţa subacvatică spectaculoasă a Mării Roşii, cu cele peste 1500 de specii de peşti viu coloraţi sau superbele recifuri de corali, este, fără îndoială, cea mai mare atracţie a Egiptului. 

Marsa Alam este una din zonele turistice cele mai atractive de la Marea Rosie, pentru rezervatiile naturale marine cu flora si fauna cel mai bine conservate. Aici, puteti admira o multitudine de corali, gradini intregi cu incredibile culori, care iti raman in memorie pentru mult timp. Delfinii,dgongii (lamantini - supranumiti vaca de mare), pestii future, pestii crocodile sau ingeri, pisicile de mare, pestii papagali, morenele, rechinii de recif, broastele testoase sunt numai cateva dintre speciile care anima aceasta zona si pe care ii veti putea vedea in toata splendoarea lor, in total peste 1500 de specii.

Temperatura medie a apei ( 22-26 grade Celsius) permite inotul tot timpul anului chiar si la adancimi de 200 metri. Golfurile Marsa Shoona, Marsa Mubarak, Reciful Elephinstone, Casa Delfinilor, Parcul National Abu Dabbab sunt doar cateva din rezervatiile la care veti ajunge. Scufundarile le veti face cu instructor calificat. Daca nu aveti licenta de scuba divind, acum este o ocazie unica sa o obtineti si sa va inscrieti in cluburile selecte ale diver-ilor.

Cei care nu practica scuba diving pot opta pentru snorkeling sau pot lenevi la plaja, pe vas. Cheful va va delecta cu preparate delicioase din peste, fructe de mare sau carne, dupa retete numai de el stiute, astfel ca vor fi asigurate 3 mese si doua gustari zilnice, pentru fiecare calator.

 Amatorii de adrenalina pot incerca scufundari nocturne.

Ziua 8: Debarcare, transfer la aeroportul international pentru imbarcare si zbor Compania Tarom RO 7502 la ora 18.00

Servicii incluse :

  • Bilete de avion dus intors compania Tarom
  • Cazare pe iaht - 16 cabine (2 locuri/cabina), cu baie privata
  • Mese conform program
  • Taxe de aeroport
  • Transfer

Preturile sunt valabile pentru un grup de 16 persoane. Pentru un grup mai mic de 16 persoane, tariful se recalculeaza.

- Taxe locale 

- asigurări 

- Taxă ecologica resort - 2 euro/zi/ persoana (adult sau copil) 

- Taxă procesare viză - 35 euro/persoană  

 

Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
pachet

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
1,96000EUR
7 nopti