Circuit Revelion la NEW YORK

Circuit Revelion la NEW YORK
Cel mai bun pret
de la 1760EUR / pers
Rezerva acum
Circuit Revelion la NEW YORK Circuit Revelion la NEW YORK Circuit Revelion la NEW YORK

Ziua 1: 27 decembrie 2023 Bucureşti – New York (6  nopţi) 
Întâlnire cu reprezentantul J'lnfo Tours pe aeroportul din Bucureşti pentru zborul către New York. Sosire la New York, metropolă cu o cultură bogată şi o mulţime de obiective turistice. Pe lângă faptul că este un centru financiar mondial, Insula Manhattan (cumpărată de olandezi de la nativii americani pentru 60 de guldeni) are cel mai mare cartier de afaceri din SUA. New York reprezintă un cocktail de libertate şi aer cosmopolit. Oraşul are peste 4000 de zgârie-nori şi instituţii de artă venerabile ce fac din această metropolă cel mai mare oraş cultural din lume. Transfer la hotel. Cazare la Hampton Inn Brooklyn/Downtown 3*/similar     

Ziua 2:  28 decembrie 2023 New York -  Washington și Philadelphia
Mic dejun . Timp liber la dispozitie pentru vizite sau excursie optionala; Washington si Philadelphia. Experimentați un tur complet ghidat al Washington D.C. și Philadelphia  .Admirați locurile cheie din Washington, cum ar fi National Mall și Lincoln Memorial. Urcați faimoasele trepte din filmul clasic american "Rocky"..Aflați mai multe despre istoria orașului Philadelphia, prima capitală americană.Admirați opere de artă celebre și explorați unele dintre parcurile din regiune 

Ziua 3: 29 decembrie 2023 New York 
Mic dejun . Tur city bus New York ce include următoarele obiective turistice: Central Park, Empire State Building (cea mai înaltă clădire din lume pentru mai mult de 40 de ani, între anii 1931 şi 1972), Chrysler Building, Fifth Avenue (una dintre cele mai renumite artere comerciale din lume), Rockefeller Center, Central Station, Broadway (faimoasa stradă a teatrelor din Manhattan), Wall Street (centrul financiar al oraşului şi al lumii), Brooklyn Bridge (cel mai vechi pod suspendat din SUA, ce uneşte cartierele Manhattan şi Brooklyn peste East River care, la vremea construcţiei, a fost considerat o minune a tehnicii mondiale), Primăria, Battery Park (parcul a primit numele primei baterii de artilerie care apăra coasta americană) şi Castelul Clinton (o fortăreaţă circulară construită în 1811).     
 
Ziua 4: 30 decembrie 2023  Statuia Libertăţii şi Memorialul 9/11 
Mic dejun . Timp liber la dispozitie sau Excursie opţională – Early Access Statuia Libertăţii, Ellis Island şi Memorialul 9/11. Turul începe de la Battery Park unde ne vom întâlni cu ghidul pentru o scurtă istorie monumentelor aflate în zonă. După aceea luăm feribotul pentru a vizita Statuia Libertăţii, Pedestal Museum şi Ellis Island, unde se află Muzeul Imigranţilor. După debarcare ne îndreptăm spre Memorialul 9/11, ridicat în memoria atentatelor teroriste de la World Trade Center din 2001.   


Ziua 5: 31 decembrie 2023  New York – Happy New Year 2024!!
Timp liber la dispoziţie pentru explorarea oraşului.   Opţional – , seara Croazieră cu focuri de artificii de Anul Nou cu bar deschis și DJ. Sărbătoriți Anul Nou în stil cu focuri de artificii și un toast cu șampanie la miezul nopții. Navigați în jurul Lower Manhattan și vedeți unele dintre cele mai faimoase repere ale sale. Bucurați-vă de băuturi de la barul deschis și savurați o gustare delicioasă. Petreceți pe apă în timp ce dansați pe cea mai tare muzică interpretată de un DJ live.

Ziua 6 : New York 
Mic dejun . Timp liber la dispozitie pentru vizite si relaxare .
 
Ziua 7 : New York – Bucureşti 

Mic dejun . Timp liber la dispozitie . Transfer la aeroport pentru zborul de retur către Bucureşti.  
 
Taxele de aeroport, securitate, autostrăzi, portuare, bagaje etc.sunt calculate conform tarifelor de la data publicării programului sau serviciilor achiziționate conform bonului de comandă și contractului. 
În cazul majorării acestora până la data plecării, agenția va transmite și va încasa de la client sumele aferente.

Statuia Libertății & Memorialul 9/11

Washington/Philadelphia

 
6 nopți cazare în camera dubla, mic dejun
bilete de avion
bagaj de cabina de 8 kg 
taxe de aeroport 
transfer
insotitor de grup

Excursiile opţionale 

Asigurare medicală

Asigurare storno 

Taxa de viză pentru SUA (nu se plăteşte în agenţie, cost aproximativ 160 USD)

Taxa aplicare viza - 100 euro

Asistenta turistica


Rezervare online

Serviciu Alege de aici perioada! Disponibilitate Pret
Serviciu
pachet

2 adulti

Alege de aici perioada!
Disponibilitate
disponibil
Pret
3,52000EUR
6 nopti